Sayfa 232/999 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 500 bin TL

Ykb 21 (Hoşgeldin
    grn 20,75 (Hoşgeldin
    Vakıf 20
    Halk 19,75
    Akbank 19,50 (Hoşgeldin
    Teb 19,50 (normal

500 bin USD

Vakıf 5
    Halk 4.75
    Ykb 4.50 (Hoşgeldin
    Grn 4.50 (Hoşgeldin
    Akbank 4 (Hoşgeldin
    Teb 2.75 (normal

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Yanlış kafa yapısı...Herkes efor sarf etse, şuan farklı ülkede yaşıyor olurduk...Bu kaderci yapısı ile 300 yıldır yerimizde sayıyoruz...
    siz gelişmiş ülkelerde insanların çok ciddi efor sarfederek mi bu refahı sağladıklarını düşünüyorsunuz? geçenlerde bir haber vardı, european colonizers killed so many native americans (56 million people). bu sadece amerikada öldürülenlerin sayısı, kaynak cnn.
    afrikada öldürülenleri varın siz bulun.

yeni bir tartışma, italya-fransa arasında. italyan sosyalist hükümeti fransayı suçluyor, sizin sömürgeci tutumunuz yüzünden onbinlerce insan hala afrikadan avrupaya kaçıyor diye.

bunun içerisinde kaderciliğin zerresi yok, hiç anlamamışsınız.
    neyse biz mevduata dönelim,

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku

Türkiyede sosyalizm calışmaz...Cünkü tembel ve ahlaki olarak sıkıntılı bir ülkeyiz...Bu sebeple mutlaka tembel üc kagıtcı insanları ayıklıcak bir sisteme ihtiyac var...Devletin yerinde olsam, fen liselerine en yüksek bütceyi verirdim...Burdan mezun ögrencileri de yurtdışında en iyi şirketlere/üniversitelere gönderirdim....Ancak bu insanlar bizi kurtarır...
    Atatürk ümüzün Cumhuriyetin ilk yıllarında yaptığı gibi mi?
    Yurtdışında eğitim görmüş zeki çocuklarımız,yurda dönüp vatan/millet/ezilenler için çalışması Sosyalist menifestodur...
    Senin içinde bir sosyalist yattığını görüyorum ve mutlu oluyorum ama sonra neden o gönderileri yaptığını bir türlü anlayamıyorum
    Çelişki de kalıyorum

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Horoz : ben işime bakarım

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Başlıkta liberal söylemlerin kırıldığını,liboş/içiboş tayfanın çil yavrusu gibi dağıldığını gözlemliyorum...
    Güzel...
    Mutluyum...
    Artık mevduat konusuna dönebiliriz...
    Başlığı daha fazla meşgul etmeyelim

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Başlıkta liberal söylemlerin kırıldığını,liboş/içiboş tayfanın çil yavrusu gibi dağıldığını gözlemliyorum...
    Güzel...
    Mutluyum...
    Artık mevduat konusuna dönebiliriz...
    Başlığı daha fazla meşgul etmeyelim

saygılar/başarılar
    Kapitalizm dediğimiz şey ŞİRKETOKRASİ.. VE MALESEF ŞU AN DÜNYADA HİÇ Bİ GÜÇ ŞİKRETOKRASİNİN KÜRESEL SERMAYENİN BİLEĞİNİ BÜKEMEZ.. ENERJİDEN, GIDAYA HER TÜRLÜ ALANDA ÇOK GÜÇLÜLER VE ÜLKELERİ YÖNETENLER BU ŞİRKETLERİN ÇIKARLARINA GÖRE TAYİN EDİLİYOR. SOSYALİSTİM DERKEN BİLE EMPERYALİZMİN ARAÇLARINI KULLANDIĞIMIZ BU DÖNEMDE ÜLKESİNİN DOĞALGIZINI KÜRESEL ŞİRKETLERE PEŞKEŞ ÇEKMEYEN SON SOSYALİST MORALES VE BOLİVYA HALKINA SONSUZ SELAMLAR..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7. 04 Şubat Pazartesi 16:46 BENZİNE BU GECE YARISINDAN İTİBAREN 6 KURUŞ ZAM GELECEK -HT

Emsal enflasyondan fazla arttığı zaman malsahibi emsali alabilecekmiki vaktiyle 2000 tl emsalli evde 1000 tl ye çatır çatır oturuyordu kiracim.sözleşme sözleşmedir uymazlarsa kapı önü
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hem kiracı hemde ev sahibi olarak görüşüm. Emsal evlerin kirasına bakılarak artış yapılması yönünde. Sonuçta amaçlanan adil fiyat olmalı. Kiracı kirasını zamanında ödüyorsa kiradan iskonto yapılabilir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 232/999 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •