500 bin TL
Ykb 21 (Hoşgeldin
grn 20,75 (Hoşgeldin
Vakıf 20
Halk 19,75
Akbank 19,50 (Hoşgeldin
Teb 19,50 (normal
500 bin USD
Vakıf 5
Halk 4.75
Ykb 4.50 (Hoşgeldin
Grn 4.50 (Hoşgeldin
Akbank 4 (Hoşgeldin
Teb 2.75 (normal
500 bin TL
Ykb 21 (Hoşgeldin
grn 20,75 (Hoşgeldin
Vakıf 20
Halk 19,75
Akbank 19,50 (Hoşgeldin
Teb 19,50 (normal
500 bin USD
Vakıf 5
Halk 4.75
Ykb 4.50 (Hoşgeldin
Grn 4.50 (Hoşgeldin
Akbank 4 (Hoşgeldin
Teb 2.75 (normal
siz gelişmiş ülkelerde insanların çok ciddi efor sarfederek mi bu refahı sağladıklarını düşünüyorsunuz? geçenlerde bir haber vardı, european colonizers killed so many native americans (56 million people). bu sadece amerikada öldürülenlerin sayısı, kaynak cnn.
afrikada öldürülenleri varın siz bulun.
yeni bir tartışma, italya-fransa arasında. italyan sosyalist hükümeti fransayı suçluyor, sizin sömürgeci tutumunuz yüzünden onbinlerce insan hala afrikadan avrupaya kaçıyor diye.
bunun içerisinde kaderciliğin zerresi yok, hiç anlamamışsınız.
neyse biz mevduata dönelim,
Atatürk ümüzün Cumhuriyetin ilk yıllarında yaptığı gibi mi?
Yurtdışında eğitim görmüş zeki çocuklarımız,yurda dönüp vatan/millet/ezilenler için çalışması Sosyalist menifestodur...
Senin içinde bir sosyalist yattığını görüyorum ve mutlu oluyorum ama sonra neden o gönderileri yaptığını bir türlü anlayamıyorum
Çelişki de kalıyorum
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Horoz : ben işime bakarım![]()
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başlıkta liberal söylemlerin kırıldığını,liboş/içiboş tayfanın çil yavrusu gibi dağıldığını gözlemliyorum...
Güzel...
Mutluyum...
Artık mevduat konusuna dönebiliriz...
Başlığı daha fazla meşgul etmeyelim
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Kapitalizm dediğimiz şey ŞİRKETOKRASİ.. VE MALESEF ŞU AN DÜNYADA HİÇ Bİ GÜÇ ŞİKRETOKRASİNİN KÜRESEL SERMAYENİN BİLEĞİNİ BÜKEMEZ.. ENERJİDEN, GIDAYA HER TÜRLÜ ALANDA ÇOK GÜÇLÜLER VE ÜLKELERİ YÖNETENLER BU ŞİRKETLERİN ÇIKARLARINA GÖRE TAYİN EDİLİYOR. SOSYALİSTİM DERKEN BİLE EMPERYALİZMİN ARAÇLARINI KULLANDIĞIMIZ BU DÖNEMDE ÜLKESİNİN DOĞALGIZINI KÜRESEL ŞİRKETLERE PEŞKEŞ ÇEKMEYEN SON SOSYALİST MORALES VE BOLİVYA HALKINA SONSUZ SELAMLAR..
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
04 Şubat Pazartesi 16:46 BENZİNE BU GECE YARISINDAN İTİBAREN 6 KURUŞ ZAM GELECEK -HT
Yer İmleri