500 bin TL
Ykb 21 (Hoþgeldin
grn 20,75 (Hoþgeldin
Vakýf 20
Halk 19,75
Akbank 19,50 (Hoþgeldin
Teb 19,50 (normal
500 bin USD
Vakýf 5
Halk 4.75
Ykb 4.50 (Hoþgeldin
Grn 4.50 (Hoþgeldin
Akbank 4 (Hoþgeldin
Teb 2.75 (normal
500 bin TL
Ykb 21 (Hoþgeldin
grn 20,75 (Hoþgeldin
Vakýf 20
Halk 19,75
Akbank 19,50 (Hoþgeldin
Teb 19,50 (normal
500 bin USD
Vakýf 5
Halk 4.75
Ykb 4.50 (Hoþgeldin
Grn 4.50 (Hoþgeldin
Akbank 4 (Hoþgeldin
Teb 2.75 (normal
siz geliþmiþ ülkelerde insanlarýn çok ciddi efor sarfederek mi bu refahý saðladýklarýný düþünüyorsunuz? geçenlerde bir haber vardý, european colonizers killed so many native americans (56 million people). bu sadece amerikada öldürülenlerin sayýsý, kaynak cnn.
afrikada öldürülenleri varýn siz bulun.
yeni bir tartýþma, italya-fransa arasýnda. italyan sosyalist hükümeti fransayý suçluyor, sizin sömürgeci tutumunuz yüzünden onbinlerce insan hala afrikadan avrupaya kaçýyor diye.
bunun içerisinde kaderciliðin zerresi yok, hiç anlamamýþsýnýz.
neyse biz mevduata dönelim,
Atatürk ümüzün Cumhuriyetin ilk yýllarýnda yaptýðý gibi mi?
Yurtdýþýnda eðitim görmüþ zeki çocuklarýmýz,yurda dönüp vatan/millet/ezilenler için çalýþmasý Sosyalist menifestodur...
Senin içinde bir sosyalist yattýðýný görüyorum ve mutlu oluyorum ama sonra neden o gönderileri yaptýðýný bir türlü anlayamýyorum
Çeliþki de kalýyorum
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Horoz : ben iþime bakarým![]()
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþlýkta liberal söylemlerin kýrýldýðýný,liboþ/içiboþ tayfanýn çil yavrusu gibi daðýldýðýný gözlemliyorum...
Güzel...
Mutluyum...
Artýk mevduat konusuna dönebiliriz...
Baþlýðý daha fazla meþgul etmeyelim
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Kapitalizm dediðimiz þey ÞÝRKETOKRASÝ.. VE MALESEF ÞU AN DÜNYADA HÝÇ BÝ GÜÇ ÞÝKRETOKRASÝNÝN KÜRESEL SERMAYENÝN BÝLEÐÝNÝ BÜKEMEZ.. ENERJÝDEN, GIDAYA HER TÜRLÜ ALANDA ÇOK GÜÇLÜLER VE ÜLKELERÝ YÖNETENLER BU ÞÝRKETLERÝN ÇIKARLARINA GÖRE TAYÝN EDÝLÝYOR. SOSYALÝSTÝM DERKEN BÝLE EMPERYALÝZMÝN ARAÇLARINI KULLANDIÐIMIZ BU DÖNEMDE ÜLKESÝNÝN DOÐALGIZINI KÜRESEL ÞÝRKETLERE PEÞKEÞ ÇEKMEYEN SON SOSYALÝST MORALES VE BOLÝVYA HALKINA SONSUZ SELAMLAR..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
04 Þubat Pazartesi 16:46 BENZÝNE BU GECE YARISINDAN ÝTÝBAREN 6 KURUÞ ZAM GELECEK -HT
Yer Ýmleri