Originally Posted by
kwon3
Bence kimsenin kafasını karıştırmamak lazım bu gemi tek, öyle işb satıp işkur yada İsatr satıp işkur almamak aptallık falan değil... Çunku en basit mantıkla diyelımkı holdingleşme oldu ve isbtr ler atıyorum 350,400 bını gordu bugunku hesapla bir btrsi olan 300,350 bın daha kazandı iki btr si olan 700 bın 3 btr si olan milyon kazandı yanı birde bu mantıkla bakmak lazım olaya.. Ayrıca pis bir oyun falan dönme şansı yok Çunku açıklamalar ortada en üst cenahtan... Kaldıkı sız bana bır Iskurun 2 mılyonu bu piyasada fiyatlama garantisini verırmısınız ama ben bu beklentilerin gerçekleşme ihtimali arttıkça ısbtr nın altılı rakamları gorebıleceğini gayet rahat tahmin edebiliyorum.. Kaldıkı 3 beş 10 lot kurucu toplamaktansa bu piyasada 25, 30 lot btr toplamayı yeğlerim şahsen...kaldıkı böyle diye diye 2019 ocaktan beri 20 kattan fazla ısbtr yı fıyatlandırdı birileri... Iskur ise sadece kendini 4 e 5 e katladı... Yanı ortada bir aptallık falan yok.. Şunu da unutmamak lazım btr dönerse kimse senin işkuruna alıcı bıle olmaz... İyİ niyetli paylaşımları tenzih ederim... Saygılar...