Sayfa 244/937 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Malesef gerçekleşmedi...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Bizler için sıkıntı yok, alamayanlar düşünsün

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Btr şuan 40 bıni gösteriyor arkadaşlar, kapanışta sürpriz yapacaklar mı??... ...
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku

Malesef gerçekleşmedi...
    Abiler bisey daniscam cahilligimi bagislayin. B de eşlesme yok ama fiyat asagi indir . Bu neden oluyo.

4. Çok pis bir oyun dönüyor ama hayırlısı.

5. Garip mantıksız hareketler.
    İsb satıp iskura isa ya gecmemek aptallıkken isa 1 lot ancak alınıyor.
    İskur esleşme olmuyor.
    Elinde isb olan birileri iskurda
    Ya da iskuru olanlar isbde bir oyun ceviriyorlar.

Ama holdingleşme ya da imha umuduyla bekleyenler içşn fşyatın öbemi
    Yok tabii

6. Meclise geldıgınde elinde varmı yokmu önemli olan bu hisseler ne sebeple devir olacak nelere uymadılar bizi ilgilendiren kısım

Mecliste gelmeden 700 bıntl hedef. Sınırlama kalkması ilk beklentim ve borsa fiyatı 5 milyon
    7 bin e aldıgım hısselerı satmam ıcın beni ikna etmeleri gerekir 😎

7. Bence kimsenin kafasını karıştırmamak lazım bu gemi tek, öyle işb satıp işkur yada İsatr satıp işkur almamak aptallık falan değil... Çunku en basit mantıkla diyelımkı holdingleşme oldu ve isbtr ler atıyorum 350,400 bını gordu bugunku hesapla bir btrsi olan 300,350 bın daha kazandı iki btr si olan 700 bın 3 btr si olan milyon kazandı yanı birde bu mantıkla bakmak lazım olaya.. Ayrıca pis bir oyun falan dönme şansı yok Çunku açıklamalar ortada en üst cenahtan... Kaldıkı sız bana bır Iskurun 2 mılyonu bu piyasada fiyatlama garantisini verırmısınız ama ben bu beklentilerin gerçekleşme ihtimali arttıkça ısbtr nın altılı rakamları gorebıleceğini gayet rahat tahmin edebiliyorum.. Kaldıkı 3 beş 10 lot kurucu toplamaktansa bu piyasada 25, 30 lot btr toplamayı yeğlerim şahsen...kaldıkı böyle diye diye 2019 ocaktan beri 20 kattan fazla ısbtr yı fıyatlandırdı birileri... Iskur ise sadece kendini 4 e 5 e katladı... Yanı ortada bir aptallık falan yok.. Şunu da unutmamak lazım btr dönerse kimse senin işkuruna alıcı bıle olmaz... İyİ niyetli paylaşımları tenzih ederim... Saygılar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Her hamlenin karşılığı vardır..
    Zaten 360 bine kadar daha satıcı çıkardı.Sabah erkenden 360 yazılması çok saçma.Zaten 300 bin yazsa bile rahat hisse alabileceğini biliyor..
    Peki neden 360 bine eşleştirdi..
    BANA GÖRE
    Tahta stres testinden geçirildi.Fiyat 360 olursa kaç kişi satar diye bakılmış olabilir.
    Fiyatı 360 olduğunda er meydanına çıkacaklar kimler??
    Bakın kurucuda satıcı çok az.Millet imhaya oynuyor.Ali Cengiz oyunu yapmazsanız kurucudan tırtıklayamazsınız..
    Akşam satış kalan kademelere de aldanmayın.Hepsi gerçek değil..bence..
    Eşleşen fiyatlar 3 lira değil 360000 lira.Adam ortaya karanlıkta 720000 bin koyuyor.BU TESADÜF OLABİLİR Mİ?
    Madem oyun büyük lot savaşları da olacaktır..
    Yoksa kurucu hissedarları mal satmaz..
    Anca akılları bulandıracak veya yüksek fiyatlamalarla kandıracak..
    Hissesini kilitleyip MİLYON OLSA SATMAM DİYEN ÇILGIN YATIRIMCILARDAN NASIL MAL ALINACAK???
    Tamamen SENARYODUR..
    HAYALDİR..
    ASLA YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 244/937 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz