Sayfa 243/937 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Taban olursa 1 lot daha atarım cebe gucumuz anca btr ye yetiyor ... Diğerleri aştı bızı, ıskur ve Atr sahipleri by oldu yakında bıyıklı akabinde yabancı olurlar ..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Taban olursa 1 lot daha atarım cebe gucumuz anca btr ye yetiyor ... Diğerleri aştı bızı, ıskur ve Atr sahipleri by oldu yakında bıyıklı akabinde yabancı olurlar ..
    Seni kızdırıp kurucu aldırdık ama beklemedin

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Seni kızdırıp kurucu aldırdık ama beklemedin
    Aynen üstad gaza gelip almıştım sn fibonacci başımı döndürmüştü ama beklemedik, ihtiyaçta vardı o ara malesef verdık, nasıp değilmiş ben fazla zengin olmayıda sevmim ... Parayı bulunca bızım yerliler malum önce avradı değişip sonra yolunu şaşırıyler ben fazla paradan korkarım... O yuzden btr bana yeter ...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen üstad gaza gelip almıştım sn fibonacci başımı döndürmüştü ama beklemedik, ihtiyaçta vardı o ara malesef verdık, nasıp değilmiş ben fazla zengin olmayıda sevmim ... Parayı bulunca bızım yerliler malum önce avradı değişip sonra yolunu şaşırıyler ben fazla paradan korkarım... O yuzden btr bana yeter ...
    Sana ne kadar çok yazdım..
    Özelden çok yazıştık..
    Yapış şu hisseye dedim.Hiç satma dedim..
    AMA HERŞEY NASİP KISMET..
    Zenginlik parada değil ki..
    İnsanın gönlü zengin olsun.Sen burada en zenginlerdensin..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sana ne kadar çok yazdım..
    Özelden çok yazıştık..
    Yapış şu hisseye dedim.Hiç satma dedim..
    AMA HERŞEY NASİP KISMET..
    Zenginlik parada değil ki..
    İnsanın gönlü zengin olsun.Sen burada en zenginlerdensin..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eyvallah üstad sende öylesin ona şüphem yok... Allah gönlünüze göre versin... Fazlası ile hakettıniz...

6. Btr 40bindeyken satip kur alalim dedik. Acikcasi korktum cikipta alamazsak trenden inmiş olacaz. Buraya kadar hisseyi hamal gibi tasidigimizla kalirdik. Hic oynama yerinden oynasma dedim kur eşi benzeri yok gerçekten. Ytd .

7. Yazıyorum buraya ıskur 360 eşleşsin btr 2.seans açılışta 50 ustu fiyatlar.. Atr ucuza gıdıyor bence... Sadece tahmin...

Eşleşmeler iptal 250 275

Sayfa 243/937 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •