https://i.ibb.co/GdQDsyf/images-3.jpg
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://i.ibb.co/GdQDsyf/images-3.jpg
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VADENİN bitmesine 9 iş günü kaldı.Bakkal hesabı yaparsak(ortalama istatistik):
BIST100 ün ay sonuna kadar ya 1662 nin üstü veya 1430 un altı görülmeli.
bıst100 şuanda 1562 de.
siyasilerin matematik hesabına benzemiş olabilir..:)
fortune 500 global de ki ve uluslararası kurumsallık ve liyakat esaslı araştırmalar dahil
verimlilik olarak ta birinci çıkan
fortune 500 global de ki tek Türk şirketimiz, Koç holding bilançosunu açıkladı
nerdeyse ülke bilançosu kadar
142 milyar ciro, ciro düşmesine rağmen kar ını 2 kat arttırıp yaklaşık 10 milyar tl civarına çekmiş
kriz, virüs olmasa, hayat 1 yıldır durmasa da o da olmayacak
çünkü ,Tüpraş tan yaklaşık 25 milyar tl cirosu düştü
tüpraş tan 2.5 milyar zarar yazdı
yoksa 12 milyar tl bandıda kar ve
160 milyar tl civarı ciro ya ulaşcakmış.
virüs, kriz derken Tüpraş hariç diğer her şirketinden iyi kar ve büyüme yazmış
Ford fabrikalarını elektrikili araçlar içinde yeni tesis ve büyütmesi zaten apayrı bir konsept.
borsa değerlemesi de
hd/dd oranı 1 lerde
f/k sı 6
uluslararsı normlara göre
bedavanın biraz altında
virüs biter ve bu hız da büyümeye ve kar etmeye devam eder, Tüpraş tarafı toparlanırsa
200 milyar cirolar
15 milyar kar lara koşar adım gidiyor Holding
bu gidişle fortune 500 global ilk 300 lere gider
asla yatırım tavsiyesi olamaz.
Genelde bu formu her gün okuyurum
gördügüm konu sadece yükselişlerde burda olup
yüksek düşüşlerde buralarda olmayan arkadaşlar var
tek yünlü buralarda degilde büyük düşüşlerde de buralarda olunuz
en azından deyerli bilgilerinizden arkadaşlarda faydalanmış olur sevgiyle kalın
spread aralıkları fazla olmasına rağmen bayağı aktif işlem yaparım,
forumda bir kaç kişiden fazla opsiyon yapan yok sanırım.
https://i.resimyukle.xyz/93OxeT.png
http://share.matriksdata.com/share.a...02151956512336
viob şubat cuma ve bugün al sat anlık
ulan caho bu mesajı yine bana sokuşturmuşsun:) ama söz verdim artık kızmak var belli etmek yok.. bak güccük beyinli kardeşim. bu oyunda pozisyona göre tutunacağın bir dalın olmalı ama bodoslamaya dalarsan bu alemden cesedini çıkartırlar. bak sabah ilk verdiğim hedef garan 10.08 direnç idi. böyle güçlü bir günde geçebildimi? nah geçti. sonra oyunun şekli değişti bizde yönümüzü başka yere kıvırdık ve YKBNK 2.96 kilit rakama sarıldık. buda iş görür çünkü. tamammı şimdi anlayabildinmi? ha bide şu var ben yarış işlerine bakmıyorumda beynine biraz oksijen girsinde çalışsın küflenmiş kağnı tekerleği gibi gacur gucur dönüyor. yardımcı olayım dedim. hadi cahocuğum sağdan yürü belki cüzdan bulursun:)
Bir gun evde degildim, o da bugun,
Bu ne yaw, naptiniz bist30 a, ucmus.....
Kacirdik...... neyse, dussede alsak, ciksa da satsak mode on
Pala, dusur yarin, soz mal alcam
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Mart başına kadar(6-7 Mart) 8 ve 40(düşük ihtimal)saatlik hareketli ortalamaların üzerinde kalarak 1650-1700 aralığı bekliyorum bistte,yarın sabah önce hafif yukarı sonra hafif eksi akabinde saat 11.30-12.00 den sonra sindire sindire,çuvalı doldura doldura yukarı sürmesini bekliyorum,157.500-158.000 aralığı BİST için beklentim yarın için,155900 altını beklemiyorum
Ytd
Warren buffet'ın tavsiyesi.
Sevdiğiniz ürünün fiyatının artmasını istemezsiniz.
yaw siz bu xu030 u sevmiyonuz mu ?
spot 22,47 puan
vadeli 28,50 puan yukarıda. :yes:
yarın sasa shortlamak çık aklımdan.... :oleyo:
Grafiğe baktıkça içim gidiyor içim içim. Neyse bi durulsun levye kenardaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemal abi cortlar ne alemde tutuyon mu tanga oldular mı yoksa SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sasa ya mazot olmaya var mısınız? :oleyo:
Biz cortlamazsak milyonlar evine ekmek goturemeyecek. Sülük gibi emdik piyasaları, birazını geri verme vakti. Meşazını aldım akcay başkan, sen de var misin Bozkurt reis?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan olduğunda pasta eksi ise demek hala açığa satış var,bulaşılmaz,ne zaman pasta aşırı artı olursa demekki açıkçılar kapanıyor,o zaman bir miktar yapılabilir,bugünkü tavan sonrası pasta az eksi çok değil,yani denenmesi yakındır:) benim de aklıma soktun,çıtırdan denerim😊belki long da kazandığımız paraları biraz ezeriz,endeks yukarı gidince fırsat verir, açığa satışa
Ytd
yarın 20 kontrat benden... :he:
Kafa benzer çalışıyor. YKB ayrıca pozum var. 3 üstü ek lönk açmaktan çekinmem bugün kapattım bir kısmını lönklerin ama hiç utanmam hiç de pişman olmam.
Sonuçta, 1642, 1633 ve 1625 3 parti lönklemiştik, 1650 ve 1660 iki partiyi kapattık. Son parti artık pastanın üstündeki çilek, nereye giderse eşlik mod.
voltran oluşturuyorsunuz ha...
redditçler gelmesin sasaya
Ky’yi en iyi nasıl tanımlarsın deseler;
Çıkarken shortlar, düşerken longlar derim...
Bahsedilen makus talihin sebebi bu maalesef...
Bırak çıkıyorsa takıl arkasına düşüyorsa bir tekme de sen vur...
O yüzden Sasa da short mezarlığı oldu bile..
Vadelisi açılınca çift taraflı kazanıyorlar, Pegasus short’ta yaşananlar hala akıllarda...
Dikkatli olmak lazım, ama denemeden geçmekte ruhumuza aykırı, bu kadar sabır ettik, GAP li açılsın dalıp çıkarım belki...
Endeks palasını çözdük ondan kazandığımızı bir yerde kaybetmeden olmaz 🤣🤣borsacıya rahat batar
Vadeli ve spot sasa paralel olarak incelenmeli
Birde geriye dönük takas pasta grafik vadeli 2-3 saat yoğunlaşıp adamın oyununu ortaya çıkarabiliriz
Kıssadan hisse;
Adam bugün spotta 100 bin lot eksi
Vadeli de 10 bin kontrat artı(1 kontrat=100 lot) aslında 900 bin lot artıda,spottan veriyor vadeliden alıyor,spottan kendi açıklarını kapatırken,vadelidekiler,longlarını kapatacak,bomboş çekecek malını yukarı,sonra verir ana malını 1 e 3 kazanır millette bakar:) 80 yapar 40 da bitiririr malını,hem tahta çökmez,hem malını satar,yarın başlamamak lazım,daha dikkat çekememiş çok
Ytd
artırıyorum yarın ilk shortum 30 kontrat yükseldikçe ters piramit yapıcam... :he:
reddit işi bunun tam tersi değilmiydi yükselmye oynuyorlardı... :he:
Endekse dönelim biraz olayı abartıp bu haftanın planını çizeyim;
Yarın 157.500 civarı kapanış
Çarşamba 158.800 görüp 158.500 kapanış
Perşembe biraz sallayıp 157.500 değip 158 kapanış
Cuma 155.700 e sert satış (çuval boş kalmasın diye yoksa başka sebebi yok:))
Oradan haftaya fırsat vermeden 2-3 günde 164-165 binler
165-170 hedefim baki fakat senaryoda esnemeler olabilir ancak 158.200 geçildikten sonra kıramadı süsü vermek için 2-3 bin puanlık sert dal çık bekliyorum
Ytd
https://invst.ly/tu2jt
https://invst.ly/tu2jz
Yarın 1545 e geri çekilme olabilir mi? Dirençleri gapla geçecek alanı yok gibi...
Viop da ağırlığımı düşürdüğüm için çok taktik veriyorum,palanın tüm kirli çamaşırlarını döküyorum,geçen resmen üzerime oynadı viopda çok pozda olduğumda pek elimi belli etmek istemiyorum
Okumuyor demeyin burayı okuyorlar nabzı tutuyorlar
Ytd
Erbil'de ABD üssünün bulunduğu havaalanına füze saldırısı!