Sayfa 240/1002 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Günün tepesinden iteledim longları. Alsın turşu yapsın şimdi

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

film değişebilir. ben YKBNK 296 ÜZERİNE çıkamadığı sürece hala ateş çemberi üzerindeyiz diye düşünüyordum ama üç adım kaldı bellide olmaz sabah artı gaplı bir açılış ile üzerine atabilir. oyun böyle görüntüye göre herşey...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

global menkul
    eregl ye sat verdi az önce....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. PGSUS ta poz açıldı. Gübrede poz kalmadı. 30 kontrat bitti gitti karı aldım bıraktım. Enkdeks vadeli tek ise tek işlem kar al yaptım.
    Toplam 500tl yakın kar var. Ama yarın işlem yapacak kağıt kalmadı elimde. Bakacağız duruma.

Herkese iyi akşamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    PGSUS ta poz açıldı. Gübrede poz kalmadı. 30 kontrat bitti gitti karı aldım bıraktım. Enkdeks vadeli tek ise tek işlem kar al yaptım.
    Toplam 500tl yakın kar var. Ama yarın işlem yapacak kağıt kalmadı elimde. Bakacağız duruma.

Herkese iyi akşamlar.
    Tebrikler
    Bende bugün maaşı alınca biraz daha dollar aldım, ben alıyom o düşüy ben alıyom o düşüyü

Şahit abi bisttin dollar bazlı grafikisi nasıl şekilleniyor görüyon nu
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler
    Bende bugün maaşı alınca biraz daha dollar aldım, ben alıyom o düşüy ben alıyom o düşüyü

Şahit abi bisttin dollar bazlı grafikisi nasıl şekilleniyor görüyon nu
    2018 düşüşünün %50 fibosundayız.
    donkey değilya salar azcıkın. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Dün şöyle dedim ama şu da olabilir, şu olmazsa dünkü dediğim de olabilir. Herşey olabilir yani, nasıl işime gelirse. Şimdi bunu niye yazdın o zaman ? Karı gibi kıvırtmaya devam birileri

8. Tebrikler başarılar..
    En azından iş yapıyor kazanıyorsun..poz aldığını dahinyazamayan sağa sola çatanlar gibi değil dürüstçe yazıyorsun...
    Devam
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    PGSUS ta poz açıldı. Gübrede poz kalmadı. 30 kontrat bitti gitti karı aldım bıraktım. Enkdeks vadeli tek ise tek işlem kar al yaptım.

Herkese iyi akşamlar.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 240/1002 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •