Sahol spot nötr vadeli - 1
Votka mı içip geldi tahtacısı acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahol spot nötr vadeli - 1
Votka mı içip geldi tahtacısı acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o değilde şu cons gidince ayılar daha ürkek sessiz ve görünmez olmuşlar.!!!
ne oldu yav bu kadar mı çabuk iflas ettile bu piyasa da..
yaşayanlar şuan için işini bilen boğalar ve timsahlar..her yöne ekmek çıakran ...önemli olan timsah olabilmekte..gölde bekle sabırla.!!
hocam burda takım tutar gıbı fanatık takılanların sonu mezarlık olmustur.donemsel olarak sort olmak daıma sort takılmak degıldır.mesala prensıp olarak long olmuyorum bayadır sort tusuna bakmıyorum.vıop hısseler de long yonlu ıslem yapıyorum.bırde basrolde sasa 13 tl ye kadar aralarda sortlayıp karlı ışlemler yapmıstım.sonrada bıraktım ınat olsa herbırseyler gıtmıstı.bozkurt o zaman yanındakı lımon tezgahınıda vermezdı.![]()
bilidiğinzi en iyi şey kendi iradenize sisteminize sahip çıkmaktır.!! siz siz olun burada büyülenmeyin.!!
kimsenin gazına gelmeyin yanlış ya da hayalperest olabilirsiniz.!!
bu forumda kimse kimseden FAZLA BİRŞEY BİLEMEZ..!!
tek fark burada HAMLELERİ güzel masaya sürebilmekte.!!!
vektörel trend ..
fiyat geri sayımlı onaylı tepe ve diplere göre uzatılır her tepe tepe her dip dip değildir..işte bu yüzden avlanıyoruz.!!!
peki ne olacak onay gelmeden en yüksek zirvesini göstermeden satış gelme konusunda hala ısrarcıyım..eski senaryo devam.!!
şuna bakınca emare gören varmı..!! VALLAHA İYİ CESARET BİLLAHİ İYİ CESARET.. BAKINIZ ALTINA NEY KOYUYORUM..!! BELKİ HATIRLARSINIZ.!!
HANGİ BACAK DAHA UZUN sürmüş efenim..
unutmayın bunun da sahibi birdi.!!!
pegasus çok pahalı yeaaa dediğimiz yer 22 temmuz 2019 .!! fiyat 53,7 peki biz nerede başladık shortlamaya 43 lerden .!!temmuz 15 gibi.!!!
insan oğlunun asıl kaybı aç gözlülükten.!!
SASA da BOFA ya havlu attırırlarsa tavana kitler yine...
BOFA dan başka satıcı yok o da açık yapıyor bariz bir şekilde, dün de açık yaptı 1.1 mn zararla kapattı günü...
Bu şimdiye kadarki durum, zırt diye bir satıcı damlar bir yerden herşey değişir orasını bilemem...
Yer İmleri