Sayfa 242/1002 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Dün şöyle dedim ama şu da olabilir, şu olmazsa dünkü dediğim de olabilir. Herşey olabilir yani, nasıl işime gelirse. Şimdi bunu niye yazdın o zaman ? Karı gibi kıvırtmaya devam birileri
    ulan caho bu mesajı yine bana sokuşturmuşsun ama söz verdim artık kızmak var belli etmek yok.. bak güccük beyinli kardeşim. bu oyunda pozisyona göre tutunacağın bir dalın olmalı ama bodoslamaya dalarsan bu alemden cesedini çıkartırlar. bak sabah ilk verdiğim hedef garan 10.08 direnç idi. böyle güçlü bir günde geçebildimi? nah geçti. sonra oyunun şekli değişti bizde yönümüzü başka yere kıvırdık ve YKBNK 2.96 kilit rakama sarıldık. buda iş görür çünkü. tamammı şimdi anlayabildinmi? ha bide şu var ben yarış işlerine bakmıyorumda beynine biraz oksijen girsinde çalışsın küflenmiş kağnı tekerleği gibi gacur gucur dönüyor. yardımcı olayım dedim. hadi cahocuğum sağdan yürü belki cüzdan bulursun
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Bir gun evde degildim, o da bugun,
    Bu ne yaw, naptiniz bist30 a, ucmus.....
    Kacirdik...... neyse, dussede alsak, ciksa da satsak mode on
    Pala, dusur yarin, soz mal alcam

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

3. Mart başına kadar(6-7 Mart) 8 ve 40(düşük ihtimal)saatlik hareketli ortalamaların üzerinde kalarak 1650-1700 aralığı bekliyorum bistte,yarın sabah önce hafif yukarı sonra hafif eksi akabinde saat 11.30-12.00 den sonra sindire sindire,çuvalı doldura doldura yukarı sürmesini bekliyorum,157.500-158.000 aralığı BİST için beklentim yarın için,155900 altını beklemiyorum
    Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,184
    Warren buffet'ın tavsiyesi.

Sevdiğiniz ürünün fiyatının artmasını istemezsiniz.

yaw siz bu xu030 u sevmiyonuz mu ?

spot 22,47 puan
    vadeli 28,50 puan yukarıda.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. yarın sasa shortlamak çık aklımdan....

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yarın sasa shortlamak çık aklımdan....
    Ben 50’yi beklesem mi diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Grafiğe baktıkça içim gidiyor içim içim. Neyse bi durulsun levye kenarda
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yarın sasa shortlamak çık aklımdan....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kemal abi cortlar ne alemde tutuyon mu tanga oldular mı yoksa
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    doğru diyosun da, karının esmer mi sarışın mı olduğuna göre değişir, esmerler eninde sonunda kerizliyebilir seni, lakin sarışının kafası basmaz
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 242/1002 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •