son 2 mb başkanı büyük sevgiyle geldi ama kovuldu. 2021 de ful görevde kalabilecek mi bakalım.
taze oran
akbank 100k dolar %2 temdit
Genellikle faiz konusunda muhafazakar olan icbc bile günlük faizleri 17,25 e çıkarmış.
Önümüzdeki hafta içinde Burgan, fiba ve nkolay daha agresif şekilde faiz yükseltecektir.
nkolay faizi %20 yapar diye düşünüyorum en az...
Buyuk mangira farkli fiyat cekebilirler.
Yakında evi arabayı satıp banka mevduat faizlerine koşmalar başlar yine...
Faiz 1 gun sonra bile değişebilir.fazla dusunmemek lazim
arkadaşlar banka mevduattında yüzde 15 ti bildigim kadarıyla bu stobajı düşürdülermi acaba
Stratejim şöyle olacak Mart sonuna kadar günlük faizde kalıp mart sonunda uzun vadeli bağlamak olacak.
En yüksek faiz oranlarını mart ortalarında göreceğimizi düşünüyorum.
Kanımca mevduat faizlerinde %24-26 aralığı olabilir diye düşünüyorum mart ortasında..
O zamana kadar günlük faizde kalmaya devam edeceğim.
Türk Lirası gecelik referans faiz oranı (TLREF) 17.9231 (Önceki 15.6758)
Sert yükselmiş
Merkez bankasının tam da yıl sonu kapanmadan önce 200 baz puan arttırması TL mevduatçısı için çok güzel oldu.
Önümüzdeki hafta yıl sonu kapanışı için bankalar arasında kıran kırana mücadele olacak.
Tam da yıl sonu raporları hazırlanırken müşterilerinin kaçmasını hiç kimse istemez.
Haftaya TL mevduat faizlerinde %20 ler ve hatta üstü sürpriz değil bence..
Bence pazarlik onemli.miktar ve pazarlik.
cevaplar için teşekkürler itibarlar verilmiştir
Fonlarda stopaj ne oldu
Halkbank internetten 16.50 yapmis. Burgan hala aynı. Şube oranı soran oldu mu. Haftaya 17.50 olabilir diye düşünüyorum
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Digital bu hafta artirir ama ne kadar. 20.3 aldigini yazmis biri diger forumda bana inandirici gelmedi .
Bence telefonla alinmistir o 20.3
Temditte vermezler.uyanik bankalar
Aynen dediğiniz gibi. Bankalarda müşteri temsilcileri kimin neyi ne için sorduğunu telefonda anlıyor ve ciddiye almadıklarına kafadan sallayarak 21 oranımız var '' haydi getir parayı da görelim, laf olsun diye sorduğunu bilmiyorum sanki '' demek istiyor. Kaldı ki , tamam yarın şu kadar parayı getiriyorum diyene de çark etmeyi bilirler.
Arkadaşlar nkolay bonoda standart oran 18 mi şu gün için, yoksa telefonla görüşülüp daha yüksek oran alınabiliyormu.10 k yada 500k fark olmuyormu. Zaten 500 den fazla alınamıyor görünüyor.
faizler artsa stopaj düşse de sene ortalaması enflasyonun altında kalacak.. mevduatçı 2020 de eksi reel faiz aldı..
Suan AHU nun stopaji 0 mi alan var mi?