Sayfa 20/1009 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Ev araba fiyatları özellikle kredi faizleri çok düştüğü için arttı haziran Ağustos arasında 800 binlik ev 1100 oldu çok uzun vade 0.64-0. 72 kredi dağıtıldı inanılmaz kredi genişlemesi oldu önemli bir miktar da döviz ve altına kaydı herkes farkında faizleri 24ten soluksuz 8.25e kadar düşürdüler gerçeklerle alakası bile yoktu kuru tutmak için rezervleri bitirdiler swaplarla da eksi - 50 milyar dolara düştüler şimdi duvara toslayınca faizler yükseldi en az 2 sene faizler bu civarda kalmalı ki konuttaki otomobildeki kredi balonu sönsün ama hükümet ilk fırsatta indirme yoluna gidecek iç piyasa bitik çünkü ki daha birçok riskimiz var bunlar da kur üzerinde etkili olacak gerçek enflasyon yıllık en az yüzde 30 vatandaş markete gittiğinde görüyor bunu tek sığınak da döviz görünüyor bu yüzden seviye gözetmeksizin alıyor, ben dth çözülmesi beklemiyorum aksine kur düştükçe alım artacak 7.50 civarı ben de alırım bir kademe daha. Çünkü faizleri en geç haziran ayında indirecekler
    6 ay daha beklersiniz o halde ve faiz kaybınız olur o ara.... %20 faizde kur istesede kıpırdayamaz bence tabi siz bilirsiniz

2.  Alıntı Originally Posted by olgunus Yazıyı Oku
    Diyelim 100 k usd 7.50 yazıldıysa 3 ay sonra vade günü 7.20 olursa 30 k tl zararına 7.50 den usd ye dönülmüş olucak 12 k primi düşersek 18 k zarar olur tabi 7.20 çok zor bir ihtimal gibi duruyor ama prim çok tatlı duruyor ben 7.80 e 100 k usd satarım sordum kur 1.62 iken 1 ay vadeye 175 usd brüt çıktı düşüşe oynuyorlar gibi duruyor ben prim az olunca kabul etmedim
    3 ayda 72 bin tl faizi ve 12 bin tl risk primi alıyorum ama doların baya aşağıda olması lazım zarar için ki mart ayında dolar gelse zararım olmaz 1 aya çıkar diye düşündüm

3. ünlü menkul 17.50% günlük, 18.50 24 mart vadeli m+. Günlük devam.

4. NurolBank

+800K TL

32 gün

%19.05

ytd.

syg,

5. Arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun bir şey sormak istiyorum tacirlerde faize oynuyan arkadaşlar varsa veya bilgisi olan varsa bende faize yatırmak istiyorum şu anda kısa vadeli borclanma fon günlük fonda tutyorum yatırımımı dogrumu yapıyorum yoksa başka bir fonda veya nerde tutarsak paramızı en fazla getiri alırız şimdiden teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar haftaya dönüşü olanlar kaç günlük yapmayı planlıyorlar? Bu Aralık bilanço süslemesi mi acaba yoksa Ocak ayında faizler bugünkünden yüksek olur mu? Fikri olan var mı? Ben hiç Aralık ayında 32 gün yapmadım hep uzun yaptım en az 90 gün ama bu sefer sanki 32 gün yapılması gerekir diye düşünüyorum
    Oranların artması PPK toplantısında faizin etkisi olduğu gibi yıl sonu bilançolarının da etkisi var. Yılbaşından sonra oranların %17 civarı olmasını bekliyorum. Ona göre hareket etmeyi planlıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun bir şey sormak istiyorum tacirlerde faize oynuyan arkadaşlar varsa veya bilgisi olan varsa bende faize yatırmak istiyorum şu anda kısa vadeli borclanma fon günlük fonda tutyorum yatırımımı dogrumu yapıyorum yoksa başka bir fonda veya nerde tutarsak paramızı en fazla getiri alırız şimdiden teşekkürler
    Bu soruyu fon topiğinde sorman daha iyi olurdu. Çünkü orada daha iyi cevap alabilirsin. Fikrimce risksiz fon alayım dersen bu alacağın faiz getirisi kadar getirisi de olmaz. Ama bir üstü riskli fon alırsan o zaman da piyasanın ters gittiği zamanlar düşüşleri de göze almalısın.

Garanti 19.8
    Burgan 20.3
    Qnb 20

8m TL için bugün teklifler.

Sayfa 20/1009 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz