Halkbank 400 k yeni hesap, 17, 75
Halkbank 400 k yeni hesap, 17, 75
Arkadaşlar haftaya dönüşü olanlar kaç günlük yapmayı planlıyorlar? Bu Aralık bilanço süslemesi mi acaba yoksa Ocak ayında faizler bugünkünden yüksek olur mu? Fikri olan var mı? Ben hiç Aralık ayında 32 gün yapmadım hep uzun yaptım en az 90 gün ama bu sefer sanki 32 gün yapılması gerekir diye düşünüyorum
[QUOTE=diproyal;5033857]Vade 32 gün mü?[/QUOTE
Evet
sekerbank gece-gunduz musteri ozel v.s 17 bosta para bırakılıyor
T-bank 32 gün 150K %18,25
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika! Naci Ağbal'dan faiz kararı sonrası ilk açıklama
Son dakika haberi...
Faiz kararı sonrası ilk kez konuşan TCMB Başkanı Naci Ağbal, 'Normalleşme adımları sürecek' sinyali verdi: Faiz koridoru uygulaması ve gecelik borç verme geç likidite penceresi aracı tanımlanmış amaçları dışında kullanılmayacaktır.
Ağbal, 'Normalleşme adımları sürecek' sinyali de verdi: "TCMB'nin para politikası aracı, 1 hafta vadeli repo ihale faiz oranıdır. Faiz koridoru uygulaması ve gecelik borç verme geç likidite penceresi aracı tanımlanmış amaçları dışında kullanılmayacaktır. 2021 yılında hiçbir şekilde GLP veya faiz koridoru, temel politika aracı yerine geçen bir işlem görmeyecektir.
Önümüzdeki dönemde parasal duruşun sıkılığı, enflasyonu etkileyen tüm unsurları dikkate alınarak, enflasyonda kalıcı düşüşe ve fiyat istikrarına işaret eden güçlü göstergeler oluşuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir."
Yer İmleri