Ne kivirttin be, yapıştır işte adam gibi tavana.
Printable View
Ne kivirttin be, yapıştır işte adam gibi tavana.
Hala oyalaniyor, oyna bakalım. Oynada oyna yakışır sana diyelim bizde seyredelim
Dot lalesi, dün niye tavan yaptın diye sorarlar adama. İşin gücün dalevera. Ulan ne hipnatorlarin eline düştük. Ama burnundan getirmeyen adam değil. Goreceksiniz
Sadece algı oluşturuyorlar başka bişey değil malında alıp alıp serpiştiriyorlar bu fiyatlar bence çok uygun yatırımcı olan için 78,95 den alan 70 ten 60 tan 50 den alan varsa bu fiyattan da ekleme yapan olacaktır yatırımcıya tabi Bi bakarsınız akşama mal kalmaz dün son malları nasıl topladılar tavandan gelen onca malı nasıl aldılar hatırlayın isteseler anında bugün de tavana çekip malı toplayabilirler ama ortama uyup sesiz sesiz mal topluyorlar
Eklemek tehlikeli bence , geçmişte konya karton da yaptılar. Ekletip ekleyip yıllarca mal tasittilar millete. Ekleme olmasza zike zike kendileri yükseltecek. Aldıkça veriyor ********ler. Maliyet sıfır nasıl olsa . Yıkılacak konya hamaliigi yapan biri olarak eklemeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genede siz bilirsiniz. 3- 5 sene taşırım diuirsaniz bilemem . Ytd
Bugün anladım ki teknik meknik hikaye, borsanın yükseleceği ya da düşeceği iki dudağın arasından çıkan lafla belirleniyor. Biz arada %2-3 kar edeceğiz diye totomuzu yırtarken birisi bir açıklama yapıyor %10 zarar yazıyoruz.
Aynen öyle türkiyede ekonomi borsa finans ticaret sanayi... Bunların hepsi siyasetin politika ın iki dudağına bakar ve o ne derse piyasa ona göre yol alır genelde kısa süreli politika söylemleri olduğu için yatırımcı da kısa süreli pozisyon alıyor bazı çok bilmiş borsa danışmanları ülkemizde borsa yatırımcısı genelde kısa vadeli yatırım yapıyor uzun vadeli yatırımcı yok felan diyorlar işte onlara senin ülkende akşamdan sabaha herşey bir anda değişiyorsa yatırımcı panik olmasında ne yapsın birde biz herşeyi köpürterek yeriz içeriz o sebeple tüm bunlar neyse yinede kademeli dengeli alımlar geleceğini düşünüyorum bugün den sonra düşüş devam ederse hacimle destekleneceğini düşünmüyorum hacim artıp fiyatta da ufak ufak yukarı hareketler yaptı mı dip yaptı derim ben bir iki sallanır ardından yukarı döner bence
Halka arzdan giren milyonlarca ky var. %100 kar diye satarlar. Neden satmasinki. Satar ama yapılan ****ligi de yazar bir tarafa. Bidaha siddin sene uğramaz. Sonra topladığı kağıdı bi tarafına söker spek/patron . Ole alavere dalavera bir yere kadar. Egeen gibi sürekli kazandiracaksinki sadik yatırımcın olsun. Zaten kağıdın sahipleri mimliymis. Bilseydim girmezdim. Artık girdik. Az.zararla çıkmaya çalışacağız. Ytf
Dalavere devam ediyir. İsteyene mal çok
Maliyet bedava nede olsa:)
Adam parayı vurdu , şimdi onu işletecek, sende bekleyip onu finasa edeceksin. Bunu konya da 12 sene yapan biri olarak söylüyorum. İnanın değmez. Malını tekrar eline verecek ve uzak duracaksın bu dolandiricilardan. Yoksa ekmeklerine yağ sürmekten başka bisey olmuyor. Niyeti olsa gitme emaresi gösterirdi. Yaptığı açıkça mal yedirmek. Toplamak değil genede para kimin karara onun
Kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Ytd
Başlangıç noktasına şurada bisey kalmadı. Hızla geri vites gidiyor maşallah, nazar değmesin diyelim:))
Dusmelere doyamadı kodugum. Dediğim gibi adamın niyeti soygun. 2 ay önce bi bok olmayan sanal hisseyi geçiriyor millete . Sonra 10 yıl salacak. Kim hesap soracaktır koduguma. Haydutlugun modern hali. Haramzadeler..
Way be ne hisseymis bi toplayamadilar. Ky inatçı çıktı diyecekler şimdi yersen, süre süre ellerindekini zavallı ky ye yuklediler. Artık 10 yıl tasirsiniz ağanın malını. :) ytd
Ekleme yapan var mı
Bir hareket var iki gündür. Yukseliyirmu yoksa sazan avimi anlayamadım. Dikkatli olmak gerek bu soygunculara karşı. Ytd
Ne oynak bi kagitmis, 5 dakikada 10 kere tavan bozdu amk
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1215200
Bilanço gelmiş
Bu da Faliyet raporunda bir detay gelecekteki karlılığı açısından
Henüz aktifleştirilmeyen yapılmakta olan yatırımların dönem sonu itibarıyla tutarı 113.478.970
TL'dir.
Manisa ilinde yenilenebilir enerji üretimi alanında 147 MWe üretim hacmine sahip arazi üzerine,
24,1 MWe kurulu gücünde GES yatırımı yapımı başlamış aynı arazi üzerinde 24,1 MWe kurulu
gücüne ilave olarak 51 MWe kurulu güç kapasite izni için T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar
Bakanlığı tarafından bağlantı anlaşması 11.09.2023 tarih ve E-78754540-104.01.06-2036518
sayılı yazı ile onaylanarak yürürlüğe girmiştir.
Şirket T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan 21.06.2023 tarihli 555185 sayılı 3 yıl süreli
yatırım teşvik belgesi almıştır. Teşvik belgesinin tutarı rapor tarihi itibari ile 385.474.502 TL’dir.
Sözkonusu yatırım teşvik belgesi, Şirket’in Manisa ilinde sahip olduğu arazileri üzerine
yenilenebilir enerji üretimi alanında kuracağı 24,1 MWe gücünde güneş enerjisi santrali yatırımı
için alınmıştır. Yatırım teşviki kapsamında, Vergi indirimi (%30 yatırım katkı oranı), sigorta
primi işveren hissesi (6 yıl) ve KDV istisnası destek unsurlarından yararlanılacaktır.
Ayrıca ilave 51 MWe kurulu güç yatırımı için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan
19.10.2023 tarihli 559912 sayılı ve 3 yıl süreli yatırım teşvik belgesi alınmıştır. Teşvik
belgesinin tutarı rapor tarihi itibari ile 947.962.564 TL’dir. Yatırım teşviki kapsamında Vergi
indirimi (%30 yatırım katkı oranı), sigorta primi işveren hissesi (6 Yıl) ve KDV istisnası destek
unsurlarından yararlanılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1150394
Bu da Teşvikleri alınmış ges yatırımları için 5. Ayın 11 inde cw enerjiyle panel tedariki için imzaladığı sözleşmenin kap ı
Kolay gelsin
Bu hisseyi boşa buraya getirmediler bence son gün mü belli oldu da bugün tavan yaptırdılar sanki yani toplama işini son güne bırakmazlar son gün sadece zaman kalmadığı için agrasifleştiler tavan bozuldukça da yeniden yazdılar düşünsene tek kalemde 10 milyon bekleyen olsa kimse malını satar mıydı az lot olunca korku girer ky ya hele o lotlar erimeye başlayınca parmak tuşa gider ve satar neyse neediyırsın azaltıyımısın hala birde 60 tan 70 ten alanların çoğu satmıştır birde yerli yersiz şirketi kötüleyenler çıkınca piyasaya hissede her gün aşşağı gelince ky nın kafasında Bi senaryo oluşmaya başlıyor tuzağa düşürdüler bizi diye o da belli bir satiş baskısı oluşturuyor kan basıncı artıyor nabız yükseliyor nefes almak zorlaşıyor satınca Bi hafifliyor insan ferahlıyor
Fikrimi soracak olursanız bence yükselmesin öyle hemrn biraz sallansın dursun zamanı gelince çıkar yavaş sakin sakin
Geçen seneye göre karı azalmış. Ky den vurgunu yapınca sole bir rahatlayip gevsemisler koduklarim. Çalışma ne gerek var keriz parası yemek varken dimi
Tavan yaparak 42 ye vurduğu hareketi tekrar ediyor. Önce tavan yap dikkat cek gidecek imajı uyandır sonra yedire yedire yükle malı keremin sırtına. Bu numaralar bayatladı . Biraz kafa yorun yeni avlanma metotları bulun amk
Üçkağıtçı gene operasyon çekiyor ama kendi çalıp kendi oynuyor. Bizde izliyoruz bu manyak ne yapıyor diye:)
Yeninhalka arzlardan reeder toparladı Masallah, darısı bu üçkağıtçı nin başına diyelim. Daleverayi bıraksada önüne baksa, daha gidecek çok yol var. Ytd
Bu hisseyi günlük al-sat yapamıyor muyuz ?
Be reeder a bak bide bu kodugumun hissesine. çok ikilemde kalmıştım, hay elimi ...
Bi hareket çekti artis, sonunu getiremediği için gotunun üstüne oturdu tekrar.
Ulan hipnatorlar, +%6 yapıp eksi kapatmakta nedir. ALLAH sizi bildiği gibi yapsın. Uckagidinda bir raconu olur onun bile amk.
Dot lalesi gene bi işler peşinde. Yedire yedire bitiremedi malı amk. Kerizde çok maşallah. Cuk.diye atliuirlar. Buradan bis yere bagirmiuirz. Dinleyin azıcık. Soygun var diyoruz. Genede anlamayacaksınız ama neyse girinde görün.ebenizin horekesini. Ytd
Sazan avında,gidecek olsa kitlerdi tavana. Ytd