Originally Posted by
iki.ustuste
Bugün anladım ki teknik meknik hikaye, borsanın yükseleceği ya da düşeceği iki dudağın arasından çıkan lafla belirleniyor. Biz arada %2-3 kar edeceğiz diye totomuzu yırtarken birisi bir açıklama yapıyor %10 zarar yazıyoruz.
Aynen öyle türkiyede ekonomi borsa finans ticaret sanayi... Bunların hepsi siyasetin politika ın iki dudağına bakar ve o ne derse piyasa ona göre yol alır genelde kısa süreli politika söylemleri olduğu için yatırımcı da kısa süreli pozisyon alıyor bazı çok bilmiş borsa danışmanları ülkemizde borsa yatırımcısı genelde kısa vadeli yatırım yapıyor uzun vadeli yatırımcı yok felan diyorlar işte onlara senin ülkende akşamdan sabaha herşey bir anda değişiyorsa yatırımcı panik olmasında ne yapsın birde biz herşeyi köpürterek yeriz içeriz o sebeple tüm bunlar neyse yinede kademeli dengeli alımlar geleceğini düşünüyorum bugün den sonra düşüş devam ederse hacimle destekleneceğini düşünmüyorum hacim artıp fiyatta da ufak ufak yukarı hareketler yaptı mı dip yaptı derim ben bir iki sallanır ardından yukarı döner bence
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri