Sayfa 21/49 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 390 madde; 161 - 168 arası.

Konu: IZENR - İzdemir Enerji

1. Ne kivirttin be, yapıştır işte adam gibi tavana.

2.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Ne kivirttin be, yapıştır işte adam gibi tavana.
    hadi gözün aydın bağladı tavana

3.  Alıntı Originally Posted by iki.ustuste Yazıyı Oku
    hadi gözün aydın bağladı tavana
    Aklın yolu bir, bu kadar kibvirtmasina gerek yoktu. Neyin mesajını verdi anlayamdim

4. Hala oyalaniyor, oyna bakalım. Oynada oyna yakışır sana diyelim bizde seyredelim

5. Dot lalesi, dün niye tavan yaptın diye sorarlar adama. İşin gücün dalevera. Ulan ne hipnatorlarin eline düştük. Ama burnundan getirmeyen adam değil. Goreceksiniz

6. Sadece algı oluşturuyorlar başka bişey değil malında alıp alıp serpiştiriyorlar bu fiyatlar bence çok uygun yatırımcı olan için 78,95 den alan 70 ten 60 tan 50 den alan varsa bu fiyattan da ekleme yapan olacaktır yatırımcıya tabi Bi bakarsınız akşama mal kalmaz dün son malları nasıl topladılar tavandan gelen onca malı nasıl aldılar hatırlayın isteseler anında bugün de tavana çekip malı toplayabilirler ama ortama uyup sesiz sesiz mal topluyorlar
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sadece algı oluşturuyorlar başka bişey değil malında alıp alıp serpiştiriyorlar bu fiyatlar bence çok uygun yatırımcı olan için 78,95 den alan 70 ten 60 tan 50 den alan varsa bu fiyattan da ekleme yapan olacaktır yatırımcıya tabi Bi bakarsınız akşama mal kalmaz dün son malları nasıl topladılar tavandan gelen onca malı nasıl aldılar hatırlayın isteseler anında bugün de tavana çekip malı toplayabilirler ama ortama uyup sesiz sesiz mal topluyorlar
    Eklemek tehlikeli bence , geçmişte konya karton da yaptılar. Ekletip ekleyip yıllarca mal tasittilar millete. Ekleme olmasza zike zike kendileri yükseltecek. Aldıkça veriyor ********ler. Maliyet sıfır nasıl olsa . Yıkılacak konya hamaliigi yapan biri olarak eklemeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genede siz bilirsiniz. 3- 5 sene taşırım diuirsaniz bilemem . Ytd

8. Bugün anladım ki teknik meknik hikaye, borsanın yükseleceği ya da düşeceği iki dudağın arasından çıkan lafla belirleniyor. Biz arada %2-3 kar edeceğiz diye totomuzu yırtarken birisi bir açıklama yapıyor %10 zarar yazıyoruz.

Sayfa 21/49 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •