05 Şubat Salı 10:00 TRAFİĞE KAYDI YAPILAN TAŞIT SAYISI ARALIK'TA YILLIK %45,5 DÜŞTÜ, ÖNCEKİ %39,1 DÜŞÜŞ
Printable View
05 Şubat Salı 10:00 TRAFİĞE KAYDI YAPILAN TAŞIT SAYISI ARALIK'TA YILLIK %45,5 DÜŞTÜ, ÖNCEKİ %39,1 DÜŞÜŞ
05 Şubat Salı 10:01 TCMB: YILLIK ENFLASYON GIDADA GÜÇLÜ ARTIŞA BAĞLI YÜKSELDİ
05 Şubat Salı 10:01 TCMB: ÇEKİRDEK GÖSTERGELER ANA EĞİLİMİ GERİLEDİ
*tcmb: Enerji grubunda elektrik, doğalgaz ve su fiyatlarındaki indirimin yansımaları izlenirken, gıda grubunda taze meyve ve sebze fiyatlarındaki güçlü artışa bağlı olarak yıllık enflasyon yükselmiştir
*tcmb: Hizmet enflasyonunda alt gruplar genelinde gözlenen artışa rağmen temel mal fiyatlarının ılımlı seyrine bağlı olarak çekirdek göstergelerin yıllık enflasyonu ve ana eğilimi gerilemiştir
*tcmb: Iç talep koşullarındaki zayıf seyre karşın hizmet grubu enflasyonu bu dönemde maliyet etkilerine bağlı olarak yükselmiştir
*tcmb: Bu dönemde temel mal grubu enflasyonundaki düşüşte türk lirasındaki ılımlı seyrin ve iç talepteki zayıflamanın etkileri görülmüştür
*tcmb: üretici yıllık enflasyonu türk lirası ve emtia fiyatlarındaki yakın dönem gelişmelerine bağlı olarak gerileme kaydetmiş, ancak birikimli etkilerle yüksek seviyesini korumuştur
Garanti aradi sabahleyin. Bir hata olmus dedi. Islemi baslatiyorum dedi.
Dedim eyvallah.
Bunu da halletmis olduk.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster insallah sifreyi hanima vermistir. Aksi taktirde kesin dolar almistir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IMF açıklaması
"Enflasyonda rakamın daha aşağı çekilmesi için bir dizi program hayata geçirildi. 2020 yılında enflasyon hedefinin yüzde 8 olarak belirlenmesi ekonomomizin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Türkiye'nin seçimlerden sonra IMF'ye gideceğine dair birtakım rivayetlerin dolandırıldığını görüyoruz. Kimse buna itibar etmesin. Bunlar Türk ekonomisine dair algı bulundırma operasyonlarıdır. Bu algı operasyonun nereden kaynaklandığını bilioruz. Türkiye'nin IMF ile ne seçimden sonra ne seçimden önce işbirliği sözkonusu değildir. Türkiye'nin IMF'yle ilişkisi sözkonusu değildir."
http://www.patronlardunyasi.com/habe...rasyonu/216084
Akbank 21.15 verdi.
Uzun vadede 25,75 alınmıştı + stopaj avantajı...
3ayda gelinen nokta
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu reel piyasada nasıl açılacak işler orası muamma (kredi faizleri nasıl inecek, bankalar nasıl kredi vermeye başlayacaklar)...Gerçi haftasonları bakıyorum cafeler, sinemalar (organize işler 1 milyonu aşmış bile) dolu...
Ama adamlara bakılırsa hedefler faizde ve enflasyonda % 15-16...2020 de tek haneler...Peeehhhh...
Yapamaz oyle enflasyon oranında. O kagıt uzerinde. Kirayı tufe olacak sekilde arttıracagım derse ev sahibi alsın evini koysun bir yerine... Evi bosda durup bos maliyetine katlanmak durumunda olmamak için kiracı arayan ev sahiplelri dolu pazarda.
Hemen avukat vs. aba altından sopa göstermek. Çok korktutuukkk. Ev alacak paramda var cok sukur ama bu beton beyinleri somurmek varken ne diye ev aliyim. Enflasyon var ee kira arttırabilirim. Nah arttırabilirsin. Arttır gör sahibinden bulun gidin. O arttırmak isteyende 4-5 ay bos kalınca kirası aylık kaça geliyor gorsun.
burgan 50k$ %4,5 temdit.
Erdoğan: İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır
Erdoğan: (Sebze meyve fiyatları) Ayar çekme kararı aldık
Yine Başladık Seçimler Yaklaştı...
garanti 2m yarısı temdit yarısı başka bankadan giriş 21.10 42 gün.
Amaç işbank üzerinden Chp ile kavga çıkartıp kendi safını sıklaştırmak. insanları ayrıştırmak. yani kavgadan kaostan beslenip kendi oylarını bir arada tutuyor. bizim halk zaten çalmadan oynuyor. biri beka der biri hain der. ikisi birden zillet illet der ülkenin %50 muhalefetine. Sonrada kalkıp illet zillet dediklerine hepimiz aynı gemideyiz diyorlar.balık koktu tuzlasanda nafile.
Oyun hep aynı değilmi Berk zaten ..Kaç yıldır seçimde aynı oyun oynanıyor .Chp nin üzerinden bu ülkenin balans ayarı ile oynanıyor ,kutuplaştırma ..
Fi tarihindeki köyün birindeki seçim hikayeleri masalara yatırılıyor .Maduro üzerinden demokrasi dersleri vermeler ..
Ben gülüp geçiyorum sende öyle yap bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dikkatleri ekonomideki sıkıntılardan nasıl başka yönlere çekebiliriz kaygısı
Pazar fiyatları+daha önemlisi işsizlik Mart a kadar artmaya devam ederse DEĞİL 1 TANE REİS, 1000 TANE REİS GELSE VIZ GELİR TIRIS GİDER
En güçlü gazete "FISILTI GAZETESİ" dir
O gazeteninde manşetleri şu aralar hep ekonomi/hayat pahalılığı üzerine....
saygılar/başarılar
Maduro demişken dikkatimi çeken bişi var. maduroyu destekleyen 5 ülke yönetimide aynı maduro gibi iktidarı eleştiren muhalfeti gazeteceileri cezaevine koyuyorlar. bu çok ilginç.
5 ülkeyi sayalım.
1 çin
2.rusya
3. iran
4.meksika
5. bolivya
6.cı ülke varmı ben bilemiyorum.?
İyi hoş diyorsunda. geçen gün antalyada akp belediye başkanı kamyonetlerle boş bez poşet dağıyor üzerinde akp logosu var.
millet birbirini eziyor 1 boş poşet alabilmek için. bunları nasıl akıllandıracağız.
o kadar çok varki bu beleş olsun benim olsun diyenler.
Antalya "tam fırtına" bekleniyormuş...
Saatte 100 km hızla esecekmiş...
2 gün sürecekmiş...
O bölgeden yaş sebze meyve akışını sekteye uğratacaktır
Fiyatların artması beklenebilir
Millet zorluk çeksin de AKP gitsin diyecek halimiz yok...
ANTANYALI ÇİFTÇİ YOLDAŞLARIMIZA burdan BİN SELAM OLSUN...
saygılar/başarılar
Siz dağıtın aynı kalabalığı sizde toplarsınız
Bunlar ölçüt değil moralinizi bozmayın...
16 yıldır iktarda olan bir partinin taraftarının bir anda sıfırlanmasını bekleyemeyiz
Elbette az-çok bir taraftarı olacaktır ama biz daha çoğuz onlardan
Tabi bazı yerlerde....
Moral bozmak yok iyi yoldayız şimdilik...
İktidara olan ŞANLI YÜYÜŞÜMÜZÜN ilk etabı 31 Mart da tamamlanacak korkmayın...
Arkanıza yaslanın ve kahvenizi yudumlayın GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ...
saygılar/başarılar
Kiracı 3kağıtçı ise ne yaparsan yap o evi ,işyerini senden soğutur .Bende sırf kiracıya kızıp sattığım mülk oldu .
Hele mahkemelik olursan kiracı ile avukatları zengin ediyorsun .
Ticari işyeri çok daha mantıklı illa gm yatırımı için düşünülüyorsa.Vergi ödemek yerine devletden alacaklı oluyorsun ..Kiracı çıkınca içine boya vs masrafın yok..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2005 de rahmetli babamın açtığı 16 bin liralık kira icrası bana miras kaldı, 14 yılda para 80 bine yaklaştı faizleriyle hala ödenecek,
bir ******** bir büromu kiralamıştı, 12 ay ödemedi nede büronun içine bile girmedi 12 ay,ilk 3. ayda tahliye taahhütnamesi ve noterden çektirdiğim protesto ile mahkemeye vs. başvurdum, 10. ayda tahliye kararı anca çıktı. 12. ayda boşalttı, 4 yıldır icra açık.
daha çok olaylar yaşadımda en sonunda katil olup birilerini bıçaklayacaktım galiba sattım kurtuldum.