Sayfa 248/999 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Erdoğan: İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır

Yine Başladık...
    Amaç işbank üzerinden Chp ile kavga çıkartıp kendi safını sıklaştırmak. insanları ayrıştırmak. yani kavgadan kaostan beslenip kendi oylarını bir arada tutuyor. bizim halk zaten çalmadan oynuyor. biri beka der biri hain der. ikisi birden zillet illet der ülkenin %50 muhalefetine. Sonrada kalkıp illet zillet dediklerine hepimiz aynı gemideyiz diyorlar.balık koktu tuzlasanda nafile.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzozi Yazıyı Oku
    Akbank 21.15 verdi.
    Uzun vadede 25,75 alınmıştı + stopaj avantajı...
    3ayda gelinen nokta

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    miktar nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Kontratı yenilerken Tahliye Tahhütnamesi alıyor musun? Bu çok önemli
    Kontrat tarihinden 10-15 gün sonra tarihli tahliye taahhütname alın. Yargıtay emsal kararları var. Kira sözleşmesi ile aynı tarihli olursa hukuken problem olur.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Erdoğan: İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır

Yine Başladık...
    Seçimler yaklaştıkça kavga sayısı artacaktır diye tahmin ediyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Amaç işbank üzerinden Chp ile kavga çıkartıp kendi safını sıklaştırmak. insanları ayrıştırmak. yani kavgadan kaostan beslenip kendi oylarını bir arada tutuyor. bizim halk zaten çalmadan oynuyor. biri beka der biri hain der. ikisi birden zillet illet der ülkenin %50 muhalefetine. Sonrada kalkıp illet zillet dediklerine hepimiz aynı gemideyiz diyorlar.balık koktu tuzlasanda nafile.
    Oyun hep aynı değilmi Berk zaten ..Kaç yıldır seçimde aynı oyun oynanıyor .Chp nin üzerinden bu ülkenin balans ayarı ile oynanıyor ,kutuplaştırma ..
    Fi tarihindeki köyün birindeki seçim hikayeleri masalara yatırılıyor .Maduro üzerinden demokrasi dersleri vermeler ..
    Ben gülüp geçiyorum sende öyle yap bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Yapamaz oyle enflasyon oranında. O kagıt uzerinde. Kirayı tufe olacak sekilde arttıracagım derse ev sahibi alsın evini koysun bir yerine... Evi bosda durup bos maliyetine katlanmak durumunda olmamak için kiracı arayan ev sahiplelri dolu pazarda.

Hemen avukat vs. aba altından sopa göstermek. Çok korktutuukkk. Ev alacak paramda var cok sukur ama bu beton beyinleri somurmek varken ne diye ev aliyim. Enflasyon var ee kira arttırabilirim. Nah arttırabilirsin. Arttır gör sahibinden bulun gidin. O arttırmak isteyende 4-5 ay bos kalınca kirası aylık kaça geliyor gorsun.
    You live in a dreamworld...

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Oyun hep aynı değilmi Berk zaten ..Kaç yıldır seçimde aynı oyun oynanıyor .Chp nin üzerinden bu ülkenin balans ayarı ile oynanıyor ,kutuplaştırma ..
    Fi tarihindeki köyün birindeki seçim hikayeleri masalara yatırılıyor .Maduro üzerinden demokrasi dersleri vermeler ..

Maduro iyi ama Esad kötü. Kafam karışıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

Aynen hocam filler oynaşırken çimlerin üzerinde ezilen hep biz karıncalar oluyoruz.

Her seçim bir düşman yaratılıyor kavga ediliyor.tıpkı donkişotun yel değirmeni ile savaştığı gibi.

Sayfa 248/999 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •