güzel yerden yakalamışsın emlak komisyonu ıvırı zıvırı 10 bini rahat bulur hatta bazı semtler için geçebilir ! En güzeli karşılıklı restleşmeden uzak durup orta noktada uzlaşmak ne kiracının dediği ne ev sahibinin dediği olmalı yoksa iki tarafta bu inatlaşmadan zarar görür
Amerika Birleşik Devletleri Florida Senatörü Marco Rubio, Maduro konusunda Türkiye'ye nota verilmesi teklifinde bulundu.
Rubio, Twitter üzerinden Türkiye'deki Amerikan Büyükelçiliği'ne yönelik yazdığı mesajda, "Maduro'nun Venezuela'dan altın çalmasına Türkiye'nin yardımcı olmamasını tavsiye etmenizi rica ediyorum." dedi.
----------------------------
Olay su ki. Venezuela da ki altin rezervlerinin yuzde 10 kayip/calinti.
Üretici Fiyatları Endeksinde (ÜFE) yer alan elektrik üretim, iletim ve dağıtım maliyeti kalemindeki artış ise yıllık yüzde 69 u gösteriyor. Oysa tüketiciye yansıtılan artış sadece yüzde 19,9 da. Bu fark da gösteriyor ki, Mart sonundaki yerel seçim sonrasında bu büyük fark kısmen de olsa kapatılacak, fiyat artışları tüketiciye yansıtılacak.
UGUR GURSES
Aynen...
En tehlikeli bankadir..
Ensenizden bi kere yakalamasin.
Onca sene bir suru banka ile calistim..
Hic biri evime gelmedi. Bu haric...
Nasil yapti ise benim bi boslugumu buldu, private banking'den iki suslu kiz gondermisler, ben de olmaz diyemedim eve almis bulundum, hanim da killandi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
TCMB nin 2019 yili sonu enflasyon tahminlerinde gida fiyatlari icin beklenen artis yillik yuzde 13 civari
Ama o da ne
Sadece ocak ayinda %6 civari geldi
Yani yilin geri kalan 11 ayinda kabaca 5.7 lik bir artis olmasi gerekiyor bu hedefi tutturmak icin.
Yer İmleri