-

Originally Posted by
tades
Bir ev değiştirme maliyeti nakit 10.000 tl civarı göze alabilen kiracı çıkar bunuda dikkate almak lazım.
Aman diyeyim uzak durun.
-

Originally Posted by
tades
Bir ev değiştirme maliyeti nakit 10.0f00 tl civarı göze alabilen kiracı çıkar bunuda dikkate almak lazım.
güzel yerden yakalamışsın emlak komisyonu ıvırı zıvırı 10 bini rahat bulur hatta bazı semtler için geçebilir ! En güzeli karşılıklı restleşmeden uzak durup orta noktada uzlaşmak ne kiracının dediği ne ev sahibinin dediği olmalı yoksa iki tarafta bu inatlaşmadan zarar görür
-

Originally Posted by
bahri
güzel yerden yakalamışsın emlak komisyonu ıvırı zıvırı 10 bini rahat bulur hatta bazı semtler için geçebilir ! En güzeli karşılıklı restleşmeden uzak durup orta noktada uzlaşmak ne kiracının dediği ne ev sahibinin dediği olmalı yoksa iki tarafta bu inatlaşmadan zarar görür
Merak etmeyin kiraci kabul etti..
Simdi bir ay sonra ikinci dairenin kira kontratinin yenilenmesi var..
2200 TL de ondan geliyor..
Bakalim o da sorun cikartmadan kabul edecek mi?
Syg,
-
Amerika Birleşik Devletleri Florida Senatörü Marco Rubio, Maduro konusunda Türkiye'ye nota verilmesi teklifinde bulundu.
Rubio, Twitter üzerinden Türkiye'deki Amerikan Büyükelçiliği'ne yönelik yazdığı mesajda, "Maduro'nun Venezuela'dan altın çalmasına Türkiye'nin yardımcı olmamasını tavsiye etmenizi rica ediyorum." dedi.
----------------------------
Olay su ki. Venezuela da ki altin rezervlerinin yuzde 10 kayip/calinti.
-

Originally Posted by
alenichev
Allahim bu Garanti Bankasi nasil bir bankadir.
Bugun ekstre geldi ve kart aidatini yansitmamislar
Kartlar kapali oldugu icin musteri temsilcisi ile de gorusemiyorum
Subeye gittim yine ayni cevap "Biz bir sey yapamayiz"
Sikayetvar.com a yazdim arayacaz dediler aramadilar
Ulan nasil bir bankaya bulastik boyle.
Yarin Tuketici Hakem Heyetine basvuracam.
Sanirsam E devletten BDDK ya da basvuruda bulunabilirim
Geriye donuk 10 yila kadar olah butun aidatlari isteyecem
Oyle gicik aldim bu bankadan.
Benim icin de en bulasmayacagim bankadir..
Allah yardimcin olsun...
Kiliclar cekilsin ve savas baslasin...
Elinden geleni arkana koyma Alenichev yoldas..
Syg,
-
Üretici Fiyatları Endeksinde (ÜFE) yer alan elektrik üretim, iletim ve dağıtım maliyeti kalemindeki artış ise yıllık yüzde 69 u gösteriyor. Oysa tüketiciye yansıtılan artış sadece yüzde 19,9 da. Bu fark da gösteriyor ki, Mart sonundaki yerel seçim sonrasında bu büyük fark kısmen de olsa kapatılacak, fiyat artışları tüketiciye yansıtılacak.
UGUR GURSES
-

Originally Posted by
elma
Garanti bir kez daha uzak durulması gerektiğini bizlere göstermiş oldu.
Aynen...
En tehlikeli bankadir..
Ensenizden bi kere yakalamasin.
Onca sene bir suru banka ile calistim..
Hic biri evime gelmedi. Bu haric...
Nasil yapti ise benim bi boslugumu buldu, private banking'den iki suslu kiz gondermisler, ben de olmaz diyemedim eve almis bulundum, hanim da killandi.
Syg,
-
TCMB nin 2019 yili sonu enflasyon tahminlerinde gida fiyatlari icin beklenen artis yillik yuzde 13 civari
Ama o da ne
Sadece ocak ayinda %6 civari geldi
Yani yilin geri kalan 11 ayinda kabaca 5.7 lik bir artis olmasi gerekiyor bu hedefi tutturmak icin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri