10 mayıs gülerin bilançosunun son günü diye biliyorum.Ytd.
Printable View
10 haziran mı oldu şimdi.
Sabırları zorlamayı başarıyor.yyd.
Allah bunları bildiği gibi yapsın.
A1 Capital icin bilanco aciklanmis tahmin ettigime yakin oldu 21.2 milyon TL ! ben 18 bekliyordum 21.2 gayet iyi
ama bi ara fantastik kar beklentisi icine girmistim 30 falan gelirmi demistim ama gelmedi ?
ama bu kar gayet iyi kar 4 donem toplaminda a1 capital kari 85.5 milyon lira muazzam iyi ! maasallah diyelim
ikinci ceyrek daha iyi olacak insallah, ozellikle halka arz gelirleri ile birlikte
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
burdan artik gulerin de kabataslak kar rakamini tahmin edebiliriz ? a1 capital tarafindan 13.5 milyon kar (kesin) + Rta sağlik tarafinda ise 4 milyon (tahmini) olsa kabataslak ilk ceyrek 17.5 milyon kar gelir.
boyle bakildiginda 4 ceyrek toplaminda karimiz 69-70 milyona dayanmis olacak. ki bu vergisi odenmis tamamen faaliyetten gelen tertemiz bir kar.
300 milyon piyasa degeri (ki 90 milyon kasada var) fk 4,5 oluyor. kasadaki 90 miyonu cik 3 fk'ya islem goruyoruz. saka gibi gercekten. Şirket bildiğin 3 yillik karina islem goruyor. Hala baskilamaya da devam ???
Bilanço güzel gelmiş.Kağıda yansıması nasıl olacak acaba.Bu sefer 2.76 yı kıracak heralde.ytd.
20 milyon kar yaklaşık, bu pandeminin şirketleri bitirdiği ortamda muazzam, ancak gel gelelim baskı çok fazla, a1 ve rta ya paraların bir an evvel aktarılması ve şirketlerdeki gülerin pay artış işlemlerinin yapıldığı takdirde ulaşacağı rakamlar ve artan kar ivmesi belkide temmuzda yıldız pazar !! Mg artık baskıyı bitir ve gerekenleri yap, yazık bu kadar mağdura, Ytd.
,
evet maalesef ustte yazmistim, once 16-18 arasi bir kar bekliyordum stabil olarak, sonra diger aracilarda ki kar patlamasini gorunce acaba bir supriz olur mu dedim ? fantastik bir seyler gelir mi acaba ?
ama 21.2 milyon kar bana gore yine de mukemmel bir kar rakami ! guler olarak 17.5 milyon kari kabataslak garantiledik gibi (bu da 4 ceyrek toplamini 69-70 milyon yapiyor, muazzam )
sadece rtalb tarafinda kar rakami cok iyi olmayacak gibi duruyor, max 25 milyon gibi kar gelecek sanirim. "bir yatırım tavsiyesi değildir"
RTA'nın bu çeyrek kârını, geçen yılın Q2'sine bakarak tahmin edebiliriz:
RTA geçen yıl Q2'de 26,5 milyon kâr yazmıştı. Ama bunun büyük bir bölümü (15,7 milyon) A1 Capital'den gelmişti. (A1 Cap: 36,5 mn.) Tabii, bu çeyrekte test kitinin etkisini sadece Nisan ve Mayıs aylarında hissetmişti. Tam 3 ay olsa, kabaca 15 milyon gibi bir kendi kârını hesaplayabiliriz. Enflasyonu koy, 9 milyon A1 Capital'den geleceği koy, 25-26 milyon civarında bir rakam çıkıyor. Yani minimum bu rakam olması lazım... Bir de geçen sene içeriye satış yoktu. Onu da katmak lazım. Yani 30-35 çok büyük bir hayal değil.
bana göre 25 milyon kar max. olur su an icin ? belki dediginiz gibi a1'den bekledigimiz suprizi rtalb saglik tarafinda saglarlar ama sanmiyorum.
a1 capital : 21.2
guler :17.5
rtb :25
gibi olusacaktir kabataslak rakamlar ?
bunlar gayet iyi cok tatminkar rakamlar, hele ki su anki piyasa degeri ve kar rakamlarina bakinca guler bedavanin bedavasinda islem goruyor , rtalb ise bedavadan islem goruyor. a1 capital nerdeyse %55 ozsermaye karliligi uretmis daha ne olsun ya ???
bizim aga da basma pesinde, hayir kime faydasi var bu hisse degerlerinin anlamak mumkun degil. a1 capitali'in bu karinin ardindan yarin bir TEPKİ gelebilir gulere zaten 2.48-49 bandindaki destegine kadar dayadilar. yarin ola hayrola
Hiç de yukarı yapacak gibi durmuyor
İş bankası dağıtıma devam ediyor
Bugün diğerleri de katıldı
Borsanın yeşil olduğu günde verdikce veriyorlar2.50 altı 2.30 mu
Ana hissedar İş ne varsa satarken bu hisse gitmez..
İş ve Ak bugün canlı izledim tek tuşlarla çok kalın lotlar sattılar..
Örneğin bugün bir ara 2.56 olan kademe tek tuş 82000 lot satarak 2.50 ye bastılar..
Şimdi bilanço iyiyse hisse ucuzsa yangından mal çıkarır gibi ne diye satıyorlar??
Piyasaya mal dağıttıkları aşikar..
Gitmesini istesemde görünenide yazmak zorundayız..ASLA YTD..
https://i.hizliresim.com/15j3jyx.jpg
https://i.hizliresim.com/4ny7upe.jpg
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
simdi sormak istedigim soru su ? is yatirim kalin lotlar satiyor derken bu hisseleri kactan almistir ? ayrica bu arkadas alirken tahta gitmismidir ki ? geldigimiz nokta ortada
valla bu rakamlarla basmaya devam etmek isterse ben sahsen yarin 2.35-2.40 arasinda ciddi aliciyim !
ben bu verileri gorup asla tahtayi terketmem aksine almaya devam ederim. bir muddettir al sat yapmiyorum ama 2.35 rakamlari benim icin tatminkar.
Fibonacci nin yazdığının aynısını investing yazmışlar... Ne yapmak istiyor spek ler....
takasa bakarsaniz tahtacilar satti gibi duruyor sn. fibonacci bu konuda goruneni aktarmis dogrudur ?
ama her gordugumuz dogrumu ? problem bu
ornegin is, garanti, ak gibi aracilar tahtaya hakim ama bunlarin yuklu miktarda alis yaptiklari gunler de tahta yukari yapmismidir ? tabi ki hayir
neden ? cunku bu sivri zekali tahtacilar kucuk hesaplarda topladiklarini buyuk hesaplara aktararak sanki tahtaya para girisi varmis havasi vermek isterler ? simdi ise tam tersi ! buyuk hesaplardan kucuk hesaplara aktararak para cikisi var havasi yaratiyorlar. hepsi hikaye yani
cep to cep !
ha belki baski kurmak adina bir miktar mal vermeyi goz onune almis olabilir. ama insanlarin psikolojilerini etkilemek.icin kabul edilebilir bir durum bu. ilk tavana kadar herkesi doker kimse kalmaz
Sayın hocam bende hisse gevşerse portföyü artırmayı düşünüyorum..
Maalesef Rtlab ın olumsuz durumunu bununla bağlayıp aşağıya basıyorlar..
Pandemi bitecek aşı herkese iyi gelecek Rtlab da iş yapamayacak senaryosuyla fiyatlanıyor kanısındayım..
Kit satamayan Rtlab in piyasa değeri ne olur ki..
İşte Güler KENDİNE YENİ HİKAYE BULMALI.Yeni sinerji yeni beklenti oluşturmalı..
Anladık ki fiyatlaması hep ucuz gidecek..
Ancak yeni hikaye bu hisseyi ateşleyebilir..
Aslz ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/phjmlmj.jpg su grafiği de buraya koyalim. Rsi son 2 yilin en dusuk seviyesine kadar gerilemis , yani b..kunu cikarmislar artik. grafikten artik herkes kendi sonucunu cikarabilir.
buralardan bir tepki gelmesi olasi diye dusunuyorum ! ama sadece tepki diyorum bakin. orta vadeli cikis icin guclu degil gibi duruyor. Ama insanlarin maliyetleri (ozellikle bolunmeye katilanlarin) 3 liranin altinda olabilecegini dusunmuyorum.
Sayın Hayek
Hissenin 30-40 kuruşlardan bu fiyatlara geldiğini hatırlayalım derim..
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dogrudur 31.12.2019 tarihinde 0.60 seviyesinde imis ? daha eskisi de var ! yani piyasa degeri 72 milyon imis
ama 2019 yil sonu kari 3.9 milyon TL imis hatirlatirim ! o gunku fk'si 22.5 imis
su anda 2021/3 ay itibariyle 4 donem toplami tahmini 65-66 milyon ! fk 4.5 seviyesinde (ayrica kasada 90 milyon var)
bende size bunu hatirlatirim. baktiginiz yer o kadar yanlis ki, kendinizi kandirmayin.
o gunku fk'sina gore bakarsaniz 60 kurus bugunku 2.5 liraya gore 4 kat pahaliymis ???? anlamissinizdir umarim
Katılıyorum. Sasa 4 liraydi ona bakarsak gecen sene. Önemli olan fiyat değil trend.
Rta bir biyoteknoloji firması, işi sadece kit değil, kovid gider veya değişir, veya başka bir iş olur yoluna oradan devam eder, şu an fiyat satın alınmış olabilir ancak beklentisi devam eder, bakarsın bir buluş yapar bu fiyatlar devede kulak kalır, ben yatırım gözüyle bakıyorum, hakettiği yerler burası değil ve ederini bulacak, a1 de başka bir hikayesi tabiiki, zaman ve sabır meselesi ytd.
Değerli insan
Ben temel analizini kast etmedim
Analiziniz çok doğru ve yerinde
Yazdığınız analize göre şu anki fiyatı en az 10 lira olması gerekir
Ki bir iki fon yöneticileri bu fiyattan toplasa
8 liradan çok rahat satarlar
Sorunuza cevap için yazdım ben
İş yatırımın maliyeti demek ki 1 lira veya altındadır ki satıyor. Saygılar.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/a0jcukw.jpg bugun haric ! bolunme sonrasi 1 aylik surecli "alim yapanlarin"takas analizi ? bugun satti denilen is yatirim ak yatirim garanti yatirim ne yapmis kac maliyetle yapmis ??? yorum sizin
ilüzyona aldanmamak lazim ? buyuk hesaplardan kucuk hesaplara sonra kucuk hesaplardan buyuk hesaplara!!!
peki bunlar bu kadar mal alirken kagit kaca gelmis 3.50'den 2.50'ye !!! erimis resmen ? nasil oluyor
Maalesef bir süredir oyanıp duruyom bu hissede habugün ha yarın döner diye ama
Ama iş bankası kafaya koymuş heralde 60 kr dan aldıklarını hala satamamışli her gün satıcı
Reel durum bu
Biz şöyle ucuz deyip adamın ekmrğine yağ sürüyoz
Çaktırmadan satmıyorki göstere göstere satıyor
Maliyet nasıl olsa 60 krrş
Aşağı indikce topladıkca satıyor
Bir gün mola veriyim demiyor herif
O dursa diğerleri durmuyor
günaydın yoldaşlar :) momentum saglam şişmiş daha ne kadar şişecek. bence bu malın saglam toplandıgının işareti patlıyacak ama ne zaman . bu gün artı kapatacagımız yüksek ihtimal 2.74 üstü kapanışlar. kagıdın hakettigi yere varmasını hızlandıracaktır .bu günkü tavan 2.75 neden olmasın ytd.
2.54ü geçemiyor
Pandemininin zirvesinde ülkeler kapanırken aracı kurumlar banka gibi para basarken gitmediyse hala ucuz fk grafik v.s. bahsetmeye gerek yok.ucuz arıyorsak alternatifi Coook var .hikaye derseniz orası farklı.guzel bı hikayesi var ama zamanı piyango.kime denk gelecek bakalim.3 aya da olur 3 yıla da.su da var ilizyonist patron o durumda da kimseye para kazandırmaz .borsada dönen para çok azaldı daha seçici olmak lazim.şahsi düşüncem glr RTA rüyası bitti .kesinlikle ytd.
Zararına veya 0 kar için alınan ve satılan lotlar, çevir kazı yanmasın, strateji nedir ve ne zamana kadar??? Ytd.
Garantiden garantiye tek kalemde 89.000 lot.
dun satanlar bugun alici idi
ne tesadüf ?
dun alanlar bugun satici idi
ama dun is yatirim, ak yatirim satiyor diye korkup yazanlar aha bugun alicilar degisen bir sey oldumu ?
Tahta sırat köprüsü gibi
Bu çikeyi çektiren kağıtlar insanı yıpratır
Bugün işin alıcı olması da fake
Topu topu 78k almış
Millette satmaya başlamasın diye hafiften alışa geçmiş gibi
İyi bir bilanço senedin yönünü değiltirir
Yoksa durum sakat
Adamların niyeti kötü olunca ne yapsan farketmiyor
Çok güzel manevra yapılacak kağıtlar var
Güler olayını kapattım
Kalanlara tasasız acısız mukavelesiz günler ve bayramlar dilerim
Trt deki habere göre, Çin aşısı Sinovac içinde Türkiye'de üretim lisansı verildi. Rus aşısı, Çin aşısı umarım bunlardan birinin lisansını almayı başarabilir.