20 milyon kar yaklaşık, bu pandeminin şirketleri bitirdiği ortamda muazzam, ancak gel gelelim baskı çok fazla, a1 ve rta ya paraların bir an evvel aktarılması ve şirketlerdeki gülerin pay artış işlemlerinin yapıldığı takdirde ulaşacağı rakamlar ve artan kar ivmesi belkide temmuzda yıldız pazar !! Mg artık baskıyı bitir ve gerekenleri yap, yazık bu kadar mağdura, Ytd.
,
evet maalesef ustte yazmistim, once 16-18 arasi bir kar bekliyordum stabil olarak, sonra diger aracilarda ki kar patlamasini gorunce acaba bir supriz olur mu dedim ? fantastik bir seyler gelir mi acaba ?
ama 21.2 milyon kar bana gore yine de mukemmel bir kar rakami ! guler olarak 17.5 milyon kari kabataslak garantiledik gibi (bu da 4 ceyrek toplamini 69-70 milyon yapiyor, muazzam )
sadece rtalb tarafinda kar rakami cok iyi olmayacak gibi duruyor, max 25 milyon gibi kar gelecek sanirim. "bir yatırım tavsiyesi değildir"
RTA'nın bu çeyrek kârını, geçen yılın Q2'sine bakarak tahmin edebiliriz:
RTA geçen yıl Q2'de 26,5 milyon kâr yazmıştı. Ama bunun büyük bir bölümü (15,7 milyon) A1 Capital'den gelmişti. (A1 Cap: 36,5 mn.) Tabii, bu çeyrekte test kitinin etkisini sadece Nisan ve Mayıs aylarında hissetmişti. Tam 3 ay olsa, kabaca 15 milyon gibi bir kendi kârını hesaplayabiliriz. Enflasyonu koy, 9 milyon A1 Capital'den geleceği koy, 25-26 milyon civarında bir rakam çıkıyor. Yani minimum bu rakam olması lazım... Bir de geçen sene içeriye satış yoktu. Onu da katmak lazım. Yani 30-35 çok büyük bir hayal değil.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
bana göre 25 milyon kar max. olur su an icin ? belki dediginiz gibi a1'den bekledigimiz suprizi rtalb saglik tarafinda saglarlar ama sanmiyorum.
a1 capital : 21.2
guler :17.5
rtb :25
gibi olusacaktir kabataslak rakamlar ?
bunlar gayet iyi cok tatminkar rakamlar, hele ki su anki piyasa degeri ve kar rakamlarina bakinca guler bedavanin bedavasinda islem goruyor , rtalb ise bedavadan islem goruyor. a1 capital nerdeyse %55 ozsermaye karliligi uretmis daha ne olsun ya ???
bizim aga da basma pesinde, hayir kime faydasi var bu hisse degerlerinin anlamak mumkun degil. a1 capitali'in bu karinin ardindan yarin bir TEPKİ gelebilir gulere zaten 2.48-49 bandindaki destegine kadar dayadilar. yarin ola hayrola
Hiç de yukarı yapacak gibi durmuyor
İş bankası dağıtıma devam ediyor
Bugün diğerleri de katıldı
Borsanın yeşil olduğu günde verdikce veriyorlar2.50 altı 2.30 mu
Ana hissedar İş ne varsa satarken bu hisse gitmez..
İş ve Ak bugün canlı izledim tek tuşlarla çok kalın lotlar sattılar..
Örneğin bugün bir ara 2.56 olan kademe tek tuş 82000 lot satarak 2.50 ye bastılar..
Şimdi bilanço iyiyse hisse ucuzsa yangından mal çıkarır gibi ne diye satıyorlar??
Piyasaya mal dağıttıkları aşikar..
Gitmesini istesemde görünenide yazmak zorundayız..ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
simdi sormak istedigim soru su ? is yatirim kalin lotlar satiyor derken bu hisseleri kactan almistir ? ayrica bu arkadas alirken tahta gitmismidir ki ? geldigimiz nokta ortada
valla bu rakamlarla basmaya devam etmek isterse ben sahsen yarin 2.35-2.40 arasinda ciddi aliciyim !
ben bu verileri gorup asla tahtayi terketmem aksine almaya devam ederim. bir muddettir al sat yapmiyorum ama 2.35 rakamlari benim icin tatminkar.
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Yer İmleri