Örnekleri teknikçi arkadaşlar bulsun.
Ben onay vereyim.
Armut piş azıma düş yok :28:
Printable View
Cümleten hayırlı bereketli kazançlar ..
Geçenlerde bilançosu güzel gelecek olan hisselerden Krdmd demiştim .
Mayıs 10 son gün ..Doların düşmesi ve rekor üretim ile zarardan kara geçen esas faaliyet karı artan bir kardemir göreceğimizi düşünüyorum.
Bugun hacimli şekilde 1.31 direncini kırdı. Bu fiyatlar piyasa değerine bakarsak bedava görünüyor , yaptığı yatırımlar ortada .(Son 6 yılda 1.1 milyar dolar ve 500 milyonu ödenmiş . Ödeme de sıkıntısı Yok , uzun vade vs vs)
Sacro hocamın dediği hisselere örnek olur mu bilmem ama :)
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Heh iste super bir ornek geldi mesela.
Bravo.
Soyle aciklayim. Kesinlikle onumuzdeki konjukturde krdmd endeksten daha iyi performans gosterebilir.
Temel verilerden ziyade teknik kirilimi bana bunu anlatiyor.
Mesela endeks gitti 100 binden dondu asaya krdmd 1.50 60 gidip bogaya girdigi icin orada yatay formasyon yapabilir. Endeks 100 den 90 a duser krdmd 1.45 de yatay yapar sonra endeks 90 dan 100 e yine atak yaptiginda belki bu sefer 1.45 den 2 hareketine kalkacak sonra ileride diyecegizki endeka 87 ye dustu krdmd 2 liradan 1.75 dustu ya falan diyebiliriz.
Iste benim istedigim olusumlar bu tarz hisseler.
Endeka 95 den 1.30 olan kagit endeks gidip geldiginde ve sonra tekrar gidip gelsiginde cok yukarilardan islem gormesi.
Bunun gibi bir suru ornek hisseler bulacagiz.
Tesekkurler.
senin söylediğin hisselerden birini söyleyeyim tkns dipler 3,50 ind daha şişmamiş ve brisa ind daha şişmemiş fmizp aksa clebi pgsus
Doastan ümitliyim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen dostum.
Brisa cok guzel.
Tknsada oyle boga piyasasina gecis yapti.
Fmizp i anlamak mumkun degil aylik macdi 1.5 yildir sifirin uzerine kesik olmasina ragmen bir turlu patlayamayan hisselerimden. Simdiye coktaaan 20 leri devirmeliydi.
Clebi buyuk trend yapacak bana gore pgsusta oyle.
Aynen katiliyorum.
Ferit isini bilir.
boga piyasasina girmesine az kaldi.
;)
aksamı beğenmedinizmi bu gün güzelde bilanço göndermiş halbuki :Sad:
http://i.hizliresim.com/9QzlJo.jpg
4.82 de al vermişti ve olasılıklar ve stop loss durumunu hala koruyor gidebileceği seviyeler grafikte.
@sacrosanct hocam Goodyear için düşünceniz nedir. Ben cahil halimle baktım haftalıkta yatay direnç üzeri kapatmış. Kimi tekmikçiler aylık kapanışı güzel oldu diyor. Günlük kanalda 4.20 üzeri olumlu diyenler var. Haftalıkt sizin gibi iyi bir teknikçi. 4.42geçemezse dikkat diyor. 2009 dan beri çizdiği kanal direncine göre. Sizce gideri varmı daha. Bahsettiğiniz bir daha bu fiyatları görmeyecek hisselerden mi
Orge de var sanki dostum
Tesekkurler dostum.
Sizlerde iyiki varsiniz.
Goody de o tur kagitlardan evet.
Bilancosu harikulade.
Kirilimda gerceklesmia gibi duruyor.
Bence tek yapilmasi gereken hic bisey yapmadan dusuk maliyetle hisseleri tasimak :)
Orgede trend var.
Trendinde devam ediyor ektra bisey yok.
Kanal icinde alsat yaparak endeks ustu getiri saglanir her turlu.
Muhterem Dostlara ve Sacro Hocama Selamlar,
Hafta icerisinde cok vakit bulamiyorum. Ayrica topigi de gereksiz yere kirletmeyeyim diye yazmak istemedim. Ama bir tesekkur mesajindan da birsey olmaz heralde. :)
Masallah, dostlar ve Sacro Hocam "Deli Rally" nin tadini cikariyorlar. Insallah herkes kazanir, mutlu olur. Herkese cok selam ediyorum. Kazanciniz hayirli ve bereketli, ama illa ki HELAL olsun.
Saglicakla,
freesky
THY ve çelebi sacro abi sanki THY de 5.90 altına dusmezse artık yukarılara gider dip oluşmadı mı hala.celebide çanak 36 yapar mı ki diye düşünüyorum
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırdır Müdür???
Bu çocuk buralarda yırtınırken, ülke batıyor, tüm dükkanlar kapanıyor diye yaygara yapıyordun..
Şimdi çık ''DELİ RALLY'' ... vay vay vayyy..
Şu senin kefil olduğun iyi aile çocukları ülkeyi darbeyle,manipülasyonla bitiremedi...
Üstüne rally.. Senin için büyük yıkım...
Birde ''HELAL'' kavramını bu topicte kullanma,,bu çocuklar bir şey yakalamak için bu kadar emek harcarken..
Gelsin himmetler , paracıkları dolara çevir darbeden önce , olmayınca sonra bas yaygarayı ülke batıyor diye...
İki cihanda yatacak yeriniz yok..
Alarko da çanak tamamlamaya daha var....
sabır...
http://i.hizliresim.com/V0O1LV.png
http://i.hizliresim.com/nRd3gg.png
http://i.hizliresim.com/vbGvLR.png
http://i.hizliresim.com/1LblkD.png
http://i.hizliresim.com/LyMW41.png
http://i.hizliresim.com/r34oVM.png
http://i.hizliresim.com/7qJrbv.png
http://i.hizliresim.com/P0dZoQ.png
http://i.hizliresim.com/gqgJA2.png
http://i.hizliresim.com/375n5j.png
http://i.hizliresim.com/R0AlAo.png
Sn Uyvar 41,
Benim kriz konunsundaki beklentilerim bitmedigi gibi, siddeti ve yikici etkilerine dair kanaatim katmerlendi, bir kac kat da ARTTI. Benim o konudaki fikirlerimde bir degisiklik olursa, buraya cikar delikanlica, "Beklentim bitti, yanilmisim" der adam gibio ozur dilerim. O konuda bilenler bilir.
Ben 30-40 yildir tanidigim insanlara, dostlarima, arkadaslarima, sevdiklerime her daim kefil olurum; hem bu dunyada, hem de ahirette. Zaten oyle insanlar olmasalardi 30-40 yillik dostluk da olmazdi. Asil siz kendinize bakin, etrafinizdaki kisilere ve tanidiklariniza, sevdiklerinize kefil olabilecekmisiniz; temiz ve durust olduklarina, calmadiklarina, kul hakki yemediklerine, masumlara zulmetmediklerine, vs.
Her kim ki ulkede darbe yapmissa, darbe tezgahlamissa, darbeden nemalanmissa, vatanin birlik ve beraberligini kendi sahsi cikarlari icin feda etmisse, kul hakki, yetim hakki, devlet hakki yemisse, ulkesindeki huzur ortamina kasten, bilerek ve isteyerek hucum etmisse, masum insanlarin hak ve hukukuna girmisse, Cenab-i Hak hem bu dunyada, hem de ahirette rezil rusvay etsin. Caldigi parayi, aldigi rusveti, topladigi himmeti, vatanin milletinin malini, cami, Kuran Kursu, gurbetci paralarini her kim sahsi ve ailesi icin harcamissa, bundan nemalanmissa, hayrini gormesin. Rabbim cocuklarina da hayrini gostermesin. Ne kendisi, ne cocuklari, ne de torunlari ve ondan sonra gelecek nesilleri bu utannctan kurtulamasinlar, yuzleri yerlerde surunsun hem bu dunyada, hem de ahirette. Ayni sekilde butun bu rezillikleri ve pislikleri isleyenleri destekleyen ve gozyumanlar, nemalananlar ve ortak olanlar da bu duaya dahildir. AMIN, binlerce defa, milytonlarca defa AMIN.
Sizin neye dayanarak, hangi ifadelerimle bu yaziyi yazdiginizi bilebilsem, beliki cevap verebilirdim. Ama konuya haricten ve bodoslama daldiniz. Ben 40 yilik Fenerbahce'liyim. Borsadan hisse almaya degecekl kalitede urun ortaya koymuyor benim acimdan, ama kalbimde Fener'in yeri hep mustesnadir. Simdi bir Fener'li kalkiyor ve hirsizlik yapiyor. Baska bir Fener'li bilmem nerde ne halti isliyor. Otekisi araba soyuyor, digeri afedersiniz hatun pazarliyor. Butun bunlar olabilir, 30 milyonluk bir grup icerisinde. Siz de buraya gelip bana diyorsunuz ki, butun bunlardan sen mesulsun.
Aslinda boyle bir ithami kaale alip cevap vermem dahi nefsime bir zuldur benim acimdan. Ama ortaya yazdiginiz icin suskun kalamadim. Ithamda bulundugunuz kisi son 15 senedir gurbette yasiyor. En son ulkeme 5 sene once gitmistim. Bunlari bilin ki, belki daha sonra yazarken azcik daha dikkatli olursunuz.
Eski emaillerimde de yazmistim; kriz beklentim de olsa arada ben de islem yapiyorum diye. 2 TL nin altinda Eregli tasiyorum, 30,4 ten Ford, 4 TL den Enkai tasiyorum, azcik da SAFGY, simdi AKSGY oldu sanirim. Sanirim Enkai ve Eregli den 3-4 defa bedelsiz, temettu aldim bu donemde. Cok sukur, ben de kendimce kazandim, ama kaybettigimiz donemler de oldu. Bu alemde kar ve zarar kardestir. Ben kendi beklentilerime gore cok risk almadim, alana da karismadim. Kimsenin kazandigi yada kaybettigini de takip etmedim. Sizin kadar merakim yok o konularda. Kimsenin kazanci yada kaybi beni mutlu yada mutsuz etmedi. Hatta kazananlarin cok olmasina sevindim, cunku buradaki guzellikler bize de yansiyor bir sekilde. Sanal da olsa, dostlarin mutlulugu bizlere huzur veriyor. Ortalik aglama duvarina donunce, akli basinda kimse bundan mutlu olmuyordur eminim. Herkes kendi islemlerinden mesuldur.
Bu sekil bir hayat tarzi insani daha mutlu ediyor, hayata daha pozitif bakiyor. DELI RALLY lafini ozellikle kullandim,. Sacro Hoca cok sevdigi icin. :)
Kullandiginiz uslubu tasvip etmiyorum. Boyle bir genellemeci yaklasim, size bu hayatta fazla birsey kazandirmaz. Hata yapma ihtimaliniz ve sonradan pisman olma ihtimaliniz cok fazla. Askerlikle butun alakam, 20 sene onceki 28 gunluk hizli donem oldugu halde, bana darbeci bile diyebilecek kadar cehalet ve art niyet sahibisiniz. O yuzden de sizi Cenab-i Hak'ka havale ediyorum.
Helal meselesi benim icin onemlidir. Aileme gelen kazancin helal olmasi icin dikkat eder, cabalarim. Bilemedigimiz kisimlar varsa da ondan Cenab-i Hak'ka siginirim. Dostlarimin da helal kazanmasini ister, onlar icin dua ederim. Bu kisim sizi nicin rahatsiz etti, hala anlayamasam da, Rabbim size ve ailenize de helal kazanc nasip etsin.
Bu yazi icin dostlardan ozur diliyorum. Ithamlar agir olunca cevap vermek istedim. Belki de atasozlerini bu aralar cok fazla hatirda tutmadigim icin oldu bu cevap. Yoksa kervan yurumeye devam edecek, Rabbimiz nasip ettigi surece.
Vesselam,
freesky
Şuan dışardayım ve cevabı kısa tutmak zorundayım..
Size siz demek bile içimden gelmiyor..
Burada temeli KUL HAKKI YEMEK olan cemaat adlı vatan hainlerine KEFİLİM diye burada yazdınız..
Bu ifadeden sonra hiçbir kelamınızın benim için önemi yoktur..zaten o grup ve kefilleri için yalan,takiyye,ihanet,kul hakkı,********lik hava ve su gibi temel yaşam ihtiyaçları..
Kriz beklentinize hiçbir sözüm yok..
Olabilir..görüştür..
Sn sacro abi Aziz başkan açıklamaları etkiler mı feneri olumlu olarak
Sayın Sacro
Bu topicte teknik dışında paylaşımlar olmadığını biliyorum ancak sizler gibi taşın suyunu çıkartıp birşeyler kazanmaya çalışan arkadaşların mekanında HELAL den bahsetmeye çalışan bu takiyyeciye son olarak birşeyler karalamak şart oldu..Müsadenle...
Takiyyeci;
Muhtemelen bizler yakın nesillerin iki farklı yol izlemiş bireyleriyiz..Benim dostlarımı kefil olduğum insanları bu ülkeye yeni savunma sistemleri kazandırmak için gece gündüz çalışırken senin kefil olduğun vatan hainleri İsrailden aldığı emirle KATLETTİ..
Ben ve kefil olduğum dostlarımın o yıllar ektiğimiz fidan şimdi koca bir çınar oldu, hergün yeni bir projeyle ülkeye hizmet ediyor..
Sen ve kefil olduklarının ektiği fidan bu milletin tarihindeki en büyük ihanet şebekesine dönüştü..
Bizler çalışmayı,alın terini,bu ülke için birşeyler üretmeyi tercih ettik..Sizler Allah ile kandırmayı,himmet toplamayı,yalanı,takiyyeyi,biryerlere gelmek için KUL HAKKI yemeyi tercih ettiniz..
Geldiğimiz nokta ortada..Bu mesele ve sizin yediğiniz haltlar zaten çok açık..
Küçük uyuşturulmuş beyninle başkalarının kaybından mutlu olduğumu söylemişsin...
Ben sadece iki hisseyi taşırım..Biriyle zaten gönül bağım var..
İlgili topicte şu an o sektörde olmama rağmen eski arkadaşlarımdan duyduğum fısıltıları usulen fısıldamaya ve önü açık olduğunu bildiğim bu şirketlerde uzun vadeli yatırım yapmaya teşvik ederim..
Kastın Kuzu ve Ayva ise; onlar bu forumların neşesi..Hiç işlem yapmadığım o piyasalarda gülmek için şakalaşıyoruz..
Özetle; bu iğrenç gruba KEFİL olan birisi benim gözümde hayvandan daha aşağı konumdadır...
Bu arada gerçekten beş yıldır yurtdışındaysan bütün kış İstanbul esnafının durumunun kötülüğünü, kiraladığın dükkanlarını,
ülkenin battığını nasıl ballandıra ballandıra anlatabildin?
Bırak bu sahtekarlağı,yalanı dolanı artık..
Tekrar özür dilerim Sacro...Nokta..
Sayın sacro hayırlı hafta sonları mayıs ayı borsa için riskli deniyor bizde küçük yatırımcıyız kendi çapımızda altın hakkında bir yorumunuz olurmu acaba ..ALtın 154.000 binden Fransa'da ki Cumhurbaşkanı Seçimlerinden sonra doların düşmesi ilede alakalı şuan 146.000 binlerde ve Mayıs'ın 9 unda Fransa'da 2 tur seçimleri var bu altına ve dolara eksi bir şekilde yansır mı ..altının sezonu geliyor buralardan yatırım yapılabilir mi .sizden yatırım tavsiyesi değilde altının akibiyeti konusunda bilgi almak isterim ..ben boğa olamam heyacan yaparım ..😉 Saygılar
Arkadaslar vallahi bos bos tartisiyosunuz.
Denecek soz bulamiyorum.
Valla soyle diyim.
Gram degilde onz olarak altin bence yukselecek.
Soyle aciklayim.
Bana gore dolar dusecek onz yukselecek. Gram ne olur bilemiyom belki ayni bu fiyatlarda kalir belli bir sure. Sonra dolarda diplemeyi bitirip yukari yoneldigimde belki gram o zaman yukselmeye baslayabilir.
Aslinda uzun vadede gram seve seve cikacak gibi.
Cunku onz 1300 ve 1350 uzeri boga piyasasina girecek. Dolarda zaten uzunda yon yukari.
yani gram her turlu yukari olur ama kisada pek bisey beklemiyorum ben. Dediginiz gibi ama mayis hazirandan sonra biseyler olacak gibi. Dususlerde kademeli almak biriktirmek acisindan mantikli tabiki.
Sacro hocam Celebi icin sanki dip oluşumu tamamlanmış gibi görünüyor.... Naçizane bir sorum olacak. Ov icin Celebi öngörünüz nedir? Cok teşekkür ederim bize yol gösterici olduğunuz icin...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler üstad 7 Mayıs'ta Fransa'daki Cumhurbaşkanı seçiminde bayan aday aşırı sağcı şöyle konuşma yapmış haberlere düştü :eğer ben seçilirsem Euro bize çok yük oluyor kendi paramıza ağırlık verip Avrupa birliğinden çıkmak içinde referanduma gitmeliyiz gibi sözleri var ortalık yine karışacak bu şekilde giderse burda da bizim borsamıza eksi yansıyacak ister istemez o zaman bizim BİST'te bir düzeltme ile karşı karşıya kalabiliriz gibi kendi fikrimce yorumum ..y.t.d
Merhaba hocam rica etsem bir alka yorum alabilirmiyiz
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Sacrosanct Üstadım,
Bist 95 oldu çimento hisseleri neden gitmiyor?
Elimde 44 maliyetle Aslan Çimento var.
Aslan Çimento hakkında düşünceniz nedir?
Şayet Aslanı kurtarabilirsem bir daha da çimento kağıdı almayacağım.
Saygılarımı sunuyorum.
Güzel soru...sn.sacro?
HTC Desire 626GPLUS dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çimentolar genelde son düzlüklerde gitmişler.
2014 de borsa 60 bin dibinden 2015 başlarına kadar 92 ye giderken. aslan neredeyse hiç yükselmemiş.
Ama son 2 ayda 28 liradan 68 gitmiş. Sanırım yine aynı süreci yaşıyor.
42-43 üzerine atarsa maliyetinizi ok gibi yukarı geçebilir.
Ben bu kağıtta esas büyük yükselişi 2018 oyak birleşmesinde bekliyorum. Ama geleceği erken satın almasıda beklenebilir tabiki.
Bucim gitmeye başladı
Bir soru.
Eğer 100 bin TL niz olsaydı 10 adet hisse alacak olsaydınız 10 adet en az 3 yıllık bir yatırım için hangilerini alır ve hangilerini almazdiniz.
1x
2xx
3xxx olumlular
1x
2xx
3xxx olumsuzlar.
Teşekkürler.
düşüncelere kurşun işlemez.
1.petkim
2.soda
3.crdfa
4.gerel