Sayfa 252/1200 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen dostum.

Brisa cok guzel.

Tknsada oyle boga piyasasina gecis yapti.

Fmizp i anlamak mumkun degil aylik macdi 1.5 yildir sifirin uzerine kesik olmasina ragmen bir turlu patlayamayan hisselerimden. Simdiye coktaaan 20 leri devirmeliydi.

Clebi buyuk trend yapacak bana gore pgsusta oyle.

Aynen katiliyorum.

Ferit isini bilir.

boga piyasasina girmesine az kaldi.

;)

Niye her gün bu topiği okumadan duramadığımı bu yazıdan sonra daha iyi anladım iyi ki varsın Sn Sacrosanct.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. 4.82 de al vermişti ve olasılıklar ve stop loss durumunu hala koruyor gidebileceği seviyeler grafikte.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

3. @sacrosanct hocam Goodyear için düşünceniz nedir. Ben cahil halimle baktım haftalıkta yatay direnç üzeri kapatmış. Kimi tekmikçiler aylık kapanışı güzel oldu diyor. Günlük kanalda 4.20 üzeri olumlu diyenler var. Haftalıkt sizin gibi iyi bir teknikçi. 4.42geçemezse dikkat diyor. 2009 dan beri çizdiği kanal direncine göre. Sizce gideri varmı daha. Bahsettiğiniz bir daha bu fiyatları görmeyecek hisselerden mi

4. Orge de var sanki dostum

Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Niye her gün bu topiği okumadan duramadığımı bu yazıdan sonra daha iyi anladım iyi ki varsın Sn Sacrosanct.
    Tesekkurler dostum.

Sizlerde iyiki varsiniz.

Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    @sacrosanct hocam Goodyear için düşünceniz nedir. Ben cahil halimle baktım haftalıkta yatay direnç üzeri kapatmış. Kimi tekmikçiler aylık kapanışı güzel oldu diyor. Günlük kanalda 4.20 üzeri olumlu diyenler var. Haftalıkt sizin gibi iyi bir teknikçi. 4.42geçemezse dikkat diyor. 2009 dan beri çizdiği kanal direncine göre. Sizce gideri varmı daha. Bahsettiğiniz bir daha bu fiyatları görmeyecek hisselerden mi
    Goody de o tur kagitlardan evet.

Bilancosu harikulade.

Kirilimda gerceklesmia gibi duruyor.

Bence tek yapilmasi gereken hic bisey yapmadan dusuk maliyetle hisseleri tasimak

Alıntı Originally Posted by asriel Yazıyı Oku
    Orge de var sanki dostum
    Orgede trend var.

Trendinde devam ediyor ektra bisey yok.

Kanal icinde alsat yaparak endeks ustu getiri saglanir her turlu.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Heh iste super bir ornek geldi mesela.

Bravo.

Soyle aciklayim. Kesinlikle onumuzdeki konjukturde krdmd endeksten daha iyi performans gosterebilir.

Temel verilerden ziyade teknik kirilimi bana bunu anlatiyor.

Mesela endeks gitti 100 binden dondu asaya krdmd 1.50 60 gidip bogaya girdigi icin orada yatay formasyon yapabilir. Endeks 100 den 90 a duser krdmd 1.45 de yatay yapar sonra endeks 90 dan 100 e yine atak yaptiginda belki bu sefer 1.45 den 2 hareketine kalkacak sonra ileride diyecegizki endeka 87 ye dustu krdmd 2 liradan 1.75 dustu ya falan diyebiliriz.

Iste benim istedigim olusumlar bu tarz hisseler.

Endeka 95 den 1.30 olan kagit endeks gidip geldiginde ve sonra tekrar gidip gelsiginde cok yukarilardan islem gormesi.

Bunun gibi bir suru ornek hisseler bulacagiz.

Tesekkurler.

SODA mesela....?
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

7. Muhterem Dostlara ve Sacro Hocama Selamlar,

Hafta icerisinde cok vakit bulamiyorum. Ayrica topigi de gereksiz yere kirletmeyeyim diye yazmak istemedim. Ama bir tesekkur mesajindan da birsey olmaz heralde.

Masallah, dostlar ve Sacro Hocam "Deli Rally" nin tadini cikariyorlar. Insallah herkes kazanir, mutlu olur. Herkese cok selam ediyorum. Kazanciniz hayirli ve bereketli, ama illa ki HELAL olsun.

Saglicakla,

freesky

8. THY ve çelebi sacro abi sanki THY de 5.90 altına dusmezse artık yukarılara gider dip oluşmadı mı hala.celebide çanak 36 yapar mı ki diye düşünüyorum

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 252/1200 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •