Aylık 2 tl karşılığında grafik hizmeti var bildiğim kadarı ile.
Printable View
92 gün vadelerde artmış. aktifbanka yaklaşıyor oranı.
güzel bir işaret fişeği oldu. enparada sıra...
hayırlısıyla 17-18 lere atar yakında .2008 yılında yapıkrediden %19'la bağladığımı hatırlarım.
o günlere döneceğiz yakında. dövizde de %5 üzeri minimum faizleri görebiliriz.
syg.
Cepttetebde bosta para kalma, hs isletim ucreti varmi ?
Cepteb te hoşgeldin yok her zaman kazandıran yüksek faiz var denmiş. %15.25 lik faizin temdit günü geldiğinde o gün için geçerli yüksek orandan mı bağlanıyor yoksa otomatik olarak faiz düşüyor mu?
Teb Günlük vadeli marifet oran %15 , 3500 boşta.
32 gün vadeli 14.50 boşta yok.
92 gün 15.25 ama riskli.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir ama muhabbeti olmustu internetten almayiz deniyor falan ..Odeo nun miladı doluyor anlaşilan
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faizleri arttıracaklar sanırım bu sefer..
ytd.syg,
Ziraat nasıl konutu düşürdü o zaman ? Korkarım İngiltereden gömü buldular sanırım.
faizciler, 0,98 ile bulunan fonun yıllık maliyeti ne kadardır? sanıyorum aktifin verdiği ve mevduat karşılığı 16,05 olan orandan düşük?
http://www.evinziraatten.com.tr/hesa...r/hesapla.aspx burada 50 gaymeye kadar olanı düşük ........diğerleri yine yüksek.............
Sadece aldatmaca...................
arkadaşlar,
konutta faiz indirimi ile ziraat ve halk ciddi zarar yazacaklar bence...özel bankalar girmez bu topa bence...
faizlerde teb işaret fişeiği çaktı...şimdi enpara ve diğerleri gireceklerdir topa...mevduatta ilk hedef tüm bankalarda 15 üstü oranlar bence...
ciddi bir faiz arttırımı geliyoır gibi...
Burger 100k %14.85
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki bankanın açıklamalarında 500k tl 120 ay vadeye kadar 0,98.
belli ki internet şubesi güncellenmemiş.
Pazartesi günü vade günüydü.Sabah aklıma geldi dedim biraz sonra ararim.Unuttum aksam 16.40 gibi mt aradı gün kaybetmektense kabül ettim.☺[emoji4]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Why ?
Kamu parayı nerden buluyor , sizden bizden vergilerden.
Bu populizm ile seçim sonrası buyrun cenaze namazına gidişat.
Geçen sene de .89'a kadar düşürmüşlerdi reis talimatıyla , sonra ordan tepti tabii 1.2X lere gitti.
Bıkmadık günü kurtarmaktan , bir türlü yapısal reform topuna girilmiyor nedense.
Şekerbank mayisin son haftasında bono satışı yapacak. Vadeleri en düşüğü 92 gün ve 35 günde bir kupon ödemeli olacak şekilde 3 vade olacak. Mt. Faiz oranı mk 16 üzerinde olacak dedi. Vadesi o zamanlara gelenler değerlendirsin bence. Bu arada bono satışi nitelikli yatırımcı olarak yapılmayacak. Yani istediğin miktarda girebilirsin.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapı kredi 13.40 13.60'a çekilmiş.32 gün -100 bin-500 bin arası
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/21013
Konut kredisinde vergi yok diye biliyordum. Yeni bir bilgi daha edindim. İnternette yanlış bilgiler dolaşıyor.
https://kredidunyasi.com.tr/a/konut-...kkdf-var-midir
[QUOTE=tades;2139494]0.98 ile alınan 120 aylık kredinin vergiler dahil maliyeti aylık 1.16 dır devlet faizden zarar etse bile vergiden kazanacak tapu harçları da bonusu ortada zarar
Müteahhitleri desteklemek için vergi gelirinden kompanse ederek feragat edebiliyorsa ücretlinin suçu nedir? Dolaylı, dolaysızız gelirimin %60-65'i vergiye gidiyor , hangi müteahhit bu oranda vergi veriyor? Vermedikleri için zaten mahalle arası müteahhitlerin bile altında Grand Cherokee. Sonra toplumsal adalet, hakkaniyet teraneleri. Bu beton ekonomisi gidişi ile en fazla 10 sene içinde ya İspanya ya Yunanistan gibi olacağız hiç şüphe yok.
Doğru az önce konustum ..aynen dediginiz.gibi
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
bunlar faizleri artıracağım derken faizleri indirdi. faiz artışı yapıyorum derken ayak üstü milleti kandırdılar
Cepteb den başka hiç bir bankada faiz artisi falan yok gibi ..bugun denizde 14.50 ile temdite mecbur kaldim yarin baska bir donusu cepte tebe yonlendirip 3 ay rahat etmeyi dusunuyorum ..%15.25 ..
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
faiz artışı çok az ykb'de var gibi..