Sayfa 257/1006 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    interneten basvursak kac gunde acilir acaba mt mi geliyor enpara gibi sadcce sozlesmemi ?tsk.
    aynen enpara gibi onlar geliyormuş..kimisine 2 3 günde gelmiş kimisine 1 2 hafta geçmiş gelmemiş onun için ne desem yalan olur..
    şube bana yakın oldugu o şekilde yapmadım..ama büyük şehirde yaşıyorsanız çok uzun sürmez herhalde gelmeleri siz bilirsiniz..

2.  Alıntı Originally Posted by fcsteo7 Yazıyı Oku
    bende 1-2 hafta önce eft ücreti almaya başladığı için odea dan çıktım. sizden eft ücreti de alıyorlarmıydı?
    Hayir ama muhabbeti olmustu internetten almayiz deniyor falan ..Odeo nun miladı doluyor anlaşilan

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. faizleri arttıracaklar sanırım bu sefer..

ytd.syg,

4. Ziraat nasıl konutu düşürdü o zaman ? Korkarım İngiltereden gömü buldular sanırım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Ziraat nasıl konutu düşürdü o zaman ? Korkarım İngiltereden gömü buldular sanırım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kamu, sübvansiyon..

why not ?

6. faizciler, 0,98 ile bulunan fonun yıllık maliyeti ne kadardır? sanıyorum aktifin verdiği ve mevduat karşılığı 16,05 olan orandan düşük?

http://www.evinziraatten.com.tr/hesa...r/hesapla.aspx burada 50 gaymeye kadar olanı düşük ........diğerleri yine yüksek.............

Sadece aldatmaca...................

8. arkadaşlar,

konutta faiz indirimi ile ziraat ve halk ciddi zarar yazacaklar bence...özel bankalar girmez bu topa bence...

faizlerde teb işaret fişeiği çaktı...şimdi enpara ve diğerleri gireceklerdir topa...mevduatta ilk hedef tüm bankalarda 15 üstü oranlar bence...

ciddi bir faiz arttırımı geliyoır gibi...

Sayfa 257/1006 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •