e-turuncu extra %1 ilave %15 veriyormuş. 750 tl harcayana kadar eskisi sonra yenisi bunlarda kafa karıştırıyor .
e-turuncu extra %1 ilave %15 veriyormuş. 750 tl harcayana kadar eskisi sonra yenisi bunlarda kafa karıştırıyor .
yatırım tavsiyesi değildir
bunlar sanıyorum halkbank dava sonucu gelcek diye berkliyorlar haftaya carsamba ona gore artırırız diyemi dusunuyorlar ..bana gore sonuc gelecegi bile malum belki 1 yılda gelmeyecek ellerinde bir koz ısıtıp ısıtıp servis etmek varken sonuc cıkarmı bilinmez ..turkiyenin elindede abd ye karsı bircok koz var ama kullanmayı bilmedikten sonra ne ise yarar ..tarih tekerrur hesabı simdi hatırladım o zamanda ekk yapmıslardı ama yuvarlak cumlelerden baska birsey yoktu aradan zaman gectikten sonra merkez toplanıp 4.50 acıklamıstı..simdide benzer durum gibi.
Deniz 120 K icin 14.50 veriyor ..temdit ..ne yapsam bilemedim ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onemli bilgi ..Az once Odea oksijen icin neden geri kaliyorsunuz turuncuya geciyorum dedim ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Elma, Target FX'i geçen yıla kadar uzun bir süre kullandım ama mobil uygulamasının olmaması ve ne zaman çıkaracakları konusunda da net bir bilgi vermemeleri nedeniyle bıraktım. Şimdi sitesine baktığımda mobil uygulamanın da olduğunu görüyorum ama ben de al-sat yapmayı bıraktım.Bu arada Target son dönemlerde makas oranını açmıştı diye hatırlıyorum; diğer bir olumsuzluğu da grafik hizmeti sunmamasıydı.
cepteteb mesaj atmıs 15.25
Yer İmleri