onlarla rekabet etmeyi birakip adam akilli urunlerimizle avrupa abd ile rekabet ederek bu sorundan kurtulabiliriz.
baska turlu kurtulamayiz.
adam akilli beyaz esya sektorumuzle bunu yapabildik zamaninda ve hala.
baska sektorlerde de yapabiliriz.
Printable View
Martta 5,85 de swap kapadın belini kırdın müdahele ettin. Şimdi 5,92 müdahale ne zaman ?
Yoksa tek sefer miydi 5,85 – 5,27.. mal alsak kredi kartıyla altın müdahele gelir bizdeki şansla
İşte ahali korkuyor vurur mu diye ? Mal alamiyor. Kredi kartı limiti gül gibi boş duruyor. Mal alacağız ya vurursa.. vur mala
Vurdum.mala.. 5,92 den..
Ben albayrak a güveniyorum bombalayacak doları
Bankalarda açığa satış da yasak.
Dolara. Swapla vurursa yabancı manyak kol keser.. para bualamaz dolar manyak şelale yeper..
O yüzden korkuyorlar.. ki herkes korkmalı.. ;)
Beyler daha durun dolar yeni basladi hatta baslamadi. Hele bi asgari ucret ve memur zamalari netlessin. Ondan sonra izleyin. Zaten amac bu gunlere kadar tutmakti.
Niye asgari ücret ve memur zamları kadar dolara zam mi yapacaklar[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.ay bilanço 5,65
Bu ne yahu 5,93'.
Bombala başkanım
25 martta 5,85 5,27 neydi bee
Bütün bu devalüasyon tatavası muhalefetin saçma sapan yüksek asgari ücret sözü vermesi ile başladı. Sen dur ben senden daha iyiyim diyen iktidar da tuttu çekti 1800 e. Ilkokulda para bassak çok zengin olmaz miyiz diyen çocuklar gibi gördük para basınca ne olduğunu ama daha hala anlaşılamadı konu görüyorum ki.
5000 tl asgari verilirse çok zengin olacağız kesin bilgi yayalım.
Benim bilgili komutanım senin çok anladigin belli oluyor ondan dolayı 4 yıl 6.500 geçmeyecek dolar almışsın sen hele dolar bi 5000 altında gör daha sonra gel buraya bilgiden bahset senin diğer yazdigin yer körler sağırlar birbirini ağırlar yeri hadi hoşçakal
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resimag.com/p1/2ecde1e446a.png
Başkan buradan bombala
https://resimag.com/p1/508946f0ea3.png
Başkanım buradan bize ekmek çıkar mı başkanımm cary trade için bakınıyoruz ah ah bir bizimde bilgimiz olsa ahhh ne edeceğinden
Pesss abi yok artık yahu..kopsun gitsin istiyorlar b u sefer galiba..
Gerilim yaratıyor..
Libyadan konteyner gemisi şuan yenikapıya yanaşıyor hahahahaha
İndir canlı balya dolarları hahahaha
Sweden merkez bankası negatif faizden fazii 0 a çekmiş. Altın düşebilir
Gezegenin en eski merkez bankasıymış
👏👍👏👍
Asgari ücretin üstünde gelir elde edebilen insanlarımızın emeği oranı ihraç edilen ürünlerimizde arttıkça daha iyi günler görebiliriz.
Iktidarda olanlarin vazifesi, asgari ücretin üstünde gelir elde edebilecek vasıfta nesiller yetiştirmek.
Hattâ daha uçuk olacak belki, pasaportunu eline aldığında dünyanın her yerinde istihdam bulabilecek insanlar yetiştirmek.
Bu noktada bilhassa meslek liselerinde verilen eğitimlerin çeşitlendirilmesi ve hayatın ihtiyaçları ile örtüşmesi çok önem arzediyor.
Son swap hadisesinden internetten bir çok yerden okuduğum ve anladığıma göre marttan farklı olarak bu seferki hadise londranın elindeki tl yi almak ve 5,93 94 den dövizi onlara basmak olarak gördüm.
Umarım yanlış anlamamışımdır.
Şuan londraya döviz kakalıyoruz sonra.şelale hahahhahahaha tl değerlenecek buralar doğru mudur
Anlaşılan doğalgaz dan çok para gelecek o kadar tl yok neyy hahahahhahahshahshshs
Sıkın dişinizi doğalgaz çıkınca uçacağız.. libya kıyılarına uzaylılar veya melekler inmiş.
Çok acayip abi tüm yıl dolara bas son 10 gün fişeklesin
5,94 üzeri şaka yapamıyorum artık.. altın verip tl aldım şuan boğaziçi köprüsüne gidip atlamak istiyorum çok üzgünüm..
Kardeş nettin sen yav? Altın yatırımcısı böyle mi olur?
Gömdüğün yeri bile unutman gerekirdi. :)
Neyse artık olmuş bir kere. İnşallah aynı miktarı kayıpsız yerine koyarsın.
İlle al-sat yapacaksan altın-dolar arası geçişler yapman daha iyidir, çünkü Gram/USD Gram/TL'den daha oynak olduğu için tepelerde sattığını dipten geri alma şansın olur.
Hem de TL riskinden izole olursun.
https://goldprice.org/charts/history...ar_g_x_usd.png
Fakat altın satıp TL alırsan, şu alttaki grafikte "istikrarlı" bir şekilde giden trenin ardından baka kalırsın. Tekrar alım fırsatı vermez kolay kolay.
(papaz krizi gibi bariz pikler istisna)
https://goldprice.org/charts/history...ar_g_x_try.png
Abi 2019 yılı aylık dolar kapanışları
516
533
555
596
583
579
558
583
565
571
574
....
Abi buralardan aylık kapanış 1 tane var..
Ha negatif faize çekti mevduatı bak orada haklıyız..
Ama 10 gün idare edemez.mi insan birde swap ile birşeyler yaptı ne yaptı bilmiyoruz
653 tarihi en yüksek kapanış
İkinci 605
3. 5,96 abiiii
Damattttt
Oha ons da kaldırdı
Hahahahahaahhahaahahhahaha.
Kardeşşşş 5 6 gayme carry trade edebilir miyiz dedik işe bak.. bu gece dünyaya uzaylılar iner...
Ne felaket varsa bu gece abi klasik dirençte malı veriyorum hahahahahzhsha
Yükselen trend kırıldı uzaylılar dünyaya inmedi gezegen halen sağlam..
Çek baba kamyonu yenibosna ya hahahaha
@Mehmetkirsoy
şurayı chat sayfası gibi kullanmasan?
Valla abi damat terse yatıracak beni yine galiba.. yıl kapanırken yaptığı işe bak abi yazmayacağım zaten daha moralim.bozuldu elveda..
Az 10 gün idare edemedi ki swapla dolar alma işi nereen çıktı hep terse yatırıyor abi yetti yahu
Adios