Beyler daha durun dolar yeni basladi hatta baslamadi. Hele bi asgari ucret ve memur zamalari netlessin. Ondan sonra izleyin. Zaten amac bu gunlere kadar tutmakti.
Beyler daha durun dolar yeni basladi hatta baslamadi. Hele bi asgari ucret ve memur zamalari netlessin. Ondan sonra izleyin. Zaten amac bu gunlere kadar tutmakti.
Niye asgari ücret ve memur zamları kadar dolara zam mi yapacaklar[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.ay bilanço 5,65
Bu ne yahu 5,93'.
Bombala başkanım
25 martta 5,85 5,27 neydi bee
Bütün bu devalüasyon tatavası muhalefetin saçma sapan yüksek asgari ücret sözü vermesi ile başladı. Sen dur ben senden daha iyiyim diyen iktidar da tuttu çekti 1800 e. Ilkokulda para bassak çok zengin olmaz miyiz diyen çocuklar gibi gördük para basınca ne olduğunu ama daha hala anlaşılamadı konu görüyorum ki.
5000 tl asgari verilirse çok zengin olacağız kesin bilgi yayalım.
Benim bilgili komutanım senin çok anladigin belli oluyor ondan dolayı 4 yıl 6.500 geçmeyecek dolar almışsın sen hele dolar bi 5000 altında gör daha sonra gel buraya bilgiden bahset senin diğer yazdigin yer körler sağırlar birbirini ağırlar yeri hadi hoşçakal
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri