Beyler daha durun dolar yeni basladi hatta baslamadi. Hele bi asgari ucret ve memur zamalari netlessin. Ondan sonra izleyin. Zaten amac bu gunlere kadar tutmakti.
Beyler daha durun dolar yeni basladi hatta baslamadi. Hele bi asgari ucret ve memur zamalari netlessin. Ondan sonra izleyin. Zaten amac bu gunlere kadar tutmakti.
Niye asgari ücret ve memur zamlarý kadar dolara zam mi yapacaklar[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-T817 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.ay bilanço 5,65
Bu ne yahu 5,93'.
Bombala baþkaným
25 martta 5,85 5,27 neydi bee
Bütün bu devalüasyon tatavasý muhalefetin saçma sapan yüksek asgari ücret sözü vermesi ile baþladý. Sen dur ben senden daha iyiyim diyen iktidar da tuttu çekti 1800 e. Ilkokulda para bassak çok zengin olmaz miyiz diyen çocuklar gibi gördük para basýnca ne olduðunu ama daha hala anlaþýlamadý konu görüyorum ki.
5000 tl asgari verilirse çok zengin olacaðýz kesin bilgi yayalým.
Benim bilgili komutaným senin çok anladigin belli oluyor ondan dolayý 4 yýl 6.500 geçmeyecek dolar almýþsýn sen hele dolar bi 5000 altýnda gör daha sonra gel buraya bilgiden bahset senin diðer yazdigin yer körler saðýrlar birbirini aðýrlar yeri hadi hoþçakal
SM-T817 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri