5962......şort,........
Printable View
5962......şort,........
Kadının girdiği senelerde en top bölüm olması lazım.
Oraya akıl, zeka ve eğitim olmadan girmek çok zordur.
Komşum da endüstri mühendisi, whatsapp'dan görüşüyoruz, google filan yardımı olmadan konuşmak çok zor.
Kim hangi sistemde balye yapıyorsa onu yapsın bu treda olur , mal alırsın yatarsın , teknik temel fark etmez :)
göklerden gelen bir ŞİMŞEK:drunk:
karakemal yine nick değişimi olmuş benden kaçamaz ,
nick değişimi , pazarlamacılar, pompacılar , üç kuruş için VİRGÜL olanları ,
çengelli bulmaca gibi bulurum.
oysan ses ver:)
sasa yı tavan yapsında rahatlayalım:)
M.Şimşek açıklanırsa Pazartesi bankalar devam eder mi. Benim fikrim eder.
ilk 30 hisse önemli bugün
https://i.hizliresim.com/jywjliz.jpg
Banka bulamayana SAHOL verelim.
çok garip bir gündü. çok fazla bilgi akıyor. hangisinin doğru olduğunu bilmek zaten imkansız.
herifler bulanık suda balık avlıyor. bu işlerin sonu ky için hüsrandır. en temizi al tuşunu iptal edip kenardan izlemek.
kaçan hiç bir şey yok. fırsat her zaman var.
Şimşek açıklanırsa ne olur ? devam mı ... özellikle bankalar
Eyvah BBHT'ye Adnan Öztürk çıktı. Demir çelik ağlaması duyarız.
SASA malesef yok, arbitraj için pahalı ve likit hisse seçilmeli normalde.
https://i.hizliresim.com/lfq1vsl.jpg
verso-c max kullanan varsa fikir verirse sevinirim,benzili,arafta kaldım
Pvc ve beton da son durum nedir, çok mu rejimdeler :)
Neye niyet neye kısmet, senin bile beğenmediğin bankaya bak, coştukca coşuyor. Bu işler belli olmuyor işci abi
Sepette en vasat tüp çıktı, 69 dan ayrılamadı tahtacısı :he: en çok tüpe güveniyodum enaz bankaya güveniyodum, tam tersi oldu.
Vadeliler spottan önce açılıyor, orada kaçışı engellemek için yüksekden açması gerekir. Millet %50-60 dan girdi %75 oldu arbitraj şu an zararda olması lazım.
Bence herkesi yeteri kadar küstürdü ve darmadağın etti .
Gaza gelmemek lazım.
hafta sonuna Malda girenler ve girmeyenler Piyasanın yukarda bir coşku borcu var haberiniz olsun .
Şimşek açıklanırsa ekgyo ne olur? :)
Şortlar kapatıldı....
Eveli olsam yatırım hesabını eşime veririm trade hesabında ufak ufak oynarım. Fırsat geldiğinde genelde para olmuyor trade hesabında.
Trade yapana helal olsun ama benim işim ORTA VADE 6-8 lokomotif alıp %100 dolar bazlı kar ile satmaktır.Borsaya hiç bulaşmasam da çorbamız kaynar,aç kalmayız...Yani tok alıcı formunda olmak isterim.
Yine yazayım bu m açıdan Agustos sonuna kadar bıst100, 1.80 dolar altına düşmedikce tek lot almam..Giderse mendil sallarım,nasip değilmiş derim..
Değil MEHMET ŞİMSEK ,mehmet abi bile gelse mesele başka...:)
odadan bişi çıkabülü
Merkez Bankasının başına Prof. Dr. Hafize Gaye Erkan geliyor
İstanbul Erkek Lisesini 2. bitirdi
Türkiye 26. Olarak girdiği Boğaziçi Endüstri Mühendisliği bölümünü de 1. bitirdi
ABD Princeton Üniversitesinde Finans Mühendisliği doktorası yaptı Princeton tarihinde doktorayı bir yılda tamamlayan ilk öğrenci oldu
ABD’nin en genç finans profesörü unvanını aldı
Goldman Sachs'ta iş hayatına başladı
Ardından First Republic Bankası’nın Başkanı, eş CEO’su ve Yönetim Kurulu üyesi oldu. ABD’deki finans kuruluşla*rı arasında en genç CEO olmayı başardı
Şimdi ise Türkiye Merkez Bankası Başkanı olacak
imam hatip yok listede benmi yanlış görüyorumm...
Çakma simulasyona kanmayalım diyelar bankaları sattı, herif Bsıt30 dışı satıp banka aldı gibi.
Bir de arbitraj imkanı sağlayan var orada değirmenin suyu nereden geliyor açıklanmıyor.
Trade yapıp kazananları tebrik ederim.
Bugün secbul abi, abka abi ve tohatlı abiden klas hareketler gerçekleşti. Bak abka abi nazar değmedi, göstere göstere kazandın şorttan :)
Ben bugün vobda siftah yabmadım ama haftaya yapanbilürüm belki, sonuçta borsada fırsatlar hiç bitmez... bazan hergün para dağıtıyorlar bazanda hergün hisse dağıtıyorlar burda önemli olan az paraynan çok iş yabmak.
Güzel bir haftaydı emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar. İyi tatiller.