Sayfa 259/1005 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop LI

1. Bence herkesi yeteri kadar küstürdü ve darmadağın etti .
    Gaza gelmemek lazım.

hafta sonuna Malda girenler ve girmeyenler Piyasanın yukarda bir coşku borcu var haberiniz olsun .

2. Şimşek açıklanırsa ekgyo ne olur?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Şortlar kapatıldı....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu hafta borsada müthiş kayıplar olası.....yükselişler sizi aldatmasın.....
    Bu fikrin kapanmasına 2 dakika kaldı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Trade yapana helal olsun ama benim işim ORTA VADE 6-8 lokomotif alıp %100 dolar bazlı kar ile satmaktır.Borsaya hiç bulaşmasam da çorbamız kaynar,aç kalmayız...Yani tok alıcı formunda olmak isterim.

Yine yazayım bu m açıdan Agustos sonuna kadar bıst100, 1.80 dolar altına düşmedikce tek lot almam..Giderse mendil sallarım,nasip değilmiş derim..

Değil MEHMEDİM,mehmet abi bile gelse mesele başka...
    Tamam abka flat sin.

Bu kez silmeden yakaladım seni.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pvc ve beton da son durum nedir, çok mu rejimdeler
    Neye niyet neye kısmet, senin bile beğenmediğin bankaya bak, coştukca coşuyor. Bu işler belli olmuyor işci abi
    Sepette en vasat tüp çıktı, 69 dan ayrılamadı tahtacısı en çok tüpe güveniyodum enaz bankaya güveniyodum, tam tersi oldu.

ikinci çeyrek gelmeden belki bir zirve daha sonra helvasını yicüğ bankaların..

ben tupe hala güveniyom,temetüyü sindiremedi zaaar..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Eveli olsam yatırım hesabını eşime veririm trade hesabında ufak ufak oynarım. Fırsat geldiğinde genelde para olmuyor trade hesabında.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Beklentinin bir kısmı kalır gibi ve devam eder sanki. Yıllardır ilk defa iyi bir şey olacak ekonomi yönetiminde
    Pazartesi devam eder. Bist aç kardeş aç güzel bir habere ... Beklenti bitti mitti dinlemez basar geçer yukarı.

Satılan mal, ürün malzeme ve verilen hizmet fiyatları 3-4-5 kat artmış bunları yapan şirketler yerinde sayıyor fiyat değişmiyor. var mı böyle iş.

Sayfa 259/1005 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •