Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Trade yapana helal olsun ama benim işim ORTA VADE 6-8 lokomotif alıp %100 dolar bazlı kar ile satmaktır.Borsaya hiç bulaşmasam da çorbamız kaynar,aç kalmayız...Yani tok alıcı formunda olmak isterim.
Yine yazayım bu m açıdan Agustos sonuna kadar bıst100, 1.80 dolar altına düşmedikce tek lot almam..Giderse mendil sallarım,nasip değilmiş derim..
Değil MEHMET ŞİMSEK ,mehmet abi bile gelse mesele başka...![]()
odadan bişi çıkabülü
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Merkez Bankasının başına Prof. Dr. Hafize Gaye Erkan geliyor
İstanbul Erkek Lisesini 2. bitirdi
Türkiye 26. Olarak girdiği Boğaziçi Endüstri Mühendisliği bölümünü de 1. bitirdi
ABD Princeton Üniversitesinde Finans Mühendisliği doktorası yaptı Princeton tarihinde doktorayı bir yılda tamamlayan ilk öğrenci oldu
ABD’nin en genç finans profesörü unvanını aldı
Goldman Sachs'ta iş hayatına başladı
Ardından First Republic Bankası’nın Başkanı, eş CEO’su ve Yönetim Kurulu üyesi oldu. ABD’deki finans kuruluşla*rı arasında en genç CEO olmayı başardı
Şimdi ise Türkiye Merkez Bankası Başkanı olacak
imam hatip yok listede benmi yanlış görüyorumm...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Çakma simulasyona kanmayalım diyelar bankaları sattı, herif Bsıt30 dışı satıp banka aldı gibi.
Bir de arbitraj imkanı sağlayan var orada değirmenin suyu nereden geliyor açıklanmıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Trade yapıp kazananları tebrik ederim.
Bugün secbul abi, abka abi ve tohatlı abiden klas hareketler gerçekleşti. Bak abka abi nazar değmedi, göstere göstere kazandın şorttan![]()
Ben bugün vobda siftah yabmadım ama haftaya yapanbilürüm belki, sonuçta borsada fırsatlar hiç bitmez... bazan hergün para dağıtıyorlar bazanda hergün hisse dağıtıyorlar burda önemli olan az paraynan çok iş yabmak.
Güzel bir haftaydı emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar. İyi tatiller.
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri