So take my strong advice, just remember to always think twice
[IMG]https://i.hizliresim.com/s0vk6at.png[/IMG]
yürü be talih 3 at boyu önde ...
Printable View
So take my strong advice, just remember to always think twice
[IMG]https://i.hizliresim.com/s0vk6at.png[/IMG]
yürü be talih 3 at boyu önde ...
Bir iranlı kişi, benim hocam şeytandı ama ben onu geçtim demiş.
Akıl, mantık bir yere kadar. İnsanlık denen şey akıl ve mantığın fersah fersah ötesinde. Bende az da olsa insanlık kaldığı için şanslıyım.
Bir insan şeytanı taklit edebilir ama bütün şeytanlar bir araya gelse bir insanı hakkı ile taklit edemez.
ben profesyonel satranç lisansım var ..satrançıda para kazanabilceğimi düşünüyordum...
Denedimde .Lise 3 de herkes üniversiteye çalışırken biz satrança çalışıyorduk...
neyse resmi turnuvalara girdim ..
Türkiye 1.si o zamanlar derneğe gelirdi arkasını döner ve öyle oynardı birkaçımızla aynı anda...
çok aşağılıyıcı birşey...bide yeniliyorsun herseferinde affedersin adam k..ıçla oynuyor.:)
elo puanım belli yerde sabit kalınca benden bi cacık olmaz dedim..
yanlış anlamayın istanbul liseler arası turnuvada 1.olmuş bir takımız.netaş turnuvasında....isteyen gidip bakabilir istanbulda okulda hala:)
satrancda Türkiye 4.sünden ders alırken beleşe bende katıldım bikaç ders ...o demişti ilk 5 de filan değilsen (yada caddeden iyi bir çevren yoksa)bu işden para kazanamazsın demişdi....
borsa benim kaderimde varmış ben satrançdan para kazansaydım şu an satrançcıydım...yemişim borsasını:)
y.t.d.
Sürekli inenleri çıkanları izlemek tanrisal bir özellik olabilir. Hangi enstrüman inmiş çıkmış izlemek de bir özellik olabilir gibime geliyor.
Komşum Tanrı'nın binlerce özelliği vardır, bütün insanlara serpiştirmiştir ama kimseye hepsini vermemiştir dedi bugün.
Ben de bu hayatta en zor iş mahkemede hakim olmak diye düşündüğümden hukuk vs hiç ilgi alanıma girmemişti, şu an geldiğim noktada şu hayatta benim için en kolay en rahat işin mahkemede hakim olmak olduğunu anladım ama geç oldu dedim.
Bende kendimde birçok eksiklik herzaman hissetmişimdir ...sebebini düşünüyordum şimdiye dek bulamamıştım..
saol ariston yardımcı oldun:)
Ah o serpiştirilme anını kaçırmayacaktım ! muslukda sıkıştınmı tutulacak şey değilki sonra onca insana rezil olmakda var :)
y.t.d.
Bir insana karşı satranç tavla beni rahatsız ediyordu ilgilenmedim, poker vs de aynı. Briç öte yandan ilgi çekici ve sosyal bir oyun.
Kafa dağıtmak için bu sayfa ana sayfam gibi.
https://www.free-spider-solitaire.com/
Her insan incelense kendini bulur da zaten harika bir düzen var, görmen veya duyman gerekenler bir şekilde gösteriliyor. Bir nevi tiyatrodaki sufle gibi.
Eskiden iş yerlerinde "yangında ilk kurtarılacak" vs etiketler olurdu. Gerçeği söylersem ortada kurtarılacak sahipsiz herhangi bir şey yok.
hayatın güzel noktalarını yakalıyorsunuz sayın ariston ..sizce izlemem gereken güzel bir film tavsiye edermisiniz matrix hariç:)onu birçok kez izledim artık izleme yasağım var...
pazartesiye kadar kafa dağıtmak lazım ..borsada kafam rahatda servise mi yazdırsam taksiylemi yollasam karar veremedim
taksi daha ucuza geliyor da:)
y.t.d