Artan

156,20 10 13:22
145,20 10 13:18
9,83 9.96 13:22
40,66 9.95 13:17
38,70 9.94 13:23
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 13:23
31,54 -8.31 13:23
29,02 -6.39 13:23
27,50 -6.14 13:22
68,96 -4.99 13:22
Azalan Hisseler

İşlem

6.417.921.554,50 13:23
5.426.028.483,26 13:22
3.892.383.080,70 13:23
3.564.073.189,88 13:22
3.547.825.203,55 13:22
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sürekli inenleri çıkanları izlemek tanrisal bir özellik olabilir. Hangi enstrüman inmiş çıkmış izlemek de bir özellik olabilir gibime geliyor.

Komşum Tanrı'nın binlerce özelliği vardır, bütün insanlara serpiştirmiştir ama kimseye hepsini vermemiştir dedi bugün.

Ben de bu hayatta en zor iş mahkemede hakim olmak diye düşündüğümden hukuk vs hiç ilgi alanıma girmemişti, şu an geldiğim noktada şu hayatta benim için en kolay en rahat işin mahkemede hakim olmak olduğunu anladım ama geç oldu dedim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sürekli inenleri çıkanları izlemek tanrisal bir özellik olabilir. Hangi enstrüman inmiş çıkmış izlemek de bir özellik olabilir gibime geliyor.

Komşum Tanrı'nın binlerce özelliği vardır, bütün insanlara serpiştirmiştir ama kimseye hepsini vermemiştir dedi bugün.

Bende kendimde birçok eksiklik herzaman hissetmişimdir ...sebebini düşünüyordum şimdiye dek bulamamıştım..
    saol ariston yardımcı oldun

Ah o serpiştirilme anını kaçırmayacaktım ! muslukda sıkıştınmı tutulacak şey değilki sonra onca insana rezil olmakda var

y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bende kendimde birçok eksiklik herzaman hissetmişimdir ...sebebini düşünüyordum şimdiye dek bulamamıştım..
    saol ariston yardımcı oldun

Ah o serpiştirilme anını kaçırmayacaktım ! muslukda sıkıştınmı tutulacak şey değilki sonra onca insana rezil olmakda var

y.t.d.
    Her insan incelense kendini bulur da zaten harika bir düzen var, görmen veya duyman gerekenler bir şekilde gösteriliyor. Bir nevi tiyatrodaki sufle gibi.

Eskiden iş yerlerinde "yangında ilk kurtarılacak" vs etiketler olurdu. Gerçeği söylersem ortada kurtarılacak sahipsiz herhangi bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Her insan incelense kendini bulur da zaten harika bir düzen var, görmen veya duyman gerekenler bir şekilde gösteriliyor. Bir nevi tiyatrodaki sufle gibi.

Eskiden iş yerlerinde "yangında ilk kurtarılacak" vs etiketler olurdu. Gerçeği söylersem ortada kurtarılacak sahipsiz herhangi bir şey yok.
    hayatın güzel noktalarını yakalıyorsunuz sayın ariston ..sizce izlemem gereken güzel bir film tavsiye edermisiniz matrix hariçonu birçok kez izledim artık izleme yasağım var...
    pazartesiye kadar kafa dağıtmak lazım ..borsada kafam rahatda servise mi yazdırsam taksiylemi yollasam karar veremedim
    taksi daha ucuza geliyor da

y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    hayatın güzel noktalarını yakalıyorsunuz sayın ariston ..sizce izlemem gereken güzel bir film tavsiye edermisiniz matrix hariçonu birçok kez izledim artık izleme yasağım var...
    pazartesiye kadar kafa dağıtmak lazım ..borsada kafam rahatda servise mi yazdırsam taksiylemi yollasam karar veremedim
    taksi daha ucuza geliyor da

y.t.d
    Bu filmi izlemedim, başını seyrettim ve bunu sakin kafa ile izlemem gerekiyor dedim bookmarka aldım.
    Benden önce seyredebilirsin.

https://ok.ru/video/2098267032251
    Yin Yang Ustası Ölümsüzlük Rüyası 2020 Türkçe Altyazılı

6. Komşum bir kaç şey söylemişti. Ben bu hayatta insanları hayattan soğutan mutsuz eden negatif hiç bir şeye ortak olmam ona göre dedim. İnsan bazen bir şey yapmak istiyor ama birinden de destek almak istiyor. Karşı taraf da insan ise ben aradan çekilirim.

Geçen yazmıştım, Güneydoğu'da aşiretler arası arabulucu öldürülmüştü, tarihte böyle bir şey olmadı dediler, bu işi hakkı ile yapamazsan riskli iş.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •