https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...14&oe=596F64E1
Printable View
Galatasaray Kongre Üyeleri, Hakan ve Arif'in kulüp üyeliğinden ihracını oy çokluğu İle reddettiler. Hükümet ayağa kalktı. Beyler ne oldu sandığa saygı..Hani millet yanılmazdı..Seçim sonuçlarına hani hepimizin saygı göstermesi gerekirdi.
Bizim devamlı söylediğimiz, sizin de reddettiğiniz, gibi DEMEK Kİ, HER ŞEY SANDIK DEĞİLMİŞ. Bence dünkü oylama, sizin sandığa saygınızın içinden sizin isteğinizin çıkması İle sınırlı olduğunu göstermesi açısından HAYIRLI olmuştur.
BUNLARI BİZE TV'LERDE SÖYLETMEZLER....
Bir maddesinde "Cumhurbaşkanı Devletin başıdır",
bir diğerinde "Cumhurbaşkanı partili olabilir",
bir diğerinde "Cumhurbaşkanı Baskomutandır" yazan teklif
"denetimsiz parti/şahıs devleti" demektir....
Irak, Libya, Mısır, Suriye demektir....
Gün gelir çok can yakar.....
Mahveder...
Evet demeyi düşünenlere söylemiş olalım.....
Bunlari soylerken hangi bilgi birikimiyle soyluyorsun acaba sana verilmek istenen algi ile mi yoksa arastirarak ogrenerek mi vardin bu kanilara tum dunyanin cb na karsitliginin sebebi turkiye degil cb nin kendisi yoksa turkiyeyi iyi bir yere tasiyacagindan degil oyle olsaydi bir ulkede hem issizlik hemde ekonominin kuculmesi hemde enflasyonun artmasi ilerde ekonomik olarak cok daha buyuk sorunlari ortaya cikacaginin habercisi siyaseti degerlendirirken duygusal degil gercekci olmaliyiz cunku bugun verilecek kararlar yarin cocuklarimizin icin bir felaket olabilir yoksa o oyle yapmis bu boyle diyor falan bunlar bos laflar
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulkuculer ve solcular silahli catisma yasamislar yillarca, dinciler catismalara girmemisler,
DİNCİLER diyorsun yatırımcı kardeş, din sizin tekelinizde galiba...Ülke, vatan memleket mevzu oldumu çatışmalara girmez sizin bu dinciler ama kendi ikballeri oldumu beyaz dantelli kefen giyerler nedense...
Faili meçhul cinayetlerde öldürülmüş dinci var mı ?
12 Eylül darbesine en çok karşı gelen güya bunlar, Metriste, Mamakta işkence gören, idam sehpalarında asılanlar ülkücü ve solcular...Nasıl iş bu yahu..savaşa katılmamış ama savaş anıları anlatan palavracılara benziyor bu akpliler..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...68b9d9e2a8.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...553c080342.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...95256daed5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c307bc4160.jpg
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yobaz kafayı değiştiremezsiniz.
Onlar Atatürk bu ülkeyi kurtardı diyemezler. Onların amacı Cumhuriyeti yok edip şeriatı getirmek.
Atatürk ilke ve devrimleri bir gün onlara da lazım olacak.
Atatürk olmaya çalışma, onun yolundan yürü.
Dünya biliyor ama bu yobazlar bilmiyor.
Ya sev, ya da İran şeriatı seni bekliyor. Sittirol git.
Kürt devletini istiyen de Irak'a sittirsin gitsin.
AQ çocukları....
Beni küfrettiriyorlar. Ama Vatan deyince gerisi teferruat.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Üstteki görsel 2010 Referandumu'ndan, alttaki de 2017.
Yargı 7 yıldır tarafsız ve bağımsız olamadı.
Bu sefer "evet" derseniz olacakmış!
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...f7&oe=595DE860
Galip öztürkle bist başkanının aynı yerde gülerek gördüm ya gam yemem.... Allah muhabbetlerini arttırsın. Hadi rumenige hadi diğer zevat açıklayın bu Hayırlı olayı...
bence trend müthiş
fetoya hayır dedik çete dedik
din düşmanı hain terrorist olduk
yapılan orduya kumpas dedik
darbeci hain terrorist olduk
açılım yanlış dedik
terror sevici hain dış mihrak olduk
yetmez ama evet demeyin dedik
refrandumda hain olduk
şimdi gene hain islam düşmanı şu bu diye saydırıyorsunuz...
hakaretleriniz bir tarafa
bu sefer kim kandırdı diye merak ediyorum :kahkah:
Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan 'fesih yetkisi nerede var gösterin' dedi, Seçmen AKP kitapçığından gösterdi
https://www.facebook.com/UmitKocasak...c_ref=NEWSFEED
Siz olayın bayağı bi faklı yerden almışsınız. Yazılarınız hep okudum da Fettos diye bir tabiri pelesenk yapmış yürüyorsunuz. İyi de HAYIR diyecek hangi birey Fötü sempatizanı? Sanki tayyip olmasa tüm insanlar fetöye tapacak. Bu ülkenin tarihinde fetö ve benzeri onlarca vatan haini türemedi mi? Tuhaf bir bakış açınız var. Bakın adı ne olursa olsun biz ülkeyi yöneten kişilerin "kandırıldım" "bakara makara" "saati ben aldım, bu da faturası" vb zırvalar ile karşımıza çıkmasını istemiyoruz. Siz ise pkk, fetö vb bunların karşısında kim vardı, tayyip diyorsunuz.
Konuyu anlamadığınız alenen ortada.
Soruyorum şimdi size, lütfen buna bir cevap verin.
Siz bir futbol takımı satın aldınız, maça çıkacak bu takım.
Siz aynı zamanda TFF Başkanısınız ve aynı zamanda da takımınızın maçında hakemlik yapacaksınız.
Yani hem başkan, hem takım sahibi, hem de hakemsiniz!!!
Ne kadar adaletli olabilirsiniz? Tayyip diyor ya hani her defasında delikanlı olun diye, delikanlıca soruyorum, ne kadar tarafsız olabilirsiniz.
Ayrıca ben ve benim gibi insanlar HAYIR derken, adaletsizliğe hayır diyecek. Bizden olmayan ölsün edebiyatı var sokaklarda, farkında değil misiniz? Yani hafızanız bu kadar mı silik? Diyorsunuz ki PKK nın karşısında Tayyip var. Barzani kim? PKK. Barzaniyi Ankarada karşılayıp göndere bayrak çeken kim AKP ve Tayyip! Şimdi Barzani = PKK ise, Tayyip PKK sempatizanı olmuyor mu eylemlerinden ötürü.
Ama pardon ya bir şeyi unuttum, kandırıldınız değil mi? Ama bir dakika, sizi kandıran fetöcülerdi ama, özür dilerim.
O kadar çok defo o kadar çok yanlış ve o kadar fazla hırsızlık var ki arkadaşım hangi birisini yazayım burada.
Yol yapmak mı ülkeye hizmet? Hizmet karşılıksız olur, halkın vergileriyle yapılır, halkı soyarak yapılmaz. Siz Osmancıkta birer dakika ara ile 50 km nin üzerine çıkan araçlara 5*200 TL ceza kesildiğini biliyor musunuz? Bakın orası otoban falan da değil.
Burada kimsenin fetöyü falan savunduğu yok, onların bin türlü cezasını versin Allah. Bizim zorumuz yobazlarla, bizim zorumuz çocuklarımızın yaşanabilir bir ülkede büyümesini istemekle.
Ülkeye 3 milyondan fazla suriyeli girdi. Bedava alışveriş çekleri, bedava üniversiteler, senin katkı payı ödediğin ilaçları onlar bedava alıyorlar...daha saymamı ister misiniz?
Fikirlerinize saygı duymakla beraber şaşırdığımı da bilmenizi isterim, özellikle de "Allah benden alsın ona versin" diyorsunuz ya! Söyleyecek söz bulamıyorum.
Siz Tayyibi oyluyorsunuz, biz ise vatanımızın geleceğini.
Durum nereye geliyor biliyor musunuz, ileride olacak bir çatışmada aynı dili konuşup aynı havayı soluyan bizler borsada para kazanmayı bir kenara bırakıp sokaklarda birbirimizi avlayacağız ne yazık ki.
Ama bunu sizler bir adama duyduğunuz fanatizm, biz ise ülkemize duyduğumuz bağlılık ile. Ve elbette kazanan daima vatan olacaktır, tarih tekerrürden ibarettir.
Sevgiler
AKP nin fetö mücadelesi...
https://www.facebook.com/demokrasi.n...9439796877922/
Suya can veren yüceler yücesi,ulular ulusu Allahım.
Ülkemizi yönetsin diye seçtiğimiz bazı kişilerin daha fazla yetki sahibi olmak istemelerini gayet adil ve makul bir istek olarak görüyoruz.
Bu fazla yetkinin bazı kullarını yoldan çıkartabileceğini düşündüğümüz için elindekilerle yetinmesini bilmesi açısından ^#HAYIR demek istiyoruz.
Hz. Muhammed Mustafa (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem )yüzü suyu hürmetine #Hayır ı bol bir seçim dönemi geçirmemizi senden niyaz eder.Her şeyin #Hayır lara vesile olmasını dilerim.
Cennetinde bu kullarına da yer ayır yarabbim.
Senin her şeye gücün yeter.
Sn MKELES neden cevap versinler ki.
Ülke tam bir orta oyunu, trajikomik bir senaryo, yalnız sahne sahne oynanıyor, bitmiyor bir türlü, artık kabak tadı verdi. Bakınız, bu tip insanlar işlerine geldiğine cevap verir ya da cevap verir gibi yapıp tamamen başka şeylerden dem vururlar, siz olayı anlatmaya çalışırsınız, işlerine gelmez, başka şeyler söylerler, bu defa sinirlenen ve kaybeden siz olursunuz. Burada da durum aynı. Şimdi bu konuyu açan zat ortalarda gözükmüyor, neden? Zevkle izliyordur milleti nasıl birbirine düşürdüm ama diye. Delinin teki kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali. Ama iyi olmuş, milletin hafızası, olanlar için, tazeleniyor. Neler olmuş bu ülkede, bu 15 yıllık sürede kim ne çalmış, kim ne demiş de yutmuş, kimi kandırmışlar...hepsi teker teker çıkıyor ortaya. Yahu HAYIR diyenlere terörist diyen CB mı olur :) Neremle güleyim şaşırdım, kusura bakmayın. Olmayacak ama hadi oldu diyelim ve Evet çıktı referandumda. Bunlar var ya adamı sokakta çıplak gezdirirler eğer kendilerinden değillerse, millete linç ettirirler, kendilerinden olmayan tüm iş adamlarını HARACA bağlarlar. Ülkeyi de satmaya daha hızlı bir şekilde devam ederler.
Aklıma gelmişken söyleyeyim; millet vekili seçilme yaşı 18 e iniyor, insanlar da bunu güzel bir şeymiş gibi algılıyor. Yahu bunun nesi güzel birisi bana söylesin lütfen.
Bu yaşa gelmeden önce bu çocuklar bir partiye üye olacak ve çalışmalara başlayacaklar, bu çocuklar daha ortaokul, bilemedin lise zamanında bu işlere başlayacak ve bu sınıflarda çatışmalar çatlak sesler yükselecek, kaos oluşacak. Siyaset okullara da girecek tıpkı 80 ve öncesi gibi. Bu mu istediğiniz? 15 yıldır ülkeyi yönetenler ekonomiyi çok mu iyileştirdi, tek başına iktidarlar benzin, gaz, döviz, gıda, ev araba fiyatları çok mu ucuz?
Evet demek için çıldırmış olmak gerek.
Saygılar
Birazcık geleceği düşünseler hayır diyecekler ama nerede o düşünce...Devlet hepimizindir, devlet kapısı herkese açıktır ve eşit haklar sunar. Şimdi devleti ve kurumlarını partili bir başkana verirsen o devletin kapıları partili olmayan vatandaşlara kapanır. Bu toplumdaki birlik, beraberlik duygularını zedeler, milletin arasında ikilik, nifak, ayrılık tohumları oluşturur verilecek evet...biraz düşünün bunu..
Nöbetçi trol yok başlıkta, boşuna nefes tüketmeyin. :yes:
Tavuk dönerlerini yiyince, damlarlar buraya! :oleyo:
80 milyonuz, Türküz, kürtüz, lazız, çerkez, boşnagız, aleviyiz, sünniyiz, sagcıyız, solcuyuz hepimiz bu toprakları seviyoruz. Devletimiz bir tane ve o devlet kapısında kimseye sagcımısın, solcumusun, şu musun, bu musun denmiyor, devlet kapısı herkese açık ve eşit... bunun kıymetini bilmiyorsan, devletin kapıları sadece bir partiye açılsın, diğerleri girmesin diyorsan git evet ver, yarın burayada gelip pişmanım diye yazma...
Evet diyenler görevini yapıyor ama sandıkta hayır diyeceklerini tahmin ediyorum, onlar olacakları bizden daha iyi biliyorlar.
Bild gazetesi yine almanca Türkçe ortak başlık atmış "Atatürk olsaydı hayır derdi" şeklinde
ya olum batı sanane
benim referandumum seni mi gerdi
sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ister evet deriz ister hayır
Bu yazdıklarınla beni inandıramadın, ilkokula gitmeden Atatürk sevgisini bilen bir çocuğu bile inandıramazsın.
Biraz akıllı ol, düşün, seni kullanıp kenara atacaklar, tıpkı el ele kol kola giderken çıkarları kesişenleri çöpe attıkları gibi.
Ülkemin insanları herşeyi gördü, biliyor. Artık makarna kolileri, kömür çuvalları işe yaramayacak.
Unutma bu referandumda kişiye oy vermiyorsun. Bunu bile anlamadıysan hitlerin peşinden giden faşist topluluktan farkın yok demektir.
Rejimi değiştirecekler hemşerim.
Bana değişecek maddeleri açıkla dedim yapamadın.
Hayır diyen teröristtir diyorsunda, o zaman evet diyenler pkk ile halay çekmişti. Balık hafızanın bir köşesinde belki o kareler vardır.
Türkiye Cumhuriyeti yok olmasın diyorsan Hayır demen lazım.
Parti liderlerinin mal varlıklarına bir bak, kimin ne kadar malı var.
Çaldı ama yol köprü yaptı diyorsan, o senin namus anlayışını anlatır.
Sonunda namussuzmuş dememek için uyan...
Trakyalı yazının neresini düzeltim tamamı yanlış
makarna kolileri kömür çuvalı seçimi etkiledi demek millete hakaret oldur
Yalan mı?
Makarna, kömür alanları görmedin herhalde.
Ne diyeyim Allah müstahakınızı versin.
Bak ata binişiyle, yemek yemesiyle, askerinin başında başkomutanlığı ile Türkiye'nin lideri, Atatürk ne demiş yıllar önce. Oku, anla, dön vakit varken.
Atatürk ilke ve devrimlerinden ayrılanları kandırırlar. 15 Temmuzda olduğu gibi hangarlarda, tünellerde saklanırsınız...
http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...meyin-1757479/
akp seçmen kitapçığına niye bakıyonki aça internette orijinal anayasa metnine bak fesih den anlaşılan şu cumhurbaşkanı meclise derki hadi bakim sizi fesh ettim gidin bir daha seçilin gelin der ve kendisi o makamda olmaya devam eder bu tam bir fesih yetkisidir
Cumhurbaşkanlarının parlamentoyu fesih yetkisi parlamenter hükûmet sisteminin özellikleri arasında yer alır. Nitekim bu sistemi benimseyen 1982 Anayasasına göre şartlar gerçekleştiğinde Cumhurbaşkanının parlamentoyu feshetme yetkisi bulunmaktadır. Anayasa değişiklik teklifinde ise tek taraflı fesih değildir. Hem Meclis’e hem de Cumhurbaşkanına seçime gitme yetkisi tanınmaktadır. “Giyotin sistemi†adı verilen bu uygulamada, Cumhurbaşkanın veya Meclis’in seçimlerin yenilenmesine karar vermesi durumunda, hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de milletvekili seçimi birlikte yenilecektir.
Cumhurbaşkanı seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde, görev döneminden feragat etmiş olacaktır. Önerilen sistemde erkler arasındaki ilişki 1982 Anayasasının mevcut halindeki gibi yürütmenin üstünlüğüne dayalı hiyerarşik bir ilişki değildir. Bu nedenle, TBMM’nin de seçimleri yenileme yetkisi vardır. Başka bir ifadeyle, gerek zamanında, gerekse erken seçime gidilmesi halinde, Cumhurbaşkanı ve milletvekilli seçimi birlikte yapılacaktır.
anladın mı mkeles
yoksa bir daha bir daha oku