Sayfa 264/774 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Birazcık geleceği düşünseler hayır diyecekler ama nerede o düşünce...Devlet hepimizindir, devlet kapısı herkese açıktır ve eşit haklar sunar. Şimdi devleti ve kurumlarını partili bir başkana verirsen o devletin kapıları partili olmayan vatandaşlara kapanır. Bu toplumdaki birlik, beraberlik duygularını zedeler, milletin arasında ikilik, nifak, ayrılık tohumları oluşturur verilecek evet...biraz düşünün bunu..

Nöbetçi trol yok başlıkta, boşuna nefes tüketmeyin.

Tavuk dönerlerini yiyince, damlarlar buraya!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    80 milyonuz, Türküz, kürtüz, lazız, çerkez, boşnagız, aleviyiz, sünniyiz, sagcıyız, solcuyuz hepimiz bu toprakları seviyoruz. Devletimiz bir tane ve o devlet kapısında kimseye sagcımısın, solcumusun, şu musun, bu musun denmiyor, devlet kapısı herkese açık ve eşit... bunun kıymetini bilmiyorsan, devletin kapıları sadece bir partiye açılsın, diğerleri girmesin diyorsan git evet ver, yarın burayada gelip pişmanım diye yazma...

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Sadece tarihsel nedenlerini sayayım
    1940 lar açık oy gizli sayıma geri dönmemek için EVET
    1950 ler halkın oyuyla seçilen başbakanı asmamak için EVET
    1960 lar askeri darbeleri önlemek için EVET
    1970 ler koalisyonlarla ülkeyi 1 sente muhtaç etmemek için EVET
    1980 ler askeri darbeleri önlemek için EVET
    1990 ler basınla bürokrası ile sermayeyle askeri cunta ile 28 Şubatları oluşturan güçlerin hükümet yıkmalarını engellemek için EVET
    2000 ler gazete küpürleri ile iktiadar partisini kapatmaya çalışan zihniyete ve halkın oyu ile iktidar olanları farklı güçlerle engellemeye çalışanlara karşı EVET
    dedik ve
    batının ve terör örgütlerinin hayır kampanyası yürütmesini de
    ilave ettik
    daha ne diyelim
    dakika başı mesaj yazamayız

5. Evet diyenler görevini yapıyor ama sandıkta hayır diyeceklerini tahmin ediyorum, onlar olacakları bizden daha iyi biliyorlar.

Bild gazetesi yine almanca Türkçe ortak başlık atmış "Atatürk olsaydı hayır derdi" şeklinde
    ya olum batı sanane
    benim referandumum seni mi gerdi
    sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ister evet deriz ister hayır

7.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    dedik ve
    batının ve terör örgütlerinin hayır kampanyası yürütmesini de
    ilave ettik
    daha ne diyelim
    dakika başı mesaj yazamayız
    Bu yazdıklarınla beni inandıramadın, ilkokula gitmeden Atatürk sevgisini bilen bir çocuğu bile inandıramazsın.
    Biraz akıllı ol, düşün, seni kullanıp kenara atacaklar, tıpkı el ele kol kola giderken çıkarları kesişenleri çöpe attıkları gibi.
    Ülkemin insanları herşeyi gördü, biliyor. Artık makarna kolileri, kömür çuvalları işe yaramayacak.
    Unutma bu referandumda kişiye oy vermiyorsun. Bunu bile anlamadıysan hitlerin peşinden giden faşist topluluktan farkın yok demektir.
    Rejimi değiştirecekler hemşerim.
    Bana değişecek maddeleri açıkla dedim yapamadın.
    Hayır diyen teröristtir diyorsunda, o zaman evet diyenler pkk ile halay çekmişti. Balık hafızanın bir köşesinde belki o kareler vardır.
    Türkiye Cumhuriyeti yok olmasın diyorsan Hayır demen lazım.
    Parti liderlerinin mal varlıklarına bir bak, kimin ne kadar malı var.
    Çaldı ama yol köprü yaptı diyorsan, o senin namus anlayışını anlatır.
    Sonunda namussuzmuş dememek için uyan...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Trakyalı yazının neresini düzeltim tamamı yanlış
    makarna kolileri kömür çuvalı seçimi etkiledi demek millete hakaret oldur

Sayfa 264/774 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •