Bu Mete Yarar denen adam 15 temmuzdan sonra meþhur oldu. Medyanýn þiþirmesi ile biranda "terör uzmaný" oldu çýktý.
Ne yalan söyleyeyim ilk baþlarda ben de çok itibar ettim. Sonra çok mantýksýz saçma bi kaç lafýna denk geldim. Ondan sonra daha dikkatli dinlemeye baþladým söylediklerini baþka kaynaklardan teyit etmeye çalýþtým vs. baktým ki medyanýn þiþirdiði koca bir balonmuþ....
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de dün burda biþeye bi kaç soru sordum.... Verdiði cevap " teröristsin" oldu....😂😂😂😂😂
baktým hollanda merkezli british yayýn organý sabaha kadar hiç durmamýþ otomatik copy paste ilanlara devam etmiþ. mesajýn kaynaðý ve hedefi belli.kararsýzlarý ayartmak kafa karýþtýrmak.
lakin yeni bir geliþme oldu , abd nin f 35 savaþ jeti motor ve yedek parçalarýnýn üretim bakým ve pazarlama üssünü türkiye olarak açýklamasý abd ile yeniden güçlü bir ittifak adýmý için güzel bir geliþme.
abd yönetiminin çýk kýsa bir zaman içinde feto terör örgütünü türkiyeye teslim etmesi sözkonusu olabilir bu ihtimal güçleniyor, bu gerçekleþtiðinde bakýn ne hollanda nýn ne almanyanýn ne ypg nin ne hdp nin sesi çýkacaktýr hepsi fýssssss, çünki bunlarýn hepsi yeni darbe ve yeni iþgal umutlarýyla fetoþa taþeronluk çaðrýsý yapýyorlar. umutlarý tükeniyor,
no no kampanyasýna verdikleri destek bu þer ittifakýnýn son çýrpýnýþlarýdýr. mart ayýnda ikinci darbe olacak haçlý ordularý türkiyeyi iþgal edecek diye göbek atan hainlerin hevesleri kursaklarýnda donup kalmýþlardýr çýtlarý çýkmýyor çünki avrupanýn tüm çabalarýna raðmen yine beceremediler ,þunu anlayamadýlar bu devletin arkasýnda türk milleti var.
refaranduma millet iradesini tecelli edeceði seçime sayýlý günler kaldý, zaman no no tellallarýnýn aleyhlerine iþliyor.
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Dur bakalým neler oluyor:
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Yýldýz Teknik Üniversitesi Uluslararasý Ýliþkiler Bölümü Profesörü Gülnur Aybet'i, kendisine baþdanýþman olarak atadý.
GÜLNUR AYBET'ÝN "UZMAN" ARKADAÞI KÝM ÇIKTI
Dahasý var...
Gülnur Aybet'in ayný kuruluþtaki Ortadoðu Direktörü olan "arkadaþýný" ise ilk kez Odatv açýklýyor:
Henri Barkey!
Wilson Center'da Gülnur Aybet'in de aralarýnda bulunduðu "uzman" kadrosunda Henri Barkey de var.
Zaten Barkey, yandaþ medyanýn Wilson Center'a saldýrmasýndaki anahtar isim. Akþam gazetesinin manþetten "Darbenin PR'ý Büyükada'dan" diyerek verdiði haberin hedefinde, Barkey yer alýyordu. Akþam'ýn haberinde aynen þu ifadeler vardý:
"15 Temmuz’da Büyükada’da toplanan CIA ajanlarý kaldýklarý otele dev ekranlar ve TV sistemleri kurdular. Amaç kalkýþma baþarýlý olur olmaz, canlý baðlantýlarla dünyaya yapýlacak propagandaydý. Ýstihbarat birimlerinin verdiði bilgilere göre Fetullah Gülen destekçisi Henri Barkey en baþta devreye girerek, darbecileri destekleyecek ve dünya basýnýna olan bitenleri yanlý bir þekilde anlatacaktý."
Not: imamýn ordusu vs birçok kitap rahatça basýlýp daðýtýlsa bilgi arttýkça FETÖ cüler iyot hibi açýða çýkacaktý...
Darbe destekcileri ve organizatörleri de Ýddianameler ve duruþmadaki ifadelerde umarým Ortaya çýkar...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ABD dýþiþleri bakaný TR'ye gelmeden Halkbank GMY'si ABD'de tutuklanýyor. Ve tam gelmeden önce TR Suriye'den çekileceðini açýklýyor ve yine ayný dönemde Kerkük'te Kürdistan bayraklarý dalgalanmaya baþlýyor...
Ýlginç geliþmeler oluyor bakalým...
Fýrat Kalkaný harekatýmýz bitmiþ..Bana kazanýmlarý hakkýnda bilgi verebilirmisiniz lütfen??
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri