Sayfa 263/774 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. bence trend müthiş

fetoya hayır dedik çete dedik
    din düşmanı hain terrorist olduk

yapılan orduya kumpas dedik
    darbeci hain terrorist olduk

açılım yanlış dedik
    terror sevici hain dış mihrak olduk

yetmez ama evet demeyin dedik
    refrandumda hain olduk

şimdi gene hain islam düşmanı şu bu diye saydırıyorsunuz...
    hakaretleriniz bir tarafa
    bu sefer kim kandırdı diye merak ediyorum

2. Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan 'fesih yetkisi nerede var gösterin' dedi, Seçmen AKP kitapçığından gösterdi

https://www.facebook.com/UmitKocasak...c_ref=NEWSFEED
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan 'fesih yetkisi nerede var gösterin' dedi, Seçmen AKP kitapçığından gösterdi

https://www.facebook.com/UmitKocasak...c_ref=NEWSFEED
    Bunlara neden cevap vermiyor bu ahali. Alloooooo ne vereyim abime...

4. Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    feto bu ulkenin kurumlarini 40 yildir haince eline gecirmeye calisiyor. bu ise 10

sene once baslamadi. . kullanmadiklari arac kullanmadiklari politikaci kalmadi.

fettoye karsi cikanlar oldu olenler oldu lakin fettoyle gec bile olsa canini dahil

her seyini ortaya koyarak savasan yine tayyip hemde zaman zaman en

yakinindakiler tarafindan bile tek basina birakilan tayyip.

tayyibe niye bir zamanlar fettoysun yanindaydin diyenler siz neredeysiniz siz

neredesiniz?

fettos emperyalistlerin usakligini yapip turkiyeye en buyuk darbeyi indirmeye

kalktiginda gec bile olsa bu devlet topyekun fettos le mucadele ederken

tayyibe demediginizi birakmayan sizler hala bugun fettos icin ne dediniz ne

yaptiniz.?
    Siz olayın bayağı bi faklı yerden almışsınız. Yazılarınız hep okudum da Fettos diye bir tabiri pelesenk yapmış yürüyorsunuz. İyi de HAYIR diyecek hangi birey Fötü sempatizanı? Sanki tayyip olmasa tüm insanlar fetöye tapacak. Bu ülkenin tarihinde fetö ve benzeri onlarca vatan haini türemedi mi? Tuhaf bir bakış açınız var. Bakın adı ne olursa olsun biz ülkeyi yöneten kişilerin "kandırıldım" "bakara makara" "saati ben aldım, bu da faturası" vb zırvalar ile karşımıza çıkmasını istemiyoruz. Siz ise pkk, fetö vb bunların karşısında kim vardı, tayyip diyorsunuz.

Konuyu anlamadığınız alenen ortada.
    Soruyorum şimdi size, lütfen buna bir cevap verin.
    Siz bir futbol takımı satın aldınız, maça çıkacak bu takım.
    Siz aynı zamanda TFF Başkanısınız ve aynı zamanda da takımınızın maçında hakemlik yapacaksınız.
    Yani hem başkan, hem takım sahibi, hem de hakemsiniz!!!
    Ne kadar adaletli olabilirsiniz? Tayyip diyor ya hani her defasında delikanlı olun diye, delikanlıca soruyorum, ne kadar tarafsız olabilirsiniz.
    Ayrıca ben ve benim gibi insanlar HAYIR derken, adaletsizliğe hayır diyecek. Bizden olmayan ölsün edebiyatı var sokaklarda, farkında değil misiniz? Yani hafızanız bu kadar mı silik? Diyorsunuz ki PKK nın karşısında Tayyip var. Barzani kim? PKK. Barzaniyi Ankarada karşılayıp göndere bayrak çeken kim AKP ve Tayyip! Şimdi Barzani = PKK ise, Tayyip PKK sempatizanı olmuyor mu eylemlerinden ötürü.
    Ama pardon ya bir şeyi unuttum, kandırıldınız değil mi? Ama bir dakika, sizi kandıran fetöcülerdi ama, özür dilerim.
    O kadar çok defo o kadar çok yanlış ve o kadar fazla hırsızlık var ki arkadaşım hangi birisini yazayım burada.
    Yol yapmak mı ülkeye hizmet? Hizmet karşılıksız olur, halkın vergileriyle yapılır, halkı soyarak yapılmaz. Siz Osmancıkta birer dakika ara ile 50 km nin üzerine çıkan araçlara 5*200 TL ceza kesildiğini biliyor musunuz? Bakın orası otoban falan da değil.
    Burada kimsenin fetöyü falan savunduğu yok, onların bin türlü cezasını versin Allah. Bizim zorumuz yobazlarla, bizim zorumuz çocuklarımızın yaşanabilir bir ülkede büyümesini istemekle.
    Ülkeye 3 milyondan fazla suriyeli girdi. Bedava alışveriş çekleri, bedava üniversiteler, senin katkı payı ödediğin ilaçları onlar bedava alıyorlar...daha saymamı ister misiniz?
    Fikirlerinize saygı duymakla beraber şaşırdığımı da bilmenizi isterim, özellikle de "Allah benden alsın ona versin" diyorsunuz ya! Söyleyecek söz bulamıyorum.
    Siz Tayyibi oyluyorsunuz, biz ise vatanımızın geleceğini.
    Durum nereye geliyor biliyor musunuz, ileride olacak bir çatışmada aynı dili konuşup aynı havayı soluyan bizler borsada para kazanmayı bir kenara bırakıp sokaklarda birbirimizi avlayacağız ne yazık ki.
    Ama bunu sizler bir adama duyduğunuz fanatizm, biz ise ülkemize duyduğumuz bağlılık ile. Ve elbette kazanan daima vatan olacaktır, tarih tekerrürden ibarettir.
    Sevgiler

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Suya can veren yüceler yücesi,ulular ulusu Allahım.
    Ülkemizi yönetsin diye seçtiğimiz bazı kişilerin daha fazla yetki sahibi olmak istemelerini gayet adil ve makul bir istek olarak görüyoruz.
    Bu fazla yetkinin bazı kullarını yoldan çıkartabileceğini düşündüğümüz için elindekilerle yetinmesini bilmesi açısından ^#HAYIR demek istiyoruz.
    Hz. Muhammed Mustafa (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem )yüzü suyu hürmetine #Hayır ı bol bir seçim dönemi geçirmemizi senden niyaz eder.Her şeyin #Hayır lara vesile olmasını dilerim.
    Cennetinde bu kullarına da yer ayır yarabbim.
    Senin her şeye gücün yeter.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bunlara neden cevap vermiyor bu ahali. Alloooooo ne vereyim abime...
    Sn MKELES neden cevap versinler ki.
    Ülke tam bir orta oyunu, trajikomik bir senaryo, yalnız sahne sahne oynanıyor, bitmiyor bir türlü, artık kabak tadı verdi. Bakınız, bu tip insanlar işlerine geldiğine cevap verir ya da cevap verir gibi yapıp tamamen başka şeylerden dem vururlar, siz olayı anlatmaya çalışırsınız, işlerine gelmez, başka şeyler söylerler, bu defa sinirlenen ve kaybeden siz olursunuz. Burada da durum aynı. Şimdi bu konuyu açan zat ortalarda gözükmüyor, neden? Zevkle izliyordur milleti nasıl birbirine düşürdüm ama diye. Delinin teki kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali. Ama iyi olmuş, milletin hafızası, olanlar için, tazeleniyor. Neler olmuş bu ülkede, bu 15 yıllık sürede kim ne çalmış, kim ne demiş de yutmuş, kimi kandırmışlar...hepsi teker teker çıkıyor ortaya. Yahu HAYIR diyenlere terörist diyen CB mı olur Neremle güleyim şaşırdım, kusura bakmayın. Olmayacak ama hadi oldu diyelim ve Evet çıktı referandumda. Bunlar var ya adamı sokakta çıplak gezdirirler eğer kendilerinden değillerse, millete linç ettirirler, kendilerinden olmayan tüm iş adamlarını HARACA bağlarlar. Ülkeyi de satmaya daha hızlı bir şekilde devam ederler.
    Aklıma gelmişken söyleyeyim; millet vekili seçilme yaşı 18 e iniyor, insanlar da bunu güzel bir şeymiş gibi algılıyor. Yahu bunun nesi güzel birisi bana söylesin lütfen.
    Bu yaşa gelmeden önce bu çocuklar bir partiye üye olacak ve çalışmalara başlayacaklar, bu çocuklar daha ortaokul, bilemedin lise zamanında bu işlere başlayacak ve bu sınıflarda çatışmalar çatlak sesler yükselecek, kaos oluşacak. Siyaset okullara da girecek tıpkı 80 ve öncesi gibi. Bu mu istediğiniz? 15 yıldır ülkeyi yönetenler ekonomiyi çok mu iyileştirdi, tek başına iktidarlar benzin, gaz, döviz, gıda, ev araba fiyatları çok mu ucuz?
    Evet demek için çıldırmış olmak gerek.

Saygılar

Sayfa 263/774 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •