Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e1e5e131b.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e1e5e131b.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı ortak konusu henüz çok havada kalan bir konu gibi geliyor bana. 2018 içerisinde bir yerlerde bu konuyla ilgili yeni haberler gelecektir tahminimce. Ancak bu hareket hiç o ortak konusuyla alakalı gibime gelmiyor. O haberin çıktığı bir hayli zaman oldu çünkü.
7 gunlukler 50 gunluklerin ustune gecmeden yeni trend den bahsetmek dogru olmaz. Tarihinde hep boyle olmuş.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk kez bu kadar hacimli kağıt.beni en çok bu şaşırtıyor.yazin 13 den buraya gelişinde bu kadar hacim görmedim.insallah bilanço hareketidir.teknik olarak çıkıp sonra düşmez inşallah
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günün pastasını verecek var mı acaba
Paylaşmayı bilmiyorum.twitterda bulabilirsiniz.bgc 100 bin almış hiç satamamis deutche de 40 bin almış hiç satamamis satan ak yatirim
sanki bir şeylere hazırlanıyor gibi işlem yapıyor.bakalım görelim
28,66
Anlatmaya gerek yok
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
YAVAŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞ
İnşallah tarihi zirveyi devirir bu defa
Allahım sana geliyorum
Selamlar; Aylar sonra Yataş'a 28,44 den giriş yaptım. Açıkçası bodoslama daldım eski göz ağrıma. Bilanço dışında bir beklenti var mıdır? Birkaç sayfa önce yabancı ortaklık ile ilgili bir yazı var? Aydınlatırsanız memnun olurum.
Yabancı ortagı bilmiyorum ama temettü verse güzel olacak
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
Hammadde üretim tesisi kurulması konusunda yurtdışından bir firma ile ortak yatırım konusunda bazı girişimler var. Ancak kesinlik yok, firma belli değil. Çok üzeri kapalı bilgiler yani bunlar. Bu yükselişin açıklaması ya bilanço ya da uzun soluklu bir yatırımcı girişi var hisseye. Başka bir açıklama bulamıyorum ben kendimce.
Kağıt uzun süredir alışık olmadığımız şekilde uykudaydı. Hatta düşüş yaşıyordu. Düşüş trendine mi girdi diye biraz can sıktı hatta. Kimisi çıktı gitti, kimisi güvendi bekledi. Şu an güvenenlerin yok yere güvenmediklerinin ispatını yaşıyoruz. Yataş nerelere çıkar bilmek imkansız. Ancak firma dürüst, şeffaf idare ediliyor. Buna gönülden inanıyorum.
Teşekkürler Sn. dumanduman. 3-4 sene yataş hissesini tutmuştum. 1 ortalama ile 0,7 yi görmüş ve geçen sene 17,5 ortalama ile satmıştım. O günden beri göz ucu ile bakıyordum radarımdan çıkmıştı açıkçası. Bugünkü hareketi dikkatimi çekince zirveyi kırar düşüncesi ile girdim. Evet şirket 2-3 yıldır güzel yönetiliyor. Umarım yeni ve güzel hikayeleri olur.
ortak gerel de beklerken burada bulduk sizi. ben ikisinde de devam ediyorum.
şirketin bu hareketinin ben bilanço bazlı olduğunu düşünüyorum. geçen gün yıl sonu değerlendirmesinde patron yurt dişi bir şirket düşünüyoruz dese de o beklenti epeydir var zaten. ekstra söylediği temettü verebiliriz oldu . bilanço beklentilerinde üzerinde geliyor. yatırım şirketleri yıl sonu fiyat tahminin 35 civarı vermişti. fakat yatırım şirketlerininde beklenti veya tahminin üzerinde hasılat ve kar var.bu fiyat tahminlerini yukarıya taşıyacaktır diye yorumluyorum.
Yeni tepe yaparsa girilir .
YATAS Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 69349999 Yıllık Değ%:297
Beklediğimden 1,5 eksik. olsun yine de çok güzel bilanco
bilanco iyide detaylarına soyle bir göz atınca gelecek cok daha iyi gibi. birde girdi uretimi ile maliyetler düşürülürse tadindan yenmez. adamlar 55 ml reklam harcamasi yapmis nerdeyse kârı kadar . ortaklara hayirli olsun
Aynen reklam çok.ama adamlar güzel reklam yapıyor😀
Şimdi bilancoyu ayrıntılı inceleyince bu çeyrekte satışların maliyeti artmış.tek olumsuzluk bu.
Pardon ya jantsa ya bakmisim
Yataş (YATAS, Pozitif) 4Ç17'de net karı yıllık %230 oranında artışla 17,7 milyon TL ile 12 milyon TL olan piyasa beklentilerini aştı. Satış gelirleri yıllık %38 artışla 204,4 milyon TL'ye çıkan şirketin FAVÖK rakamı, birim maliyetlerde yaşanan azalışın ve faaliyet giderlerinin ciro içindeki payının düşmesiyle yıllık %84'lük artışla 30,8 milyon TL'ye çıkarak beklentileri aşarken, FAVÖK marjı bir önceki senenin aynı dönemine göre 3,8 puanlık artışla %15,1'e yükseldi.
Yataş Yatak ve Yorgan (YATAS, Pozitif): Yataş'ın 4Ç2017'deki net dönem karı 17,8mn TL ile bir önceki yılın aynı çeyreğindeki 5,4mn TL kara göre %230 oranında artış kaydetmiştir. Satış gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre dördüncü çeyrekte %37,6 oranında artan Şirketin brüt karı da 4Ç2017'de 85,7mn TL seviyesinde gerçekleşerek bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %43,3 oranında artış sergilemiştir. 4. çeyrek kar rakamı ile birlikte Şirketin 2017 yılı net dönem karı 69,3mn TL olmuş ve geçen yılın aynı dönemindeki 17,5mn TL'lik kara göre iyi bir görüntü sergilemiştir.
Yataş/Öztaşkın;Yataş olarak 2017 yılını %58,4 büyümeyle kapattık
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Yataş Grup, 2017 yılı net karını %296,7 artırarak 69,4 milyon TL'lik bir kar ile rekor bir büyümeye daha imza attı. 2016'ya göre satış rakamlarında yüzde %58,4 büyüme gösteren Yataş Grup'un açıkladığı net satış rakamı ise 795,7 milyon TL oldu.
Yataş Grup 2017'de de hızlı büyümesini sürdürdü. Yataş Grup tarafından açıklanan 2017 4.çeyrek bilanço verilerine göre, Grup 795,7 milyon TL net satış rakamına ulaşarak, 2016 yılına kıyasla yüzde 58,4 büyüme gösterdi. Aynı dönemde 120,3 milyon TL Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar (FAVÖK) elde ederek 2016'ya kıyasla yüzde 134 büyüme başarısı gösteren Yataş Grup, 69,4 milyon TL net kar elde etti.
2012 yılında başlattıkları değişim ve dönüşüm sürecinin ilk 5 yılını tamamladıklarını, ikinci 5 yıllık hedeflerinin ise bir dünya markası olmak olduğunu söyleyen Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın;
"Yataş olarak gerek yurtiçi gerek yurtdışında gösterdiğimiz başarılarla global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2017 yılında mobilya sektörü, hükümetin sağlamış olduğu teşviklerle ikinci çeyrekten itibaren canlılık kazandı. Yataş olarak 2017 yılını %58,4 büyümeyle kapatarak, sektörün en hızlı büyüyen şirketi olmaktan gurur duyuyoruz. Büyük bir atılım gösterdiğimiz ihracat faaliyetlerimizi bu seneye kadar Turquality desteği olmaksızın yürüttük. Bu sene hem Yataş Bedding hem de Enza Home için Turquality desteğini aldık dolayısıyla bu yıldan itibaren Uzakdoğu pazarları da dahil tüm dünya pazarlarında daha aktif ve sürpriz gelişmeler içerisinde olacağız. 2018 yatırım bütçemizi de artırdık. Kısacası 2018 Yataş Grup'un yılı olacak. Tüm bu başarılarımızda emeği geçen Yataş ailesine, iş ortaklarımıza ve bize olan güvenleriyle bizi yücelten müşterilerimize teşekkür ederim." dedi.
Yataş Grup 2017'de yatırımlarının meyvesini almaya başladı
2017 yılını hem yatırım yılı ilan eden, bununla birlikte de tüm büyüme hedeflerini gerçekleştiren Yataş Grup,inşaat, makine ve maağazacılık operasyonlarına 50 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptı. İstihdam konusunda da yeni iş imkanları sağlayan Yataş, 2012 yılında ortalama 1100 olan çalışan sayısını 2017 yılında 2391'e yükseltti. Halihazırda 49 ülkeye ihracat yapan şirket, 2018 yılında 110'u yurtiçinde 48'i ise yurtdışında olmak üzere toplam 158 yeni mağaza açmayı planlıyor.
booom
booomm
booombastic
buyumeye devam , yeni magazalara devam....
temettüde verse offff
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...
geçen yıl yatırımlara ciddi para harcanmış. onu da ilave edersek Öztaşkın ın dediği gibi 2018 2017 den daha iyi olacak gibi,
Bir sanayi şirketi gözüyle baktığında aslında müthiş bir kar.
2016-12 aylık kar rakamı:17. Mlyn
2017-12 aylık kar rakamı:69 Mlyn
Foreks
1 Mart 2018 12:21
*GARANTİ YATIRIM, YATAŞ İÇİN HEDEF FİYATINI 30,43 TL'DEN 34,00 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ 'ENDEKS ÜZERİ GETİRİ' OLARAK KORUDU
Performans bakimindan lider yataş.dogtas baya geride kaldi.ama orda yatirimci daha fazla.
İş yatırım bilançoyu beğenmiş. Kar iyi, beklentilerimizin üzerinde, fakat 4. çeyrek bilançosu satın alındı diyorlar. "We have a long term constructive view on Yatas with BUY a rating." Yabancı zaten uzun dönemli alır.
THY, FTSE'nin Gelişen Avrupa Büyük Ölçekliler Endeksi'ne girdi.- Business HT
Business HT internet sitesinde yayınlanan habere göre; FTSE Russell, yarıyıl değerlendirmesinde Türk Hava Yolları ile birlikte Polyus PJSC'yi Gelişen Avrupa Büyük Ölçekliler Endeksi'ne eklerken Halkbank'ı endeksten çıkardı. Tüm değişiklikler 16 Mart kapanışı itibariyle geçerli olacak.
FTSE Tüm Dünya Endeksi'ne eklenenler şirketler şöyle sıralandı: Tekfen Holding, Philip Morris CR AS, Unipetrol, Mytilineos Hlds, AmRest Holding NV, Polyus PJSC. Acron JSC bu endeksten çıkarıldı.
Gelişen Avrupa Orta Ölçekliler Endeksi'ne eklenenler ise şu şirketler oldu: Halkbank, Tekfen Holding, Philip Morris CR AS, Unipetrol, Mytilineos Hlds, AmRest Holdings NV. Türk Hava Yolları ve Acron JSC bu endeksten çıkarıldı
Gelişen Avrupa Küçük Ölçekliler Endeksi'ne eklenenler de Yataş Yatak, Sasa Polyester, Bera Holding A.Ş., Enel Rusya OJSC, GetBack SA, Opus Global, Viahalco SA ve Sarantis olarak sıralandı.
Philip Morris CR AS, Mytilineos Hlds, AvivaSA Emeklilik ve Tekfen Holding bu endeksten çıkarıldı.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
bu kadar haber akışını kaldıramadı
bu 680.000 neyin nesi derinlik gören varmı pasta atabilirmi
Ak yatirim 200 bin satiş görünüyor. Bir kac gundur satiyor daha önceki trend leri akyatirim sirtlarken bu sefer tersi durum var.
28.10 fiyattan 340.000 satış 340.000 alış gözüküyor takas analizinde. yani birisine toplu devir var. alıcı hangi kurum acaba. tek hareket olduğuna göre
BGC 705 000 alım yapmış 680 000 satmış.