Alıntı Originally Posted by dumanduman Yazıyı Oku
Hammadde üretim tesisi kurulması konusunda yurtdışından bir firma ile ortak yatırım konusunda bazı girişimler var. Ancak kesinlik yok, firma belli değil. Çok üzeri kapalı bilgiler yani bunlar. Bu yükselişin açıklaması ya bilanço ya da uzun soluklu bir yatırımcı girişi var hisseye. Başka bir açıklama bulamıyorum ben kendimce.

Kağıt uzun süredir alışık olmadığımız şekilde uykudaydı. Hatta düşüş yaşıyordu. Düşüş trendine mi girdi diye biraz can sıktı hatta. Kimisi çıktı gitti, kimisi güvendi bekledi. Şu an güvenenlerin yok yere güvenmediklerinin ispatını yaşıyoruz. Yataş nerelere çıkar bilmek imkansız. Ancak firma dürüst, şeffaf idare ediliyor. Buna gönülden inanıyorum.
Teşekkürler Sn. dumanduman. 3-4 sene yataş hissesini tutmuştum. 1 ortalama ile 0,7 yi görmüş ve geçen sene 17,5 ortalama ile satmıştım. O günden beri göz ucu ile bakıyordum radarımdan çıkmıştı açıkçası. Bugünkü hareketi dikkatimi çekince zirveyi kırar düşüncesi ile girdim. Evet şirket 2-3 yıldır güzel yönetiliyor. Umarım yeni ve güzel hikayeleri olur.