28,66
Anlatmaya gerek yok
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
YAVAÞÞ YAVAÞÞÞÞ YATAÞÞÞÞÞÞ
28,66
Anlatmaya gerek yok
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
YAVAÞÞ YAVAÞÞÞÞ YATAÞÞÞÞÞÞ
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kiþisel görüþlerime dayanmaktadýr.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...
Ýnþallah tarihi zirveyi devirir bu defa
Allahým sana geliyorum
Selamlar; Aylar sonra Yataþ'a 28,44 den giriþ yaptým. Açýkçasý bodoslama daldým eski göz aðrýma. Bilanço dýþýnda bir beklenti var mýdýr? Birkaç sayfa önce yabancý ortaklýk ile ilgili bir yazý var? Aydýnlatýrsanýz memnun olurum.
Yabancý ortagý bilmiyorum ama temettü verse güzel olacak
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kiþisel görüþlerime dayanmaktadýr.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...
Hammadde üretim tesisi kurulmasý konusunda yurtdýþýndan bir firma ile ortak yatýrým konusunda bazý giriþimler var. Ancak kesinlik yok, firma belli deðil. Çok üzeri kapalý bilgiler yani bunlar. Bu yükseliþin açýklamasý ya bilanço ya da uzun soluklu bir yatýrýmcý giriþi var hisseye. Baþka bir açýklama bulamýyorum ben kendimce.
Kaðýt uzun süredir alýþýk olmadýðýmýz þekilde uykudaydý. Hatta düþüþ yaþýyordu. Düþüþ trendine mi girdi diye biraz can sýktý hatta. Kimisi çýktý gitti, kimisi güvendi bekledi. Þu an güvenenlerin yok yere güvenmediklerinin ispatýný yaþýyoruz. Yataþ nerelere çýkar bilmek imkansýz. Ancak firma dürüst, þeffaf idare ediliyor. Buna gönülden inanýyorum.
Teþekkürler Sn. dumanduman. 3-4 sene yataþ hissesini tutmuþtum. 1 ortalama ile 0,7 yi görmüþ ve geçen sene 17,5 ortalama ile satmýþtým. O günden beri göz ucu ile bakýyordum radarýmdan çýkmýþtý açýkçasý. Bugünkü hareketi dikkatimi çekince zirveyi kýrar düþüncesi ile girdim. Evet þirket 2-3 yýldýr güzel yönetiliyor. Umarým yeni ve güzel hikayeleri olur.
ortak gerel de beklerken burada bulduk sizi. ben ikisinde de devam ediyorum.
þirketin bu hareketinin ben bilanço bazlý olduðunu düþünüyorum. geçen gün yýl sonu deðerlendirmesinde patron yurt diþi bir þirket düþünüyoruz dese de o beklenti epeydir var zaten. ekstra söylediði temettü verebiliriz oldu . bilanço beklentilerinde üzerinde geliyor. yatýrým þirketleri yýl sonu fiyat tahminin 35 civarý vermiþti. fakat yatýrým þirketlerininde beklenti veya tahminin üzerinde hasýlat ve kar var.bu fiyat tahminlerini yukarýya taþýyacaktýr diye yorumluyorum.
Yer Ýmleri