28,66
Anlatmaya gerek yok
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
YAVAŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞ
28,66
Anlatmaya gerek yok
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
YAVAŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞ
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
İnşallah tarihi zirveyi devirir bu defa
Allahım sana geliyorum
Selamlar; Aylar sonra Yataş'a 28,44 den giriş yaptım. Açıkçası bodoslama daldım eski göz ağrıma. Bilanço dışında bir beklenti var mıdır? Birkaç sayfa önce yabancı ortaklık ile ilgili bir yazı var? Aydınlatırsanız memnun olurum.
Yabancı ortagı bilmiyorum ama temettü verse güzel olacak
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz
Mükemmel...
booom
booomm
booombastic
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Hammadde üretim tesisi kurulması konusunda yurtdışından bir firma ile ortak yatırım konusunda bazı girişimler var. Ancak kesinlik yok, firma belli değil. Çok üzeri kapalı bilgiler yani bunlar. Bu yükselişin açıklaması ya bilanço ya da uzun soluklu bir yatırımcı girişi var hisseye. Başka bir açıklama bulamıyorum ben kendimce.
Kağıt uzun süredir alışık olmadığımız şekilde uykudaydı. Hatta düşüş yaşıyordu. Düşüş trendine mi girdi diye biraz can sıktı hatta. Kimisi çıktı gitti, kimisi güvendi bekledi. Şu an güvenenlerin yok yere güvenmediklerinin ispatını yaşıyoruz. Yataş nerelere çıkar bilmek imkansız. Ancak firma dürüst, şeffaf idare ediliyor. Buna gönülden inanıyorum.
Teşekkürler Sn. dumanduman. 3-4 sene yataş hissesini tutmuştum. 1 ortalama ile 0,7 yi görmüş ve geçen sene 17,5 ortalama ile satmıştım. O günden beri göz ucu ile bakıyordum radarımdan çıkmıştı açıkçası. Bugünkü hareketi dikkatimi çekince zirveyi kırar düşüncesi ile girdim. Evet şirket 2-3 yıldır güzel yönetiliyor. Umarım yeni ve güzel hikayeleri olur.
ortak gerel de beklerken burada bulduk sizi. ben ikisinde de devam ediyorum.
şirketin bu hareketinin ben bilanço bazlı olduğunu düşünüyorum. geçen gün yıl sonu değerlendirmesinde patron yurt dişi bir şirket düşünüyoruz dese de o beklenti epeydir var zaten. ekstra söylediği temettü verebiliriz oldu . bilanço beklentilerinde üzerinde geliyor. yatırım şirketleri yıl sonu fiyat tahminin 35 civarı vermişti. fakat yatırım şirketlerininde beklenti veya tahminin üzerinde hasılat ve kar var.bu fiyat tahminlerini yukarıya taşıyacaktır diye yorumluyorum.
Yer İmleri