Ama hafta ya söz veremem abi 50 bin koparırım :)
Printable View
Ama hafta ya söz veremem abi 50 bin koparırım :)
Bi 50 binde avgyo alırım.. ya GÖTürkiyenin milli iş adamı beni ihya eder... yada tahtalarında beni dökmeyi bekler. Dedim ya benim kaybedecek bi şeyim yok. Bankamatik sağolsun. :)
Avgyo güZel olurr. Şimdi ssyfasına yazsam ayıp olur. Vangd daha var... demir abim daha iyisini bilir... saygı ve sevgiyle ... ::)
Belli bi seviyeden verip çıkacam çok yordu beni ne kağıtlar kaçırdım bu G.Ö.T ürkiyenin parlayan yıldızı fetö mağduru ağam yüzünden ... alsın bi tarafına ...... papucumun ağası .... :)bu kadar bekledik kaymaklı ekmek yemeden vermek te yok .... :)
Bak ağam yine haber yolladı KAP a alacağım oteli size ödeteceğim diyor... adamsın ağam... senin gibisi az gelir bu memlekete ... bizim gibi salaklar olduğu müddetce sende para bitmez... sen tam bir.................:)
Bu metro yatırım da tırt ediyo beni hergün 250 lot alıyo 250 lot satıyo sanki bi bok yapmış gibi piyasa yaptım diyo... ulan tırt daşşak mı geçiyon bizle bi s.... kkkttt gittt... alma lan biz alıp veriyoz zaten :)her gün KAP a haber yolluyon aldım verdim piyasa yaptım diye... 250 lot ben vereyim sana her gün bi tarafına ....:)
2018 banvit fiyatına gelmeden vermek yok... anlaştıkmı... :) ytd değildir. Tamamen şahsi görüş ve temennim...
Faruk uçuyon yine...Coşmuşun yine...Neyin kafası olm bu:) Brezilyalı alıcı mı var bu eşeğe de bizim haberimiz yok :kahkah: Sen tavukla nasıl kıyaslıyon kendini yoksa ruslara mı peşkeş çekecek bunu göto :)
Not: Okuyan misafir arkadaşlar makara yapıyoruz ha sakın yazdıklarımızdan yanlış bir anlam çıkartmayın...yt mt değildir...Tamamen kurgu tamamen fantezi :)
Avgyo güzelleşti. Azcık ta usas a dokunalım mı demir abi:)
Ben pabucumun ağası nın yerinde olsam bi haber patlatırım KAP a vangd ile katar lı bir şirket ile ortaklık görüşmelerine başladık diye kağıdı o gazla ucururum... sonra zirvelerden veririm gelen geçene:) bakınız: metro için avrupalı fonla görüşüyoruz diye çaktıya metroyu 1.65 den millete:) malı verdikten sonra olmadı başka sefere inşallah diye:) satılkarımı 5 de 1 fiyatına yerine koyarım... adamın huyu bu yapacak bişe yok... ağam fetö mağduru çünkü...:)ama bu kadarını ben yapamam ahlak ve edebe aykırı çünkü... ama malesef başkaları yapıyor... süt meselesi anladın sen onu:)
Metro gene yollar KAP a haber 250 lot aldım 250 lot sattım. Piyasa yapıyor arkadaş :)
Bundan bi b....ok olacağı yok biraz mepet alın bari :) ytd değildir
La bi yazın şuraya benden başkası yokmu ... zaten olsada bi b.... k olacağı yok :)
Kasım dan önce bi halt beklemeyin bir dost tavsiyesi :)
Faruk baktım tek kalmışın kendi kendine konuşuyon bi geleyimde yazayım dedim :) Olursa ekime olmazsa ....Kasıma kadar diyorsun yani :) Hadi bakalım...Bende eli kulağında 2 haftaya kadar diyorum...İyi tatiller...
Tatilde tim Safranbolu dan herkese slm.vangd varsa sıkıntı yok.ytd.yrt.ytd.çok sabırlıyım
10 aydır 200 ortalama üzerinde seyreden vanette artık bu ortalama 2.01.. daha sıkışacak yerimiz yok.
Amasra dan slm .....hayat normal akışında devam ediyor ve edecek inşallah Allah ın izni ile. Vangd ytd
Faruk yarın şu şirketi bir ara bakalım ne oldu 18.5 milyoncuk...:) 30 eylül diyorum surda 2 hafta kaldı nerdeyse diyorum :) Hani şirketin kasasına nakit girecekti ağa öyle demişti...Bu arada bunun aranacak bir merkez ofisi yatırım ilişkileri filan var mı :) Ağanın adamları çıkmasın telefona sende burdan kulaklarını çınlatıyosun sürekli aman diyim :) 2.5 milyon 30 eylül müydü...Faruk sakın ağa ben 30 eylül dedim ama hangi 30 eylül demesin :) Adam ne de olsa Fetö mağduru ne karışan var ne görüşen her şeyden muaf artık o değil mi :)))
Abi arayım aramasına ama... adamın şirketleri bakkal mantığı ile yönetiliyo ... şimdi eskiden metro turizim de muavinlik yapan biri çıkar telefona ne parası kardeşim.. benim öyle bişeden haberim maberi yok der:) bide telefona çıkan herife laf anlatmaya kalkarız.. KA P haber deriz.. ben KA P MAP bilmem kardeşim der... moralimi bozar:) adam 4 sene önce demiş KAP a suudi arabitana tesis kuracam diye... 4 sene sonra KAP a haber yolluyo vazgeçtim diye.... :) anladın sen onu canım abim:)elleşmeyin benim ağama fetö mağduru benim ağam... :)
SR-71 kardeşim arada ses ver :) Nasıl hacim takaslar filan bakıyor musun bir paylaşıver sana zahmet...Kolay gele...
Abi dur bunaltmıyalım sr-71 i bi ara john galt vardı lanet olsun dedi gitti. Hergün paylaşım yapardı... kimse yapmazsa kasımda ben yaparım tahtayı canını sıkma... zaten alan pişman .... papucumun ağası damlar merak etme öğleden sonra piyasa yaptım 250 lot aldım 250 lot sattım diye:)arada ufak veriyorum ufak alıyorum. Kasım da böyle olursa bi 500 bin çekerim. Gelecek param var .....:)şimdilik vakit geçsin veriyorum 10 bin lot alıyorum 10 bin lot bir kademe aşağı veriyorum bir kademe yukardan alıyorum... spek te sevinsin diye yapıyorum... :)bu arada arada usas bulaşıyorum... orada da aynı muhabbet :)
Bende DURDO almıştım dün % 6 ile dehledim gitti :) ALLAH bereket versin...
iş ile şeker yerdeğiştirdi.. iş alıyor şeker veriyor..
Yakındır yakınnnn:)piyasanın ilgisini çekmeye başladı...
Evet tatil bitti.Sabah ola hayrola. VANGD
Sıkıntı yok beklemeye devammm... ekime olmassa ........ me :)
Bu hissenin böyle davranışları beni çokkk ümitlendiriyor... adam tahta da kimse olsun istemiyor. Bilmediğimiz bir şeyler var ... bakalım hayırlısı:) ytd değildir ... ben uzun yıllar buradayım veren versin:)
Faruk tavana gidecek kağıda engel olma :kahkah: Görüyorum senin satışları :) Fiyatlar düşünce diğer hisselerde iştahın kabardı değil mi :) Bence bilmediğimiz değil çok iyi bildiğimiz bir şey var bundan bir b... olmayacağı :kahkah:
Spekle beraber topluyoruz bakalım... işin güzeli veriyosun biraz başka kağıda geçiyosun yüzde 15-20 alıyosun verdiğin fiyattan yerine fazla fazla koyuyorsun.... elimdeki diğer kağıtları vereyim alıma devammm...nasılsa götürmüyo spek amca:)
Emkel, adese, escom,biliciden kazanayım , ne var ne yok vangd gömeceğim hedef 100 bin adet vangd . Ytd
Kanal içinde harekete devam et vangd sen . Böyle kal 1 ay daha Acelen yok değil mi