Sayfa 264/501 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    SR-71 kardeşim arada ses ver Nasıl hacim takaslar filan bakıyor musun bir paylaşıver sana zahmet...Kolay gele...
    Abi dur bunaltmıyalım sr-71 i bi ara john galt vardı lanet olsun dedi gitti. Hergün paylaşım yapardı... kimse yapmazsa kasımda ben yaparım tahtayı canını sıkma... zaten alan pişman .... papucumun ağası damlar merak etme öğleden sonra piyasa yaptım 250 lot aldım 250 lot sattım diyearada ufak veriyorum ufak alıyorum. Kasım da böyle olursa bi 500 bin çekerim. Gelecek param var .....şimdilik vakit geçsin veriyorum 10 bin lot alıyorum 10 bin lot bir kademe aşağı veriyorum bir kademe yukardan alıyorum... spek te sevinsin diye yapıyorum... bu arada arada usas bulaşıyorum... orada da aynı muhabbet
    Son düzenleme : faruk55; 12-09-2017 saat: 13:40.

2. Bende DURDO almıştım dün % 6 ile dehledim gitti ALLAH bereket versin...

3.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Bende DURDO almıştım dün % 6 ile dehledim gitti ALLAH bereket versin...
    Allah bereket versin durdo da panda var biliyosun değilmi abi

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    SR-71 kardeşim arada ses ver Nasıl hacim takaslar filan bakıyor musun bir paylaşıver sana zahmet...Kolay gele...
    hacim artınca şöyle bir bakıyorum kim almış gibisinden, önemli bir şey yok maalesef ;)
    dün 2,01 den itibaren alt kademeler doldurulmuştu keza kapanışta iyiydi.
    şimdilerde tamamlanan dip oluşumu ile birlikte oyuncuların ilgisi artacaktır..

5.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Allah bereket versin durdo da panda var biliyosun değilmi abi
    Panda bizimkinin yanında çırak kalır geçen yazmıştım...Birde muslukçu mu tesisatçı mı bir hayvanat daha var o pandanın yanında ) DOBUR da panda var stickleri de toplamış haberin olsun

6.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    hacim artınca şöyle bir bakıyorum kim almış gibisinden, önemli bir şey yok maalesef ;)
    dün 2,01 den itibaren alt kademeler doldurulmuştu keza kapanışta iyiydi.
    şimdilerde tamamlanan dip oluşumu ile birlikte oyuncuların ilgisi artacaktır..
    Teşekkürler arkadaşım...Önemli bir durum sezersen paylaş bizlerle de...Kolay gelsin...

7. iş ile şeker yerdeğiştirdi.. iş alıyor şeker veriyor..

8. Yakındır yakınnnnpiyasanın ilgisini çekmeye başladı...

Sayfa 264/501 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •