Faruk baktım tek kalmışın kendi kendine konuşuyon bi geleyimde yazayım dedimOlursa ekime olmazsa ....Kasıma kadar diyorsun yani
Hadi bakalım...Bende eli kulağında 2 haftaya kadar diyorum...İyi tatiller...
Faruk baktım tek kalmışın kendi kendine konuşuyon bi geleyimde yazayım dedimOlursa ekime olmazsa ....Kasıma kadar diyorsun yani
Hadi bakalım...Bende eli kulağında 2 haftaya kadar diyorum...İyi tatiller...
Tatilde tim Safranbolu dan herkese slm.vangd varsa sıkıntı yok.ytd.yrt.ytd.çok sabırlıyım
10 aydır 200 ortalama üzerinde seyreden vanette artık bu ortalama 2.01.. daha sıkışacak yerimiz yok.
Amasra dan slm .....hayat normal akışında devam ediyor ve edecek inşallah Allah ın izni ile. Vangd ytd
Faruk yarın şu şirketi bir ara bakalım ne oldu 18.5 milyoncuk...30 eylül diyorum surda 2 hafta kaldı nerdeyse diyorum
Hani şirketin kasasına nakit girecekti ağa öyle demişti...Bu arada bunun aranacak bir merkez ofisi yatırım ilişkileri filan var mı
Ağanın adamları çıkmasın telefona sende burdan kulaklarını çınlatıyosun sürekli aman diyim
2.5 milyon 30 eylül müydü...Faruk sakın ağa ben 30 eylül dedim ama hangi 30 eylül demesin
Adam ne de olsa Fetö mağduru ne karışan var ne görüşen her şeyden muaf artık o değil mi
))
Abi arayım aramasına ama... adamın şirketleri bakkal mantığı ile yönetiliyo ... şimdi eskiden metro turizim de muavinlik yapan biri çıkar telefona ne parası kardeşim.. benim öyle bişeden haberim maberi yok derbide telefona çıkan herife laf anlatmaya kalkarız.. KA P haber deriz.. ben KA P MAP bilmem kardeşim der... moralimi bozar
adam 4 sene önce demiş KAP a suudi arabitana tesis kuracam diye... 4 sene sonra KAP a haber yolluyo vazgeçtim diye....
anladın sen onu canım abim
elleşmeyin benim ağama fetö mağduru benim ağam...
![]()
SR-71 kardeşim arada ses verNasıl hacim takaslar filan bakıyor musun bir paylaşıver sana zahmet...Kolay gele...
Yer İmleri