Günlük grafikte bir formasyon var anlayan baksın millet ters kimsenin kalbini kırmayım salak salak yorum kaldıramam
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günlük grafikte bir formasyon var anlayan baksın millet ters kimsenin kalbini kırmayım salak salak yorum kaldıramam
genelde hisseleri tavan serisinde değil ise cuma günleri fazla dalgalandırmaz hatta 3.5 kademe yeşil yapardı erken kunuşmuş olmuyalım böle böyle giderse bu adam günahlarından arınmak için vaftiz olmuş heralde kendini öyle teselli edeçek.
Gerçekten burası galipin adamlarıyla dolmuş herkes mal aldın mallandın sonra 0.50 hatta 0.25 kere çekerim diye gazlama operasyonları yapılıyor.ama bizim gibisine az bile ölü soyucu olursan o mezara seni sokarlar yapcak bişey yok maliyete gel arkama bile bakmam pç kağıt
akıllanmayıź biz biraz alıma geçse spek yine kuyruğuna takılırız.
kafama göre dön dünya
Ne 0.95 miş yemle yemle bitmedi.geçen hafta 1.35 lerde ne yrka arıyordun araka:oleyo:
Millet , ucuz mala üşüşmesin diye , son dakikalarda aşağı mı basıyor , nedir anlayamadım.Gene 0,94 TL. leri göstermeye başladı.
0.95 kapatir. Hafta ola hayr ola.Iyi tatiller herkese..
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip aga şu krgyo ya bir el atsan kasada nakit borçsuz şirket 2014 halka arz fiyatında süründürüyorlar hisseyi...bir el atıver ağam...
Galip aganin ozgyo maliyeti eksilerde 10 kurusa bile verecegi gozukuyor..Galibin yeni adresi Adel kalemcilik diye soyleniyor galip adel kalemciligi 372 liraya kadar goturecekmis dedikoduları var..Galip ağam forumu okuyorsa ondan alalım cevabı , ozgyo da benim twitimden sonra gelmistin ağam ,bu doğruysa eski ozgyocu olarak adelede bekleriz .Asuzuyu gelmediydin %400 kazanamadın, buraya gel baride söylenenleri boşa çıkarma ,öptüm gözlerinden hemşehrimAsla ytd
Galip defolup gitsin artık nereye gidecek se de cehennemin dibine kadar bu kağıdı serbest bıraksın artık yetti la nereye kadar
25 kademe aşadan kapattı haftayı buna da şükür!!:evil::kahkah:
aganın yeni adresi cemaş olur....nibastan sonra...bir de demisas
Geçen seneki bilançoya göre , bu sene borçlarda 50 Milyon TL. azalma var. Bedelliden gelen kaynak ile borçlarının bir kısmını ödemiş olabilir. 2018 yılı 9 aylık bilançoya göre 633 Milyon TL. kaynağa sahip. Bunun 160 Milyon TL. si borç ve dolayısıyla 474 Milyon TL. olarak özkaynağı var. Kısaca , mali durumu süper. Galip in , fiyatı düşürerek milleti dökmek istemesinin sebebi anlaşılıyor.
Bilanço ne zaman gelecek bilen var mı
Bu hissenin yükselmesi için Galip e ihtiyacı yok. Mali durumu süper. 0,94 TL. ye , bu hisse bedava.
Geçen hafta çok uyardık milleti ama dinleyen oldu mu bilmiyorum.hipnoz ettiler insanları seve aseve parasını bu yankesicilere veriyorlar sözün bittiği yerdeyiz artık
By akıl Bak dostum sen bir zavallısın.kapıdı 2 ve üstünden pazarlasaydın en azından sana akıllı uyanık diyebilirdim çünkü buralar artık kağıdı pazarlama yeri değil alan aldı zaten kazığı yedi sen neyin derdindesin.bedavada ondan mı 0.95 e habire satıcı gelip duruyor satan kim ky enayi mi buradan kağıt satsın ancak alır
Ben bir küçük yatırımcıyım. Kimsenin de başka birine zavallı demeye hakkı yoktur.Burada , herkez aldığı hisseyle ilgili yorumlar yapıyor. Eğer , başka birini incetecek yazılar yazılırsa o zaman millet yazmaktan vazgeçebilir. Sonuçta da bilgi ve görüş paylaşımı kısıtlanmış olur. Ama , sen bu kısıtlamayı istiyorsan o başka. Ben doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim.
Takaslar varmı
Kardeş ben sadece bu yorumunuza bir örnek vereyim,22 bin lotttan bin tane yatırımcı alsa kaç lot eder hesap edebilirsin,zaten bu hisseden 50-100 bin lot alan o kadar çok ky varki,investi takip edebilirsin
Galip ne derse o olur,patronun gücü galibe yetmiyor demekki
..........
Bu hissenin seansını takip ediyorum. örn. 365.000 lot 140 emir aynı saniyede birden silinebilir mi bu neyi gösteriyor. Bu hissede baskı var senedin yükselmemesi 1,00-TL'nin altında kalması için uğraşıyorlar. Tabiki 1.68 lerden alıma başlayan kurum veya kuruluşlar 2 defa bedelliye katılan kağıdı 11 lere kadar çıkarken satmayan hatta özdericilerin sattığı senetlerin çoğunu alan, bırakın 11 seviyelerden 2-5 seviyelerde satmadığı hisseleri 1'in altında satmak için yüklü hisse satanın amacı ne olabilir sizce şirket battı mı şirketin gönderdiği bilançoda öyle bir şey görülmüyor şimdilik yok ne acaba hissedeki bu durumu borsagündem sitesinde bile haber olan kurum veya kişi şunu unutuyor herhalde sadece sipek olarak yoksun bu hissede elindeki hisseleri alış maliyetinin altına veriyor dolar bazında ve faiz bazında zarar yazıyorsun bir de fiyat bazında senette zarar yazıyorsun. sattığın hisseleri de değişik hesaptan da alıp almadığın bizler göremesek de sattığın hisselerin belki çoğunu bazı sipekler aldı. senedi biraz daha idirirsen belki ÖZERİCİ ailesi bekliyordur. Hedeflerindeki seviyeye geldiğinde senetleri elinden alırsa bakarsın topyekin zararla çıkar borsa tarihinin tozlu sayfalarında adını yazdırırsın kimbiir.
yatırım tavsiyesi değildir.
sizin dediğiniz wep sayfasını takip ediyorum. Lakin oradaki yazılanları okuduğumda içimde hep bir şüphe kalıyor. Çoğu her şeyi abartıyor hissiyatı veriyor insana ayrıca ky sabırsızdır. Biraz zarar yazsa sabırsızlığından kısa sürede zararına satar. benim şahsi fikrim bu hissede zararı azaltmak için alım yapmaktansa başka senede yatırım yapar ozgyo senetlerin ne kadarsa satar alır maliyet düşürürüm. ilave para yatırmak benim için akıl karı değildir.
Galipağahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2fae7e6a16.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...549631043b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77a00e38b1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8e846335c1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...36a231d7f1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1a95a41819.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5ef04b787b.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batık kardeş sen adamın dibisin senin gibi adamın hası bu forumlarda zor bulunur emeğine sağlık
Galip , bu hisseye girmeden önce şirketin sermayesi 100 Milyon TL. , fiyatı 1,60 TL. ve özsermayesi 375 Milyon TL. idi.Bugün ise , sermaye 250 Milyon , özsermaye 474 Milyon ve fiyat 0,94 TL. Neye göre, fiyatı ucuz diyenlere cevap olsun.
bir haftalık takasları kıyaslandığında topyekün satılan hisselerin hangi aracı kurumdan yapıldığı belli demek ki o aracı kurum kendinde olan senetleri değil başkasını veya kurumun senetlerini satıyor. izim belli olmasın diye mi acaba ne dersiniz
Dostum o sayfa harbiden beş para etmez tabiki birçoğu yalan dolan,ama ne kadar çok yorum varsa hisseye o kadar çok bulaşan var,bir dünya ky hissede,ky hisseyi yukarda alıp aşağıda satmaya ne zaman başlarsa spek o zaman hareketi başlatır bu kesin,ben şimdilik maliyet düşürmem hareket başlarsa maliyetime gelir,o gün 1.09 gördüğünde haberim olsa basar geçerdim kâr bile etmiş olurdum
Bu tahtada herşey beklenir patron ne zaman karşılayacak onu merak ediyorum
Rica ederim kardeşim.Bulunduğum hisselerde paylaşırım,elime mı yapışacak
.Hatta elimde olmayan hisseler için bile çok paylaşmışmışım var...Ama son günle de moralim çooookk bozuk.aldığım düşüyor,sattığım fırlıyor..para hergün eriyor...moral sıfır yani.bugün yine aldım bundan maliyet düşsün diye,inşallah tez zamanda yükselir,zararlarımızı kurtarırız...Mevzu açılmışken bende 2 kelam edeyim...bence buralardan daha aşağı inmemeli,indirirlerse kimin eline ne geçecek,ama 3 gün sonra,ama 15 gün sonra ,ama daha sonra mutlaka yukarı yapacaktır...görüşümdür..kesinlikle ytd.
Bir kağıdı mutlaka yükselecek diyerek alım yapılmaz.çünkü aylarca yıllarca sürünen kağıtlar var.bu kağıdı haşl ky alıyor kim ne derse desin.herkes fikrini paylaşacak tabiki ama hisse ucuzdu diyerek pazarlarsan burada sana biri bir şeyler söyler bunda incinmemeniz lazım.insanların maliyeti 1.50 ve yukarısıyken burda ucuz edebiyatı yapılamaz.ucuzsa değerliyse niye yüzde 21 düştü sadece bu hafta.lafla peynir gemisi değil hiç bir gemi yürümez galibin gemi hiç yürümez.tonlarca zarar var kağıt endeks yüzde on arttı bu hafta ve hala aşağıda gözü dalga geçmeyin sizin gibi yazanları 1.70-80 lerdeyken çok deşifre ettim öyle soyguna çanak tutmak yok