Ben bir küçük yatırımcıyım. Kimsenin de başka birine zavallı demeye hakkı yoktur.Burada , herkez aldığı hisseyle ilgili yorumlar yapıyor. Eğer , başka birini incetecek yazılar yazılırsa o zaman millet yazmaktan vazgeçebilir. Sonuçta da bilgi ve görüş paylaşımı kısıtlanmış olur. Ama , sen bu kısıtlamayı istiyorsan o başka. Ben doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim.
Takaslar varmı
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
..........
Bu hissenin seansını takip ediyorum. örn. 365.000 lot 140 emir aynı saniyede birden silinebilir mi bu neyi gösteriyor. Bu hissede baskı var senedin yükselmemesi 1,00-TL'nin altında kalması için uğraşıyorlar. Tabiki 1.68 lerden alıma başlayan kurum veya kuruluşlar 2 defa bedelliye katılan kağıdı 11 lere kadar çıkarken satmayan hatta özdericilerin sattığı senetlerin çoğunu alan, bırakın 11 seviyelerden 2-5 seviyelerde satmadığı hisseleri 1'in altında satmak için yüklü hisse satanın amacı ne olabilir sizce şirket battı mı şirketin gönderdiği bilançoda öyle bir şey görülmüyor şimdilik yok ne acaba hissedeki bu durumu borsagündem sitesinde bile haber olan kurum veya kişi şunu unutuyor herhalde sadece sipek olarak yoksun bu hissede elindeki hisseleri alış maliyetinin altına veriyor dolar bazında ve faiz bazında zarar yazıyorsun bir de fiyat bazında senette zarar yazıyorsun. sattığın hisseleri de değişik hesaptan da alıp almadığın bizler göremesek de sattığın hisselerin belki çoğunu bazı sipekler aldı. senedi biraz daha idirirsen belki ÖZERİCİ ailesi bekliyordur. Hedeflerindeki seviyeye geldiğinde senetleri elinden alırsa bakarsın topyekin zararla çıkar borsa tarihinin tozlu sayfalarında adını yazdırırsın kimbiir.
yatırım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : metinmetin; 18-01-2019 saat: 23:24.
sizin dediğiniz wep sayfasını takip ediyorum. Lakin oradaki yazılanları okuduğumda içimde hep bir şüphe kalıyor. Çoğu her şeyi abartıyor hissiyatı veriyor insana ayrıca ky sabırsızdır. Biraz zarar yazsa sabırsızlığından kısa sürede zararına satar. benim şahsi fikrim bu hissede zararı azaltmak için alım yapmaktansa başka senede yatırım yapar ozgyo senetlerin ne kadarsa satar alır maliyet düşürürüm. ilave para yatırmak benim için akıl karı değildir.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri