Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4172 madde; 1 - 8 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Kardeş ben sadece bu yorumunuza bir örnek vereyim,22 bin lotttan bin tane yatırımcı alsa kaç lot eder hesap edebilirsin,zaten bu hisseden 50-100 bin lot alan o kadar çok ky varki,investi takip edebilirsin
    Galip ne derse o olur,patronun gücü galibe yetmiyor demekki
    sizin dediğiniz wep sayfasını takip ediyorum. Lakin oradaki yazılanları okuduğumda içimde hep bir şüphe kalıyor. Çoğu her şeyi abartıyor hissiyatı veriyor insana ayrıca ky sabırsızdır. Biraz zarar yazsa sabırsızlığından kısa sürede zararına satar. benim şahsi fikrim bu hissede zararı azaltmak için alım yapmaktansa başka senede yatırım yapar ozgyo senetlerin ne kadarsa satar alır maliyet düşürürüm. ilave para yatırmak benim için akıl karı değildir.
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    sizin dediğiniz wep sayfasını takip ediyorum. Lakin oradaki yazılanları okuduğumda içimde hep bir şüphe kalıyor. Çoğu her şeyi abartıyor hissiyatı veriyor insana ayrıca ky sabırsızdır. Biraz zarar yazsa sabırsızlığından kısa sürede zararına satar. b enim şahsi fikrim bu hissede zararı azaltmak için alım yapmaktansa başka senede yatırım yapar ozgyo senetlerin ne kadarsa satar alır maliyet düşürürüm. ilave para yatırmak benim için akıl karı değildir.
    Dostum o sayfa harbiden beş para etmez tabiki birçoğu yalan dolan,ama ne kadar çok yorum varsa hisseye o kadar çok bulaşan var,bir dünya ky hissede,ky hisseyi yukarda alıp aşağıda satmaya ne zaman başlarsa spek o zaman hareketi başlatır bu kesin,ben şimdilik maliyet düşürmem hareket başlarsa maliyetime gelir,o gün 1.09 gördüğünde haberim olsa basar geçerdim kâr bile etmiş olurdum
    Bu tahtada herşey beklenir patron ne zaman karşılayacak onu merak ediyorum
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Dostum o sayfa harbiden beş para etmez tabiki birçoğu yalan dolan,ama ne kadar çok yorum varsa hisseye o kadar çok bulaşan var,bir dünya ky hissede,ky hisseyi yukarda alıp aşağıda satmaya ne zaman başlarsa spek o zaman hareketi başlatır bu kesin,ben şimdilik maliyet düşürmem hareket başlarsa maliyetime gelir,o gün 1.09 gördüğünde haberim olsa basar geçerdim kâr bile etmiş olurdum
    Bu tahtada herşey beklenir patron ne zaman karşılayacak onu merak ediyorum
    sitede yazanların büyük %90'nın üzerindekinin ellerinde max 100 - 2500 lot vardır her birinde die tahmin ediyorum. Ayrıca seansı izlerseniz bu kylerde öyle hareket edecek biri yoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    sitede yazanların büyük %90'nın üzerindekinin ellerinde max 100 - 2500 lot vardır her birinde die tahmin ediyorum. Ayrıca seansı izlerseniz bu kylerde öyle hareket edecek biri yoktur.
    Dostum en az olanlardan biri benim 15 bin lot var maliyet 1.06 larda tabi ettiğim kâr ları sayarsam maliyet 0.80 lerde felan.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. Ky olarak biz ne desek ne yazsak boş,ky nin alması ve satmasıyla bu hissede tek kademe işlem olmaz,galip ve patron ne düşünüyor onu bilmek gerek,açıkçası mal satmak içinde yukarı hareket yapması gerek diye düşünüyorum ama adamlar öyle sistemli satış yapıyorki örnegin 1.20 üzeri dağıttığı malı tekrar alırmı onu düşünüyorum,öncelik 1.05 üzeri kalıcı gitmesi gerekki altta verdiklerini alsın,işlem hacminin bu kadar çok olması insana iyi düşünce vermiyor,forumlara bakılırsa ky alım yapmaktan korkuyor o yüzden adamlar istediği gibi at koşturuyor aşağı basmak isterlersede basabilirler çünkü çapraza almaları kolay,bekleyip göreceğiz zaten zararda olan ky satmaz düşerse de çıkarsada şansa artık

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •