Batýk kardeþ hisse yatýrýmý yapmadan bilgiye yatýrým yap. Örneðin ekonomi kitaplarý , filmleri, makaleler, raporlar, güncel durumlar bunlarýn yanýnda kanaat en önemli hazinedýr. Çok kar edelim derken çok zarar ediyoruz. Az kar az zarar bunlar kardeþ zaten. Borçla krediyle iþ yapma.
#Keþke almasaydým demeyi, Keþke alsaydým demeye tercih ediyorum.
Ah kardeþim Ah ... Ne diyeyim. Benim maliyetim cogunuzdan yüksek ama size batýk beye kendimden daha çok üzülüyorum ben hisseyle 1.27 de tanýþtým ama kendimce planladým düþüþ senaryolarý oluþturup kademeli girdim daha düþerse de karþýlarým inþaallah yükselirse de satarým çok karda gözüm yok.Hiç çýkmayýp çakýlý kalsa da zarar kes yaparým ve zarara da razýyým. En önemlisi girdiðim hissedin bist 100 hissesi olmadýðýný biliyorum. Bu tür hissederse bulunma sebebim açgözlü olma payým. Zarar etsem kendimi müstahak görürüm.
#Keþke almasaydým demeyi, Keþke alsaydým demeye tercih ediyorum.
Bu illet ile1996 yýlýnda rahmetli babamin aldigi IÞBANKASI C hissesi ile tanýstim o zaman internet yok bankaya gidip aliyorsun hep rahmetlinin yanindaydim islemlerde dedigim gibi elimde hisse olmasa bile mutlaka bakarim malesef hastalik ama dediðin gibi kücukler malesef yem bu piyasada hep yem olmayada devam edecek sans eseri bazen yakakiyorsun spek yukselmeleri deðerli yorumun icin tesekkurlet herkese iyi aksamlar
Batýk kardeþ eski olmana raðmen kazanamadýðýný yazmýþýn sen bana özelden yazarmýsýn sabýrlý yatýrýmciysan bana mutlaka yaz sen iyi birisin kazanmaný isterim
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Yer Ýmleri