-
Bu hissenin yükselmesi için Galip e ihtiyacı yok. Mali durumu süper. 0,94 TL. ye , bu hisse bedava.
-

Originally Posted by
Hunter_sipek
Değerli kağıt sürekli yükselir,sürekli aşa gelmez.cümlelerinizde mantık hatası var kimsenin kağıdı toplama gibi bir derdi yok bence yönlendirme yapmayın
Yönlendirme , fiyatı şişen hissede yapılır. 9 Aylık bilanço herşeyi özetliyor.
-

Originally Posted by
By Akıl
Bu hissenin yükselmesi için Galip e ihtiyacı yok. Mali durumu süper. 0,94 TL. ye , bu hisse bedava.
Neye göre bedava, adam kademede verdikçe veriyor bedava olsa fiyat bu kadar baskılar mı, hep gaz veriyorsun ayıp.
-

Originally Posted by
700 cü
Neye göre bedava, adam kademede verdikçe veriyor bedava olsa fiyat bu kadar baskılar mı, hep gaz veriyorsun ayıp.
gaz alma kardeş o zaman...sen de alacak adamı caydırmaya çalışma o zaman...en iyisi kimse bir şey yazmasın...siteyi de kapatalım gitsin...yakın zaman önce 10 tl değil miydi bu...isteyen alır isteyen almaz...herkes yazsın...
-

Originally Posted by
Hunter_sipek
Hep aynı terane satıyo satıyo düşük gösterip sonra daha aşağı basıyo 1.64 e kadar tepki yapıp 1.54 e tek kalemde bastı şimdi 1.51 den güzel yemliyo

Originally Posted by
Hunter_sipek
Uyanıkları fena çarpıyor galip

Originally Posted by
Hunter_sipek
1.52 indi şerro işte kazık çaktılar yine

Originally Posted by
Hunter_sipek
1.60 a indi hala yemlemeye devam şu ky akıllanmaz.parasını seve seve ben yiyemedim al sen ye diyenlerden geçilmiyor

Originally Posted by
Hunter_sipek
Keklenmeyin diyoruZ sabah 1.63 gazlaama sonra 1.52-53 gazlama vee 1.39 taban
Geçen hafta çok uyardık milleti ama dinleyen oldu mu bilmiyorum.hipnoz ettiler insanları seve aseve parasını bu yankesicilere veriyorlar sözün bittiği yerdeyiz artık
-

Originally Posted by
700 cü
Bilançoya göre , bedava. Milleti dökmek için baskılıyor. Kimin ayıp ettiği ileride anlaşılacaktır.
-
By akıl Bak dostum sen bir zavallısın.kapıdı 2 ve üstünden pazarlasaydın en azından sana akıllı uyanık diyebilirdim çünkü buralar artık kağıdı pazarlama yeri değil alan aldı zaten kazığı yedi sen neyin derdindesin.bedavada ondan mı 0.95 e habire satıcı gelip duruyor satan kim ky enayi mi buradan kağıt satsın ancak alır
-

Originally Posted by
iberata
gaz alma kardeş o zaman...sen de alacak adamı caydırmaya çalışma o zaman...en iyisi kimse bir şey yazmasın...siteyi de kapatalım gitsin...yakın zaman önce 10 tl değil miydi bu...isteyen alır isteyen almaz...herkes yazsın...
Sağol , İberata kardeş. Durumu çok güzel özetledin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri