Kusadasinda sahil de bes yildiz olsa da cok buyuk olmayan bir otel eleman ariyo
meydanci 5100tl sgk ve yemek
Ogretmenlere yazik o halde...
Kalıpçı ustasının aylık maaşı 10 k SSK ulaşım ve yemek hariç ilkokul mezunu daha konuşmaya gerek var mi
Bizim sitede komsu villa
2019 mayis 400 bin
2019 eylul 750 bin
2020 ole gecti diyelim
2021 de 1500 bin diyorlardi cok abartildi dedim hatta arkada yeni siteler 2000-2400 bin gibi fiyatlar idi gidip baktik bile
su anda 2022 de fiyatlar 3000 olmus
son kredi haberi ile de benim fikrim 3500 cok net olmustur...
Not 2011 de yuz bin usd idi bunlar ilk sahipleri..........
on yilda iki yuz bin usd elbette olur hatta bes yuz bin usd bile olur...
ICBC'de prosedur aynen boyle..Cash doviz yatirirken ve cekerken, makineden banknot seri no'larini ihtiva eden 2 nusha slip basilip, 1 suret bankada kalan dekonta, diger suret de musteriye verilen dekonta ekleniyor.
3-4 yil once sigara yanigi ile delinmis bir Benjamin/100'luk vermislerdi, makineden gecmis, subede desteleri kontrol etmek mumkun degil tabii ki, sonradan farketmis, iade edip degistirmistim.
Hsbc den aldığım usd leri başka bir bankaya atm den yatırırken 1 adet 50 lik geçmemişti.seri no yoktu zorla hsbc ye iade etmiştim
Kısaca seri no almak önemli
Bu dedikleriniz istanbul icin gecerli,
sevgili istanbullular neden cevrenizde sebze meyve yetistirmiyorsunuz, trakya da marmara da sakarya da canakkale de yok mu hic verimli arazi, tee antalyada alirsan domatesi elbette odersin 35-45tl
Bizim burda gecen hafta pazar da
yarim kilo taze fasulye bes lira idi
yarim kilo salatalik ta inan olsun 2.5tl idi bir kilo aldim bende
saygilarimla
not bizde lahmacun da yemek sepeti ile bile 13.5tl
https://youtu.be/6oWi1lkkaM0
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Marmara bölgesinde o nüfusu besleyecek kadar tarım arazisi yok, başka bölgelerden gelmek zorunda, böylesi taşıma bedeline rağmen mutlaka daha ucuza geliyordur sizin yazdığınız gibi marmarada yetiştirmek daha karlı olsaydı zaten mutlaka yapılırdı, fabrikalar konutlar vb yıkılıp sera yapılırdı paranın önünde engel duramaz.
Emlaktan para kazanmiyicazmi.10 yıl sırtında taşıdım.envai çeşit aidat dışı para ödedim.simdi aldığım fiyata satmaya çalışıyorum.kimseler yok.palavra emlak öyle kolay satılmıyor.abd ve Avrupa'da 10 yılda yüzde yüz arttı.bakiniz grafiklere.
yabancı takas oranı %35.54 ile yeni bir dip seviye
reyis basgan dıjjj güçleri denize dökmeye devam ediyor.
https://pbs.twimg.com/media/FSiXO8YW...png&name=small
Ayva turp fiyatları????:oleyo:
Ne alemde.????
Crash tüm hızıyla otobanda.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Borsalar kan banyosu. Benim portföy iyi direniyo yine genelin durumuna göre ama zarar artmaya başladı sonunda
bitcoin 27bin dolar altına iniyor durum vahim
Faizi biraz arttiracaklardi.19 u 20 21 gibi bu başımıza gelmiyecekti.dolara hücumda olmiyacakti.dolar 10 TL filan olacaktı.muteahhitlere bu kadar ilgi alaka niye?
BİST ülke CDS inin tarihi rekorlar kırmasına karşın nasıl oluyor da endeks olarak rekorlar kırıp petroldan büyük paralar kazanan kendi eşdeğeri olan Brezilya borsasını fersah fersah geçiyor?
Cevap;
a.gelir adaleti bozulması mı yoksa
b. koca bir balon mu oluştu?
Linkteki yorumlardan....
o değil de, bir ara 1 dolar 7 tl seviyesindeydi, 1 bitcoin 60 bin dolar civarıydı, 1 bitcoin tl olarak 420 bin tl civarıydı.
şimdi 1 bitcoin 28 bin dolar seviyesinde, 1 bitcoin tl olarak 460 bin tl civarında.
ne bahtsız bir paramız var!
SADECE BİR YILDA neler olmuş...
Coinden yatları, süper otomobilleri, villaları alanları tebrik ediyorum. Benim gibi dur bakayım şunada bir girelim diyenlere geçmiş olsun diyorum.
Sonuçta varlıkların arasına azıcıkta , çok riskli yatırım atmak gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dudu gözün aydın.!!!
Ford Otosan para basıyor.!!!:kahkah:
Kendime masallar
Masallar dünyası.!!
Erdemir hissesi olanlarda.!!
Havanda su dövüyor.!!!
Türkiyede borsa bir
komedidir.!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!